- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
12.gün değerim 277
sağol cnmm seninde güzel haberini bekliyorumçok tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla:)
hayırlı olsun tebrikleerr...sağol cnmm seninde güzel haberini bekliyorum
ben cekmeye razıyım..ama sabah yetişemedim.okul çıkışı kan vericem...Arwenn kendini böyle üzüyosun. Kan testi yapıp ta hamileyim dersen o cocugu üzdüğün icin benden çekeceğin var
hayırlı olsun tebrikleerr...
hayırlı ugurlu olsun canım.. allah tamamına erdirsin. bende kan verip geldim. heyecanla beklemedeyiz12.gün değerim 277
sende özge gibi olursun umarım.. o da testten önce boyle olmuştu, kesin olmadı diyodu.. simdi hamilelik takvimi hızla ilerliyo.. allah nazardan saklasın, güzel güzel hamile olalım hepimizben cekmeye razıyım..ama sabah yetişemedim.okul çıkışı kan vericem...
Insanin midesine kramplar giriyor canim guzel haberler gelsinkan verdim 1 gibi çıkacak inşallah. kan verince niyeyse umutsuzluk sarıyo insanı. rabbim hayırlıısını versin inşallah.
Hoşgeldiniz. İnşallah sizden de süper haberi alırız.meraba anne adayları ve anneler!:) ben sizi dışarıdan takip ettiğimden çoğunuzun durumunu biliyorum, inşallah en hayırlısı olur hepiniz için, hepimiz için,
bir haftadır takip ediyorum, hatta diğer kapanan sayfadaki olayları da görünce bir ilk mesaj atarak kendimi tanıtayım da yanlış anlaşılmayayım istedim,
40 yaşındayım, 5 yıllık evliliğimizde yeni bir çocuk isteği oldu, geçen sene bir kimyasal gebelik, başarısız bir aşılamadan sonra dinlenip tüp bebek kararı aldık. yumurta revervlerimde sorun yok görünüyor, eşimde de yok, bu ilk tüp bebek denememiz,
tarihlerle ne olduğunu yazayım:
9 haziran salı----opu-yumurta toplama (9 adet)
12 haziran cuma ---transfer (9u da döllendi fakat ancak 2 tanesi kaliteli göründüğünden dondurma olamadı, 3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi)
24 haziran----TEST!
her bi şey acısız rahat geçti, belirtim filan hiç yok, bugün 5. gündü ve braz kasıklarda sızı yanma gibi bişeyler oldu, çok yürüdüm gibi, göğüslerim bastırınca hafif acıyor ama regle yakın olur zaten ve bilirim ki acı geçince kırmızılar gelecek, allah gstermesin:)
ben sizin gibi cesaret edebilir miyim test filan daha önce bilmiyorum, her konuda pek bi yürekli davranmayı severim de bu konuda kuzu gibi beklicem galiba..
bi de tam da tarnsferden 2 gün sonra bi şeylere bi kızdım bi üzüldüm, aşırı stres, uyuyamamam derken nolcak bilmiyorum, inşallah olur,
hepiniz için hayırlısı olsun, iyi geceler
ek: ay inşallah bu başlık bana da uğurlu gelir:)
çok tebrikler.12.gün değerim 277
Günaydın. Profil resmin çok hoş bu arada.Günaydın arkadaşlar :)
Tebrikler canım.kızlar 192 cıktı deger.. 3.gün embriyosu 10. gün.... oldu insallah sonuna kadar devam eder busefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?