- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
TSK ederim cnm :) çok beğendiysen sende yapGünaydın. Profil resmin çok hoş bu arada.
İnş kat kat artar cnmm duam sizinlekızlar 192 cıktı deger.. 3.gün embriyosu 10. gün.... oldu insallah sonuna kadar devam eder busefer
Neden öyle oldu ?heyecandan ölücem . acayip bir ümitsizlik negatiflik bastırdı
Neden öyle oldu ?
Offf lütfen yok öyle bşiy asla mümkün degıl hadı öyle dıyelım ıkı testın ıkı sude öyle olmaz gıt kan ver yoksa kendi kendini yıyıp bıtırceksınCnm benim tebriklerrrrr neguzel ben hala gidemedim kan vermeye bugun sakin kafayla dusununce 5.gunde nasil pizitif cikarki yanlislik var ya sa idrarda ilacin bi etkisimi diye yine umudum kirildigerci kullandigimz ilaclar yapabilirmi?
Elini karnına koy el müsavvir zıkrını cek . Ve inanıyorum bn hamileyim kesın yazacaksınsonucu bekliyorum canım acayip korkuyorum.
canım negatif düşünme inşallah pozitifi alıp bizlerle paylaşacaksın. benimde bugün 8. gün ama cesaretim yok pazartesiye kadar söz verdim kendime inşallah dayanırım..heyecandan ölücem . acayip bir ümitsizlik negatiflik bastırdı
benim de ilk kullanndığımdan beri ucunu kırınca taşıyor ama doktora sordum o kadarı önemli değil dedi. kutuya ters koyuyorum yinede olmuyor.Kızlar bu crinone jel ilk zamanlar güzel kullanıyodum şimdi ince ucunu koparınca taşıyor kullanmadan önce bir kısmı heba oluyor,siz nasıl yapıyonuz ya
Ben kutularına ters koyuyorum ve ucunu açmadan önce 2 /3 kez parmağımla vurup biraz Aşağıya inmesini sağlıyorumKızlar bu crinone jel ilk zamanlar güzel kullanıyodum şimdi ince ucunu koparınca taşıyor kullanmadan önce bir kısmı heba oluyor,siz nasıl yapıyonuz ya
Canim prospektusunde de yaziyor sıkılan kismina igne batirip ondan zonra aciyorsun. Uygularken de deligin ustune getir parmagini oyle sık ben oyle yapiyorumKızlar bu crinone jel ilk zamanlar güzel kullanıyodum şimdi ince ucunu koparınca taşıyor kullanmadan önce bir kısmı heba oluyor,siz nasıl yapıyonuz ya
canım idrarı takma kanda baktır hayırlı haberlerini bekliyoruz..Çok sevindim canım. Gözün aydın
tebrik ederim darısı isteyenlere olsun ve kalp sesine olsun :)Günaydın hanımlar. .10.gun idrar testi negatif...
hadi hayırlısı inşallah bebeğin seninledir canım...12.gün değerim 277
canım hangi ilçaları alıyorsun sen benim bildiğim progestan ve cronel idrara etki etmez bence gebesin işte ne den üzülüyorsunkan verdim 1 gibi çıkacak inşallah. kan verince niyeyse umutsuzluk sarıyo insanı. rabbim hayırlıısını versin inşallah.
kızlar o alttaki yuvarlak kısmı koparmadan önce üstte bir bomme varya oraya iğne batırın hiç ziyan olmuyor hemşirem gösterdi bana :)Cnm benim tebriklerrrrr neguzel ben hala gidemedim kan vermeye bugun sakin kafayla dusununce 5.gunde nasil pizitif cikarki yanlislik var ya sa idrarda ilacin bi etkisimi diye yine umudum kirildigerci kullandigimz ilaclar yapabilirmi?
Kızlar bu crinone jel ilk zamanlar güzel kullanıyodum şimdi ince ucunu koparınca taşıyor kullanmadan önce bir kısmı heba oluyor,siz nasıl yapıyonuz ya
canım o jelin icindeki miktar bize lazım olanın cok fazlası.. vucut lazım olanı emiyo kalanını akıntıylA atıyor.. yani birazı boşa gitse sıkıntı olmaz sen rahat tut içiniKızlar bu crinone jel ilk zamanlar güzel kullanıyodum şimdi ince ucunu koparınca taşıyor kullanmadan önce bir kısmı heba oluyor,siz nasıl yapıyonuz ya
teşekür ederim darısı tüm bekleyenlere olsun :)
canım idrarı takma kanda baktır hayırlı haberlerini bekliyoruz..
tebrik ederim darısı isteyenlere olsun ve kalp sesine olsun :)
hadi hayırlısı inşallah bebeğin seninledir canım...
canım hangi ilçaları alıyorsun sen benim bildiğim progestan ve cronel idrara etki etmez bence gebesin işte ne den üzülüyorsun
kızlar o alttaki yuvarlak kısmı koparmadan önce üstte bir bomme varya oraya iğne batırın hiç ziyan olmuyor hemşirem gösterdi bana :)
Bakmıştım ama bunu görmedim sanırım,bide öyle deneyimCanim prospektusunde de yaziyor sıkılan kismina igne batirip ondan zonra aciyorsun. Uygularken de deligin ustune getir parmagini oyle sık ben oyle yapiyorum
yok kız doğru yazmışım sana da yazdım ama hayırlı haberle gel yazdım sat 1 için :)canım idrar testi yapan ben değilim Belinda . Hatlar karıştı.
yok kız doğru yazmışım sana da yazdım ama hayırlı haberle gel yazdım sat 1 için :)
yok canım şimdi sende nasıl heyecan var dimi :)ay tamam canım ya ben ne okuduğumu görüyorum ne yazdığımı zaten:))
yok canım şimdi sende nasıl heyecan var dimi :)
kızlar test yaptıracak olanlar gidin acilde verin 45 dk yada 1 saate çıkıyor boşa strese girmeyin ben yarın acilde verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?