• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

kızlar 192 cıktı deger.. 3.gün embriyosu 10. gün.... oldu insallah sonuna kadar devam eder busefer
canım gözün aydın rahat rahat yaşa hamileliğini tadını çıkar. rabbim bizlere de nasip etsin inşallah bugün test yapacaklar inşallah sizlerinde pozitif olacak ramazan bereketiyle geldi gerçekten ilk gün bu kadar hamiş :anneadayı::anneadayı::KK46::KK46: inşallah ramazan bayramına hepimiz hamiş gireriz:KK200:

Cnm benim tebriklerrrrr neguzel ben hala gidemedim kan vermeye bugun sakin kafayla dusununce 5.gunde nasil pizitif cikarki yanlislik var ya sa idrarda ilacin bi etkisimi diye yine umudum kirildi:KK43: gerci kullandigimz ilaclar yapabilirmi?

canım ben ikiz diye düşünüyorum seninkini:)
oyuzden idrarda şimdiden çıkmış olabilir.

kızlar POZİTİF sonuç alanlar kısaca hikayelerini yazabilir mi?Kaç yıldır bebek beklyirodunuz. Sorun neydi? kaçıncı deneme gibi..
Diğer konudaki bütün msjlar silindiği için güzel bir özet olur gibime geliyor hem sonu mutlu biten hikayeler okumak umudumuzu arttırıyor.. Ne Dersiniz?

canım gözün aydın rahat rahat yaşa hamileliğini tadını çıkar. rabbim bizlere de nasip etsin inşallah bugün test yapacaklar inşallah sizlerinde pozitif olacak ramazan bereketiyle geldi gerçekten ilk gün bu kadar hamiş :anneadayı::anneadayı::KK46::KK46: inşallah ramazan bayramına hepimiz hamiş gireriz:KK200:
inşallahhh.... allah tez zamanda nasip etsin burası dolsun taşsın..

Cnm benim tebriklerrrrr neguzel ben hala gidemedim kan vermeye bugun sakin kafayla dusununce 5.gunde nasil pizitif cikarki yanlislik var ya sa idrarda ilacin bi etkisimi diye yine umudum kirildi:KK43: gerci kullandigimz ilaclar yapabilirmi?

Canım ben 2015 tup bebek yaptıracaklar topiğinde 5.gün idrar testinde pozitif gören okudum hatta resmide yüklemişti, egunal, site editörlerinden kendisi.. Her gün yapmıştı idrar testi su an hamile..

Back