- Konu Sahibi oz-ge-mavi
Iyi geceler hanimlar. ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm Benim 11. Gün 700 değer artmış çok ii dedi dr ama tek sanırımİnşallah canım, senden de yüksek bi değer bekliyoruz inşallah..
hayırlı olsun canım , seninle olsun da tek ikiz fark etmez değilmi. bize de dua et.Cnm Benim 11. Gün 700 değer artmış çok ii dedi dr ama tek sanırım
Aynen cnm sağlıkla doğsunlar da önemli olan ohayırlı olsun canım , seninle olsun da tek ikiz fark etmez değilmi. bize de dua et.
İyiyim cnm gezmelerdeyim..iki gün sonra değerim 302 den 701 e çıkmış gayet ii dedi dr 11. Gün 701Bugun bi de pamukprenses sonuc alicakti.iyidir umarim...
Gözün aydın canım. Darısı kese görmeyeİyiyim cnm gezmelerdeyim..iki gün sonra değerim 302 den 701 e çıkmış gayet ii dedi dr 11. Gün 701
Çok sevindim canım. Gözün aydınbelinda yakamoz kimyayas bende sizi tebrik ediyorummm ve diyorum ki hamileymişim sanırım kan 447 çıktı nasıl sizceee...
canım biz eşimle gittik sonucu acilden aldık :) bide cuma 2 katı olsun sonra kese sonra aklp ve kucaga gelsin sıra ile sizlere olsun dualarımdasınız bu mubarek günde.
Amin cnm inşallah..Gözün aydın canım. Darısı kese görmeye
Bir bakmışsın senin embriyo bölünmüş ikiz olmuş Keseyi görmüşmüydün hatırlamıyorum ama...Canım sana sorum olacak sen hollanda da yaptırdınya orda ne ilaçlar verdiler transferden önce sonra birde ilk denemelerini de mi orda yaptırmıştın? son denemende farklı birşey denedilermi?yoo bnm tk yasim 22 oldugundan koymuyolar ve burda yasak 2mbriyo 37 den sonra 2 koyuyolarlar bn cok istrdim ama ikiz olsun diye .ztn hrseyi sanki ikizim olucakmis gbi bi kiz bi rkek aldim
Bn burda yaşıyorum cnm .Bir bakmışsın senin embriyo bölünmüş ikiz olmuş Keseyi görmüşmüydün hatırlamıyorum ama...Canım sana sorum olacak sen hollanda da yaptırdınya orda ne ilaçlar verdiler transferden önce sonra birde ilk denemelerini de mi orda yaptırmıştın? son denemende farklı birşey denedilermi?
Hosmn senin 11. Gün 500 lerdeydi sanki demi cnm
Günaydın canım sen boşver idrar testini git kanını ver, idrarda cikmasi için belli bir seviyeye gelmeli bhcgGünaydın hanımlar. .10.gun idrar testi negatif...