• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

İyiyim canım çok şükür herşey yolunda O zaman sende kayinvalide den mümkün olduğu kadar uzak duruyorsun streste yasak bu arada tekrar doktora gittin mi sonucun ne oldu gebelik devam ediyor mu
Kayinvalidemden uzak durmak zor bir de bayramdan beri ona kizginim ama hiçbirşey yok muş gibi birbirimize oyun oynuyoruz ki ben hiç alışık değilim ben kavga etti isem kavgaloyimdir ama bunlar değişik işte ne yapayım huzursuzluk olmasın diye katlaniyorum ama içime at at sonunda tansiyon tavan yaptı. Ben doktora gidemedim ama kanamam dün bitti. Doktora gidemememin sebebi de çok ağır bir hastamiz var amcam zaten ailem hem bana hem de amcama çok üzüldü diye gidemedim zaten zaman da olmadı testlikler hep üst üste geldi. Ama artık bebis yokk:KK43:

Hiçbir ilacı biz demeyene kadar asla bırakmayın dediler jel dışında başka hap falan olsa dedim olmaz en önemlisi şimdi senin için bu tutunmaya yardımcı oluyor dedi
Aynen öyle. Bende sırf o Yüzden kullanıyorum. Aslında ihtiyaç yoktur diye düşünüyorum ama kullan dediler diye kullanıyorum.

Aynen öyle. Bende sırf o Yüzden kullanıyorum. Aslında ihtiyaç yoktur diye düşünüyorum ama kullan dediler diye kullanıyorum.
Yanımda bi tane daha transfer vardı kadınla konuştum o ilk denemesinde pozitif Sonuç almış ilaçları bıraktım 8 haftalıkken kanamayla düşürmüş kendim ettim dedi ondan ben de saati saatine alıyorum

Yanımda bi tane daha transfer vardı kadınla konuştum o ilk denemesinde pozitif Sonuç almış ilaçları bıraktım 8 haftalıkken kanamayla düşürmüş kendim ettim dedi ondan ben de saati saatine alıyorum
Sen Koru yarabbim. Bırakmadım hiç ilaçları, doktorla pazarlık etkinliğim var ama izin vermedi bırakmama:KK11:

A
Sen Koru yarabbim. Bırakmadım hiç ilaçları, doktorla pazarlık etkinliğim var ama izin vermedi bırakmama:KK11:
Amin canım bi de bişey sorcam transferden sonra yatağa geçerken sanki bişey aktı gibi hemşireye sordum temizleme yapıldı ondan dedi sizde de oldu mu

Kızlar bugün transferim yapıldı iki tane birinci kalite embriyo bırakıldı üç demişlerdi ama embriyolar çok iyi durumda olduğu için üçüz riskini göze almayalım dediler herşey Güzel geçti 7 Ağustos test tarihim afedersiniz çok gazım var sizde de oldu mu
Guzel haberlerini bekliyorummm :)

Duygularım çok karışık dün yine yumurta boyundan biraz daha ufak löp diye bişey geldi aha dedim gitti hemen aldim onu pedimden buzdolabı poşeti yle bağladım doğru acile anam bi baktı kese hala duruyo kaç haftalik olduğu da muallak bence 6 haftalik usg ye göre 5 haftalik son adet tarihime göre de 7 haftalik ne halim varsa göreyim diyom artık ya çok kötü bi durum bu kesenin içinde bebek var ki diyom daha görünmez dediler hep valla yeter ne olcak sa olsun ya
Hayatim doktorun ne dedi?
5 haftalikta gercekten gorunmuyor bebek. Hatta 8 haftaya kadar bile gorunmeyen var...

Duygularım çok karışık dün yine yumurta boyundan biraz daha ufak löp diye bişey geldi aha dedim gitti hemen aldim onu pedimden buzdolabı poşeti yle bağladım doğru acile anam bi baktı kese hala duruyo kaç haftalik olduğu da muallak bence 6 haftalik usg ye göre 5 haftalik son adet tarihime göre de 7 haftalik ne halim varsa göreyim diyom artık ya çok kötü bi durum bu kesenin içinde bebek var ki diyom daha görünmez dediler hep valla yeter ne olcak sa olsun ya

Öyle büyük parça ben de düşürdüm canım..iki tane ceviz kadar vardı, ama senin gibi keseler duruyor dedi doktor..çok şükür 11. haftaya kadar geldik, İnşallah doğduklarını da görürüz..

