- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Aynen ben de. Ağustosu iple çekiyorum.Bu haberleri duydukça tedavi isteğim daha da artıyor yaa.. regl olmayı bu kadar isteyeceğimi hiç düşünmemiştiimm
Aynen ben de. Ağustosu iple çekiyorum.Son adetlerimizi oluyoruzdur inşallah.
kızlar 192 cıktı deger.. 3.gün embriyosu 10. gün.... oldu insallah sonuna kadar devam eder busefer
17'si gibi canım. Yok dondurulmuş değil, benim ilk denemem olacak. Senin?Ağustosun kaçında başlıcaksın canım? dondurulmuş mu olacak ?
kızlar 192 cıktı deger.. 3.gün embriyosu 10. gün.... oldu insallah sonuna kadar devam eder busefer
17'si gibi canım. Yok dondurulmuş değil, benim ilk denemem olacak. Senin?
İnşallah hayırlısıyla bu sefer olumlu sonuç alırsın. Sorun neydi sizde?Benim ilk denemem negatifti canım.. Şimdi dondurulmuşları alıcam adet olmayı bekliyorum. normalde bu aydı sanırım temmuza kayacak.. hala gelmedi
İnşallah hayırlısıyla bu sefer olumlu sonuç alırsın. Sorun neydi sizde?
teşekkür ederim.. üstümden yük kalktı inanki:)Tebrikler canım.
Cnm benim tebriklerrrrr neguzel ben hala gidemedim kan vermeye bugun sakin kafayla dusununce 5.gunde nasil pizitif cikarki yanlislik var ya sa idrarda ilacin bi etkisimi diye yine umudum kirilditeşekkür ederim.. üstümden yük kalktı inanki:)
orlando az kaldı, gelsin senin sonuçlar:)süper haber sükrler olsun rabbim bizide güldürsün:)
tebrikler canım.
canım gözün aydın rahat rahat yaşa hamileliğini tadını çıkar. rabbim bizlere de nasip etsin inşallah bugün test yapacaklar inşallah sizlerinde pozitif olacak ramazan bereketiyle geldi gerçekten ilk gün bu kadar hamişkızlar 192 cıktı deger.. 3.gün embriyosu 10. gün.... oldu insallah sonuna kadar devam eder busefer
yapsa bana yapardı... benim negatif cıkmıştı idrarCnm benim tebriklerrrrr neguzel ben hala gidemedim kan vermeye bugun sakin kafayla dusununce 5.gunde nasil pizitif cikarki yanlislik var ya sa idrarda ilacin bi etkisimi diye yine umudum kirildigerci kullandigimz ilaclar yapabilirmi?
Cnm benim tebriklerrrrr neguzel ben hala gidemedim kan vermeye bugun sakin kafayla dusununce 5.gunde nasil pizitif cikarki yanlislik var ya sa idrarda ilacin bi etkisimi diye yine umudum kirildigerci kullandigimz ilaclar yapabilirmi?
inşallahhh.... allah tez zamanda nasip etsin burası dolsun taşsın..canım gözün aydın rahat rahat yaşa hamileliğini tadını çıkar. rabbim bizlere de nasip etsin inşallah bugün test yapacaklar inşallah sizlerinde pozitif olacak ramazan bereketiyle geldi gerçekten ilk gün bu kadar hamişinşallah ramazan bayramına hepimiz hamiş gireriz
Cnm benim tebriklerrrrr neguzel ben hala gidemedim kan vermeye bugun sakin kafayla dusununce 5.gunde nasil pizitif cikarki yanlislik var ya sa idrarda ilacin bi etkisimi diye yine umudum kirildigerci kullandigimz ilaclar yapabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?