• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

ben cekmeye razıyım..ama sabah yetişemedim.okul çıkışı kan vericem...
sende özge gibi olursun umarım.. o da testten önce boyle olmuştu, kesin olmadı diyodu.. simdi hamilelik takvimi hızla ilerliyo.. allah nazardan saklasın, güzel güzel hamile olalım hepimiz

meraba anne adayları ve anneler!:) ben sizi dışarıdan takip ettiğimden çoğunuzun durumunu biliyorum, inşallah en hayırlısı olur hepiniz için, hepimiz için,
bir haftadır takip ediyorum, hatta diğer kapanan sayfadaki olayları da görünce bir ilk mesaj atarak kendimi tanıtayım da yanlış anlaşılmayayım istedim,
40 yaşındayım, 5 yıllık evliliğimizde yeni bir çocuk isteği oldu, geçen sene bir kimyasal gebelik, başarısız bir aşılamadan sonra dinlenip tüp bebek kararı aldık. yumurta revervlerimde sorun yok görünüyor, eşimde de yok, bu ilk tüp bebek denememiz,
tarihlerle ne olduğunu yazayım:
9 haziran salı----opu-yumurta toplama (9 adet)
12 haziran cuma ---transfer (9u da döllendi fakat ancak 2 tanesi kaliteli göründüğünden dondurma olamadı, 3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi)
24 haziran----TEST!

her bi şey acısız rahat geçti, belirtim filan hiç yok, bugün 5. gündü ve braz kasıklarda sızı yanma gibi bişeyler oldu, çok yürüdüm gibi, göğüslerim bastırınca hafif acıyor ama regle yakın olur zaten ve bilirim ki acı geçince kırmızılar gelecek, allah gstermesin:)

ben sizin gibi cesaret edebilir miyim test filan daha önce bilmiyorum, her konuda pek bi yürekli davranmayı severim de bu konuda kuzu gibi beklicem galiba..
bi de tam da tarnsferden 2 gün sonra bi şeylere bi kızdım bi üzüldüm, aşırı stres, uyuyamamam derken nolcak bilmiyorum, inşallah olur,
hepiniz için hayırlısı olsun, iyi geceler

ek: ay inşallah bu başlık bana da uğurlu gelir:)
Hoşgeldiniz. İnşallah sizden de süper haberi alırız. :KK3:

12.gün değerim 277 :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
çok tebrikler. :KK50: darısı başımıazaaa :KK55:

Günaydın kızlaar hayırlı ramazanlar herkese...
B belinda87 canım çok çok sevindimm inşallah bugünde kan değerinle tekrar tekrar seviniriz. Bize umut oluyorsunuz..:nazar:
reyyan87 reyyan87 K kimyayas kızlar sizleride tekrardan tebrik ederim :nazar: bizlere dua edin.. Bu haberleri duydukça umudum artıyor gerçekten en az sizin kadar seviniyoruz. İnşallah bugünde pozitif haberler alırızz

Back