Tüp bebekte haftalik hesabı embriyo transfer gününden hesaplanırmiş Bülent traş topiginde öyle yazmış eğer hesap öyle yapılıyorsa şu an 5 6 haftalik kese boyu 10.7 mm kızlar ben size şu en sonki usg yi bi gondereyim bakın ya 4 5 tane usg filmi var elimde of

Öyle büyük parça ben de düşürdüm canım..iki tane ceviz kadar vardı, ama senin gibi keseler duruyor dedi doktor..çok şükür 11. haftaya kadar geldik, İnşallah doğduklarını da görürüz..
Ahh canimm ınsallahhh dediğin gibi olur yaa kafayı yiyecem ya... kesenin içi de gözükse Ohh diyecem transferin 26. Günü bugün

Kızlar, özellikle crinone jel kullananlar..ilk haftalarda ben çok kolay kullanıyordum jeli, hiçbir sorun yaşamadım şükür..ama afedersiniz, artık jeli içeri ittirirken çok zorlanıyorum, acı çekiyorum resmen..böyle bi sorun yaşayan var mı aranızda..

Ahh canimm ınsallahhh dediğin gibi olur yaa kafayı yiyecem ya... kesenin içi de gözükse Ohh diyecem transferin 26. Günü bugün

Doktor bana gelebilir öyle parça korkma dedi, rahim sünger gibi parça da düşer kanama da olur dedi. ama ben ne bileyim ilk defa başıma geldi..Allah ım vermesin kimseye..inşallah kesenin içini de görürsün canım, minnoşun büyüyodur..

hemde ne zor.kız inanmayın söyle seylere benim kızım emzik emmedi ama yasıtlarından cok daha iyi konusuyor doktory bile şaşirdi:-)

gebelıkte erken dogum sebebi yüksek tansiyon tıpkı bende oldugu gibi:-(

bende medical parkta tedavi görüyorum aordum nur hanıma ya burda cektir yada echomarda dedi ben medical parkta cektirdim 10 dk sürüyor ve sadece kadın sogum muaynesi gibi çeken doktor cok kibar biri kalkıo duşunu bile alıp cıkıyoraun:-)bende okuduklarımdan dolayı içeri girerken bacaklarım titriyordu sonra dedim. Cıkarken herkese inanmamak lazım transferden farkı yok yani.birtek ilacı verdiklerinde kasıklarında bir ağrı oluyor adet sancısı gibi o kadar
Tamam cnm çok teşekkür ederim

Kızlar siz bana transferin kaçıncı günlerinde bebeği gördüğünüzü söyler misiniz kalp atışı da dahil
Canım ben 5. Haftada kese göründü bebek görünmüyordu 6+2 de de hem bebeği hem kalp atışını gördük çok şükür. Seninki de 5. Hafta da ise görünmemesi gayet normal her gebelik bir değil bazılarında geç görülebiliyor da. Sen içini ferah tut inşallah bebeğin seni bırakmayacak

Doktor bana gelebilir öyle parça korkma dedi, rahim sünger gibi parça da düşer kanama da olur dedi. ama ben ne bileyim ilk defa başıma geldi..Allah ım vermesin kimseye..inşallah kesenin içini de görürsün canım, minnoşun büyüyodur..
Bu arada benim hcg 7500 den 5000 e düştü sonra yine 7500 oldu şimdi ne alemde bilmiyorum hcg ye bakmayacaz artık keseyi takip etcez dedi dr

Canım ben 5. Haftada kese göründü bebek görünmüyordu 6+2 de de hem bebeği hem kalp atışını gördük çok şükür. Seninki de 5. Hafta da ise görünmemesi gayet normal her gebelik bir değil bazılarında geç görülebiliyor da. Sen içini ferah tut inşallah bebeğin seni bırakmayacak
Kese boyuna göre 5 haftalik dedi dr ama 30 haziran a transfer tarihi 6 haftalik transferime göre öyle değil mi

Kızlar, özellikle crinone jel kullananlar..ilk haftalarda ben çok kolay kullanıyordum jeli, hiçbir sorun yaşamadım şükür..ama afedersiniz, artık jeli içeri ittirirken çok zorlanıyorum, acı çekiyorum resmen..böyle bi sorun yaşayan var mı aranızda..
Rahimin değişimden dolayı canım. Bende zorlanıyorum acı yok ama. Kalçanı yukarı falan kaldırıp denesen.

Back