- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #4.841
Naber kızlar iyice heycan yaptım yine bugunude bitirdik bir gün sonra bebiilerimi alıp gelîcem hayırlısıyla hiç ayrılmayız inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim yarından sonra hep birlikte olursunuzNaber kızlar iyice heycan yaptım yine bugunude bitirdik bir gün sonra bebiilerimi alıp gelîcem hayırlısıyla hiç ayrılmayız inşallah
Iİnşallah minik minik 2 kuzun olur canimNaber kızlar iyice heycan yaptım yine bugunude bitirdik bir gün sonra bebiilerimi alıp gelîcem hayırlısıyla hiç ayrılmayız inşallah
Insallah allahin izniyle seninle kalacak bebislerin.Naber kızlar iyice heycan yaptım yine bugunude bitirdik bir gün sonra bebiilerimi alıp gelîcem hayırlısıyla hiç ayrılmayız inşallah
Kız olacağına ölsün ne demek ya.onun hiç kızı yok mu ? canım eşin bu lafı duyduktan sonrada mı evi ayırmak istemiyor? Belki bunlar yaşandıkça hayra vesile olur eşin kendi ayrılmak ister.Sen sabret canım inş ya kayınvaliden düzelir (biraz zor görünüyo ama ) yada eşin biraz mantıklı düşünür de ayrılır biraz uzak olursanız daha rahat edersiniz..ben kayınvalideyle yaşamaya karşı değilim hele bebek olduktan sonra yardımcı olcaksa iyi bile ama böylesinden Allah korusun..iyi bile olsa iki tarafta , birlikte yaşamak çok zor..Kız var ya gidelim bile demedim bizle geldi neyse doktor hollandaca %80 kuz bulgularına rastladım dedi bunu bi görsen bi bagırdı yolda gelirken başladı susmuyo eşimde bnm çocugum olmaya bilirdi dedi olmasın kız olmaktansa ölsün diyo bnde konuşunca sus seni asa atarım dedi psikoloji iyice gitmiş gercekten .tövbe Tövbe ama böyle kişiler hepimizi gömer kendi yaşar bunlara bişi olmaz
Şuan test yaptırabılıraın neden 12.günü bellıyoraunuz kı.benim doktoeum 8.gün yaptır dedi banaKızlar bugün bi rüya gördüm (hayır olsun) rüyamda keçi ve iki tane de yavrusu vardı ben de tutup seviyordum. Sabah bi sürü tabire baktım hepsi de çocuğa işaret diyo bugün 9. gün Son üç gün kaldı inşallah pozitif çıkar
Eşimi ikna edemedim ki ben de diyorum ama bekleyelim diyoŞuan test yaptırabılıraın neden 12.günü bellıyoraunuz kı.benim doktoeum 8.gün yaptır dedi bana
Haberi olmadan git yaptır.benim doktorum 9.gün diyorda 8.gün akşam üstü aradı git yaptır diyeEşimi ikna edemedim ki ben de diyorum ama bekleyelim diyo
Kızı yok Cnm ondan ztn bunlar . Yo Ayrılma söz konusu bile degil kiKız olacağına ölsün ne demek ya.onun hiç kızı yok mu ? canım eşin bu lafı duyduktan sonrada mı evi ayırmak istemiyor? Belki bunlar yaşandıkça hayra vesile olur eşin kendi ayrılmak ister.Sen sabret canım inş ya kayınvaliden düzelir (biraz zor görünüyo ama ) yada eşin biraz mantıklı düşünür de ayrılır biraz uzak olursanız daha rahat edersiniz..ben kayınvalideyle yaşamaya karşı değilim hele bebek olduktan sonra yardımcı olcaksa iyi bile ama böylesinden Allah korusun..iyi bile olsa iki tarafta , birlikte yaşamak çok zor..
Nolur yardim. Kizlar 3 gun once devlet hastanesinde kan vermistim. Transferimin 7. Gunu kan sonucum 0 _ 5 araliginda 2.38 gbi bi deger cikmisti. Bugun test gunum 11.gunde sonucum. 7.48 pozitif gorunuyo. Dogrumu?
Hemsiremi aradim hastaneyi. Evet pozitif ama deger dusuk dedi sevinemiyorum bile. 2 gun sonra tekrarlanmasi lazimmis. Eger artarsa saglikli dedi. Ouff ne zormus. Napacagimi sasirdimAyy canım eğer değer aralığına göre pozitifse tamamdırrr.. Tebrik ederim bence erken üzüldün ... Bebişin seninle inşallah canım
Canım inşallah değerin artar pozitif tabi yükselmesi lazım inşallah yükselirNolur yardim. Kizlar 3 gun once devlet hastanesinde kan vermistim. Transferimin 7. Gunu kan sonucum 0 _ 5 araliginda 2.38 gbi bi deger cikmisti. Bugun test gunum 11.gunde sonucum. 7.48 pozitif gorunuyo. Dogrumu?
Tüp bebek için çok düşük bir değer hangi merkezde yaptın tüp bebeğiHemsiremi aradim hastaneyi. Evet pozitif ama deger dusuk dedi sevinemiyorum bile. 2 gun sonra tekrarlanmasi lazimmis. Eger artarsa saglikli dedi. Ouff ne zormus. Napacagimi sasirdim