- 7 Ekim 2014
- 363
- 350
- 133
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #4.861
Adana baskent de yaptirdim evet cok dusukTüp bebek için çok düşük bir değer hangi merkezde yaptın tüp bebeği
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adana baskent de yaptirdim evet cok dusukTüp bebek için çok düşük bir değer hangi merkezde yaptın tüp bebeği
Hemsiremi aradim hastaneyi. Evet pozitif ama deger dusuk dedi sevinemiyorum bile. 2 gun sonra tekrarlanmasi lazimmis. Eger artarsa saglikli dedi. Ouff ne zormus. Napacagimi sasirdim[/QUOTE
Evet canım değerin iki günde bir katlanarak artmalı, illa %100 bi artış olmak zorunda değil ama , %60 artışta olur , benim ilk değerimden sonra ikinci değerim tam iki kat artmamıştı üzülmüştüm Dr güldü bizim için yeterli bu artış gayet iyi dedi,, sabret canım .11. Gün bugün öylemi ?
5. Gün embriyosu koyarlarsa 9. Gün yaptiriyorlar canim testi. onun sonucu da iyi diyebilmek için en az 70- 80 gibi bi deger olmasini istiyorlar. Degeri 30 falan olan arkadaslarin bile kimyasal gebelik oldu.insallah artar ama kendini cok da umitlendirme 2 gün sonra tekrar üzülme.insaalah bir mucize olur da yukselir olmazsa da bi sonrakinde insallahhhh olur canimAdana baskent de yaptirdim evet cok dusuk
Evet haklisin. Aynen kendimi umitlendirmiyorum. Kimyasal die dusunuyorum. Bakalim persembe nolacak. Hayirlisi artik. Tessekkurler...5. Gün embriyosu koyarlarsa 9. Gün yaptiriyorlar canim testi. onun sonucu da iyi diyebilmek için en az 70- 80 gibi bi deger olmasini istiyorlar. Degeri 30 falan olan arkadaslarin bile kimyasal gebelik oldu.insallah artar ama kendini cok da umitlendirme 2 gün sonra tekrar üzülme.insaalah bir mucize olur da yukselir olmazsa da bi sonrakinde insallahhhh olur canim
merhaba canım senle hemen hemen aynıyız galiba keseyi gördünmü senInsallah allahin izniyle seninle kalacak bebislerin.
bende baskente gittim. doktorum igneleri yazdi haftaya cuma gitcem tekrar. kesin olarak basliyoruz tedaviye artikAdana baskent de yaptirdim evet cok dusuk
Transfer günü sayılmıyor canım. Bir sonraki gün 1. GünGecen hafta cumartesi transferimdi. Transfer gununude sayarsam bugun 11.gunum evet canim
Hayirli olsun canim tedavin. Allah gonlundeki muradi versin hadi bakalim.bende baskente gittim. doktorum igneleri yazdi haftaya cuma gitcem tekrar. kesin olarak basliyoruz tedaviye artik
inşallah. hepimizin hakkında hayırlısı olsunHayirli olsun canim tedavin. Allah gonlundeki muradi versin hadi bakalim.
canım geçmiş olsun. aynı sorun ben de de oluyordu. her akşam bir kase kabak çekirdeği ye o çok iyi geliyor.Hurma, kayısı, haşlanmış mısır ve üzerine bol bol su iç.Kızlarr ya, bi sorunum var, yardımcı olabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var..afedersiniz ama çok kötü kabız oldum ben, hayatımda ilk defa başıma geliyor..karnım şiş ve ağrıyor ara ara. doktorum transferden sonra olurum diye duphalac şurup vermişti işe yaramıştı o zaman, şu anda da kullanabilirmiyim acaba.?
Nolur yardim. Kizlar 3 gun once devlet hastanesinde kan vermistim. Transferimin 7. Gunu kan sonucum 0 _ 5 araliginda 2.38 gbi bi deger cikmisti. Bugun test gunum 11.gunde sonucum. 7.48 pozitif gorunuyo. Dogrumu?
Hakkında hayırlısı olsun canım. Asıl gerilimli kısım başladı. 9. gün mü yapsam 11. Gün mü yapsam@tugceserdar canim transferin oldu mu? Benim bugun oldu sabirsiz gunler basladi:)
Bu topigin ilk uyelerindenim, ilk acildiginda negatifimi almistim bu sefer guzel haber verebilirim insallah. Ilklerden bir tek ozgeyi ve seni hatirliyorum. Kimse kalmamis sanki.
selam ben de hatırladım seni hoşgeldin tekrar :) inşallah bu sefer güzel haberler bekliyoruuuuz.@tugceserdar canim transferin oldu mu? Benim bugun oldu sabirsiz gunler basladi:)
Bu topigin ilk uyelerindenim, ilk acildiginda negatifimi almistim bu sefer guzel haber verebilirim insallah. Ilklerden bir tek ozgeyi ve seni hatirliyorum. Kimse kalmamis sanki.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Asıl gerilimli kısım başladı. 9. gün mü yapsam 11. Gün mü yapsam
selam ben de hatırladım seni hoşgeldin tekrar :) inşallah bu sefer güzel haberler bekliyoruuuuz.
Gecen hafta cumartesi transferimdi. Transfer gununude sayarsam bugun 11.gunum evet canim