- 31 Aralık 2013
- 237
- 179
- 303
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #4.881
Kızlar gidip acilden test yaptırsam mı eşimi ikna ettim ama cesaretim yok
Ay canım çok tatlısın ya, kaçıncı günün?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9.gün canım teşekkür ederim bu arada :))))Ay canım çok tatlısın ya, kaçıncı günün?
İnşallah güzel haberlerle donersiniz dualarimiz senin için canimSanki yaptırcam yola çıktık
Yanindayiz nilayalper bol sans...Kanı verdim bi buçuk saat sonra çıkacak kalbim boğazımda atıyor resmen Allahım sen yardım et
Hurma yemeyin kızlar sakın ha rahim kasilmasini en çok arttıran ve düşüge sebep olan yiyeceklerden biri hurma Allah muhafaza sonra sıkıntı yasamayincanım geçmiş olsun. aynı sorun ben de de oluyordu. her akşam bir kase kabak çekirdeği ye o çok iyi geliyor.Hurma, kayısı, haşlanmış mısır ve üzerine bol bol su iç.
Sağol canım teşekkür ederim yarım saat kaldıYanindayiz nilayalper bol sans...
İnşallah canım inşallah çok heyecanlıyım :))))N Nilayalper cnm inş cok guzel sonuçla geleceksin :)
Çıkmadi mi daha sonuç hadi güzel haberler ver bizeİnşallah canım inşallah çok heyecanlıyım :))))
9. gün için iyi bir değer galiba hadi hayırlı olsun inşallah güzel güzel artar değerinKızlar sonucum 17.63 nasıl ben hala donmuş vaziyetteyim
Kızlar sonucum 17.63 nasıl ben hala donmuş vaziyetteyim
İnşallah canım benim sağol9. gün için iyi bir değer galiba hadi hayırlı olsun inşallah güzel güzel artar değerin
Evet 3.Gün dondurulmus embriyo transfer edildi canım3. Gun embriyosu mu canim? Eger otleyse bence iyi. Insallah kat kat artar.
Eşin tek oğlumu ?Kızı yok Cnm ondan ztn bunlar . Yo Ayrılma söz konusu bile degil ki
Tebrik ederim gozun aydinKızlar sonucum 17.63 nasıl ben hala donmuş vaziyetteyim
Hayırlı olsun canım yarun benim transferim.bizde buraya kapanan topiğimizden geldik.bende o zamanlar negatif almîştim.inşallah bu sefer hayırlı haberler veriz bu topık cok ugurlu geldiSarisekerannesi canim transferin oldu mu? Benim bugun oldu sabirsiz gunler basladi:)
Bu topigin ilk uyelerindenim, ilk acildiginda negatifimi almistim bu sefer guzel haber verebilirim insallah. Ilklerden bir tek ozgeyi ve seni hatirliyorum. Kimse kalmamis sanki.