• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

meraba anne adayları ve anneler!:) ben sizi dışarıdan takip ettiğimden çoğunuzun durumunu biliyorum, inşallah en hayırlısı olur hepiniz için, hepimiz için,
bir haftadır takip ediyorum, hatta diğer kapanan sayfadaki olayları da görünce bir ilk mesaj atarak kendimi tanıtayım da yanlış anlaşılmayayım istedim,
40 yaşındayım, 5 yıllık evliliğimizde yeni bir çocuk isteği oldu, geçen sene bir kimyasal gebelik, başarısız bir aşılamadan sonra dinlenip tüp bebek kararı aldık. yumurta revervlerimde sorun yok görünüyor, eşimde de yok, bu ilk tüp bebek denememiz,
tarihlerle ne olduğunu yazayım:
9 haziran salı----opu-yumurta toplama (9 adet)
12 haziran cuma ---transfer (9u da döllendi fakat ancak 2 tanesi kaliteli göründüğünden dondurma olamadı, 3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi)
24 haziran----TEST!

her bi şey acısız rahat geçti, belirtim filan hiç yok, bugün 5. gündü ve braz kasıklarda sızı yanma gibi bişeyler oldu, çok yürüdüm gibi, göğüslerim bastırınca hafif acıyor ama regle yakın olur zaten ve bilirim ki acı geçince kırmızılar gelecek, allah gstermesin:)

ben sizin gibi cesaret edebilir miyim test filan daha önce bilmiyorum, her konuda pek bi yürekli davranmayı severim de bu konuda kuzu gibi beklicem galiba..
bi de tam da tarnsferden 2 gün sonra bi şeylere bi kızdım bi üzüldüm, aşırı stres, uyuyamamam derken nolcak bilmiyorum, inşallah olur,
hepiniz için hayırlısı olsun, iyi geceler

ek: ay inşallah bu başlık bana da uğurlu gelir:)

belinda yakamoz kimyayas bende sizi tebrik ediyorummm ve diyorum ki hamileymişim sanırım kan 447 çıktı nasıl sizceee...

canım biz eşimle gittik sonucu acilden aldık :) bide cuma 2 katı olsun sonra kese sonra aklp ve kucaga gelsin sıra ile sizlere olsun dualarımdasınız bu mubarek günde.
Çok sevindim canım. Gözün aydın

yoo bnm tk yasim 22 oldugundan koymuyolar ve burda yasak 2mbriyo 37 den sonra 2 koyuyolarlar bn cok istrdim ama ikiz olsun diye .ztn hrseyi sanki ikizim olucakmis gbi bi kiz bi rkek aldim :-)
Bir bakmışsın senin embriyo bölünmüş ikiz olmuş :KK33:Keseyi görmüşmüydün hatırlamıyorum ama...Canım sana sorum olacak sen hollanda da yaptırdınya orda ne ilaçlar verdiler transferden önce sonra birde ilk denemelerini de mi orda yaptırmıştın? son denemende farklı birşey denedilermi?

Bir bakmışsın senin embriyo bölünmüş ikiz olmuş :KK33:Keseyi görmüşmüydün hatırlamıyorum ama...Canım sana sorum olacak sen hollanda da yaptırdınya orda ne ilaçlar verdiler transferden önce sonra birde ilk denemelerini de mi orda yaptırmıştın? son denemende farklı birşey denedilermi?
Bn burda yaşıyorum cnm .
Iğnelerim delicaplty birde gonal f dı ilaçlarım utrogestan progynova fıtıl Utrogestan progynovada hap hala devam edıyorum kullanmaya birde vitamin kullanıyorum. Bu bnm 4. Denemem 1. Tuttu ama dışı gelişti içi gelişmedi sonra özürlü dedıler düşmezse ihtimali vardı kendılıgınden düştü 2. Ve 3. Hiç tutmadı buda 4. O kdr cok korkuyorum ki 3 başarısız deneme oldugu için her wc gitmem de korkarak gıdıyorum ve 9 ay boyuncada korkarak geciricem 3. Ve 4. Tedavim farklı oldu progynova eklediler mesela bi gün 3 içiyodum yarın ıkı ondan sonraki gün 3 sonraki gün 1 degişiyodu liste vardı ordan bakıp yapıyodum 4. Tedavimde birde 1 Keze mahsus transferden önce gonal f 250 vurdum . Türkiyede adı nedir bilmiyorum ama 4. Tedâvimin adı cryo tedavisiydi

[QUOawenn22, post: 41425534, member: 675947"]Günaydın hanımlar. .10.gun idrar testi negatif...[/QUOTE]
Cnm idrari maden denedin cesaret ettin git kan ver kimisinin bunyesi okdr farkliki ben bunu cok okumustun nette kanda gayet degeri yuksek pozitif olup genede idrarda cikmayani var.. bence bi cesaret git kan vee cnm idrara bakma...

Back