2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Cnm benim tebriklerrrrr neguzel ben hala gidemedim kan vermeye bugun sakin kafayla dusununce 5.gunde nasil pizitif cikarki yanlislik var ya sa idrarda ilacin bi etkisimi diye yine umudum kirildi gerci kullandigimz ilaclar yapabilirmi?
Offf lütfen yok öyle bşiy asla mümkün degıl hadı öyle dıyelım ıkı testın ıkı sude öyle olmaz gıt kan ver yoksa kendi kendini yıyıp bıtırceksın

Kızlar bu crinone jel ilk zamanlar güzel kullanıyodum şimdi ince ucunu koparınca taşıyor kullanmadan önce bir kısmı heba oluyor,siz nasıl yapıyonuz ya

heyecandan ölücem . acayip bir ümitsizlik negatiflik bastırdı
canım negatif düşünme inşallah pozitifi alıp bizlerle paylaşacaksın. benimde bugün 8. gün ama cesaretim yok pazartesiye kadar söz verdim kendime inşallah dayanırım..

Kızlar bu crinone jel ilk zamanlar güzel kullanıyodum şimdi ince ucunu koparınca taşıyor kullanmadan önce bir kısmı heba oluyor,siz nasıl yapıyonuz ya
benim de ilk kullanndığımdan beri ucunu kırınca taşıyor ama doktora sordum o kadarı önemli değil dedi. kutuya ters koyuyorum yinede olmuyor.

Ben kutularına ters koyuyorum ve ucunu açmadan önce 2 /3 kez parmağımla vurup biraz Aşağıya inmesini sağlıyorum

Canim prospektusunde de yaziyor sıkılan kismina igne batirip ondan zonra aciyorsun. Uygularken de deligin ustune getir parmagini oyle sık ben oyle yapiyorum

teşekür ederim darısı tüm bekleyenlere olsun :)

Çok sevindim canım. Gözün aydın
canım idrarı takma kanda baktır hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Günaydın hanımlar. .10.gun idrar testi negatif...
tebrik ederim darısı isteyenlere olsun ve kalp sesine olsun :)

12.gün değerim 277
hadi hayırlısı inşallah bebeğin seninledir canım...

kan verdim 1 gibi çıkacak inşallah. kan verince niyeyse umutsuzluk sarıyo insanı. rabbim hayırlıısını versin inşallah.
canım hangi ilçaları alıyorsun sen benim bildiğim progestan ve cronel idrara etki etmez bence gebesin işte ne den üzülüyorsun

Cnm benim tebriklerrrrr neguzel ben hala gidemedim kan vermeye bugun sakin kafayla dusununce 5.gunde nasil pizitif cikarki yanlislik var ya sa idrarda ilacin bi etkisimi diye yine umudum kirildi gerci kullandigimz ilaclar yapabilirmi?
kızlar o alttaki yuvarlak kısmı koparmadan önce üstte bir bomme varya oraya iğne batırın hiç ziyan olmuyor hemşirem gösterdi bana :)

canım o jelin icindeki miktar bize lazım olanın cok fazlası.. vucut lazım olanı emiyo kalanını akıntıylA atıyor.. yani birazı boşa gitse sıkıntı olmaz sen rahat tut içini

canım idrar testi yapan ben değilim Belinda . Hatlar karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…