• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Arkadaşlar bugün hastanelik oldum tansiyonum 20 ye çıktı.acaba sebebi geçenlerde 6 haftalık hamile iken bebeğimi kaybettim ve bugün kanamam bitti ondan olabilir mi bu şekilde birşey duyan var mi bence kaynana stresinden oldu ama...neyse

ben vermedim vaktim coktu çübkü işe dönmeyi düşünmüyordum birde doktor emmeyi bırakır emziğe alişirsa dedi o yüzden hiç vermedim.al canım alt tarafı 40 lira biraz emiyor atıyorsun zaten.bi yere giderken kullanırsın onu.benim cocugum prematüre oldugu için ben sürekli biberon kaynatıyordum ayda 1 değiştiryorsum biberonu.hatta daha kısa zamanda annem eşim kayınvalidem dişarı cıktıkca biberon alıyorlarsı 3-5 tane açilmamiş paket biberonum var hatta:-) ayrıca hala kızımın eşyaları bebek deterjanıyla yıkanıp ütülebiyor beyazlar yüksek derecede yıkanmaktan kendinden geçti.titiz biride değilim üstelik:-)
Cok zor cocuk büyütmek yaa napalım katkanıcaz artık. Bn okula gittigim dönemlerde babası bakıcak bn dönene kdr emzik bize Şart emzik emen cocuk akıllı olur der anneannem inş öyle olur :D yoksa okulum kalmak zorunda. Senin kızın kac klo Doğdu cnm çok sırın yaşamışsın

Arkadaşlar bugün hastanelik oldum tansiyonum 20 ye çıktı.acaba sebebi geçenlerde 6 haftalık hamile iken bebeğimi kaybettim ve bugün kanamam bitti ondan olabilir mi bu şekilde birşey duyan var mi bence kaynana stresinden oldu ama...neyse
Senin tansiyon 20 lere çıkıyorsa çok dikkat etmen lazım canım bir süre tuzdan uzak dur derim ben sebebini bilemiyorum ama gebelik te çokta istenen birşey değil tansiyon

geçer canım cok cabuk geöer hemde ben ilk günler cok kötüydüm ama hemen yeni tedaviye odaklandım doktorumun ve burdakı arkadasların desteği ile toparladım

benimde 1.kalitede idi emniriyolarım tutmadı.sonrasında bi tahim filmi çektirdim ve rahimde hafif bir perde oldugunu öğrendim.biz şok olduk tabii.doktorum benim için bunun önemsiz oldugunu zaten bir canlı dogumum oldugu için sorun olmadiğini söyledi.rahim filmide artık acili değil öyle canım ya ben yaptırım kadın dogum mıayneai gibi korktuguma değmedi valla
Cnm medicalpark da görüyorum ya tedavi orda sordum filmi 450 tl ye cekiyorlarmis anestesi istersem artı 350 dha cok maliyetli geldi samsunda devlet Hastahanesinde cektirmistim ya acıdan bayilmistim korkuyorum şimdi sen nerde cekindim cnm nasıl oluyor kac dk sürüyor orda Önerdiğin biri var mi.
dün gittik nur hanimla görüştük işte bnden film istedi esimden de kromozom testi istedi inşallah bişey çıkmaz da dondurulmuş embriyoyu koyarız.

Cok zor cocuk büyütmek yaa napalım katkanıcaz artık. Bn okula gittigim dönemlerde babası bakıcak bn dönene kdr emzik bize Şart emzik emen cocuk akıllı olur der anneannem inş öyle olur :KK70: yoksa okulum kalmak zorunda. Senin kızın kac klo Doğdu cnm çok sırın yaşamışsın
hemde ne zor.kız inanmayın söyle seylere benim kızım emzik emmedi ama yasıtlarından cok daha iyi konusuyor doktory bile şaşirdi:-)

Senin tansiyon 20 lere çıkıyorsa çok dikkat etmen lazım canım bir süre tuzdan uzak dur derim ben sebebini bilemiyorum ama gebelik te çokta istenen birşey değil tansiyon
gebelıkte erken dogum sebebi yüksek tansiyon tıpkı bende oldugu gibi:-(

Cnm medicalpark da görüyorum ya tedavi orda sordum filmi 450 tl ye cekiyorlarmis anestesi istersem artı 350 dha cok maliyetli geldi samsunda devlet Hastahanesinde cektirmistim ya acıdan bayilmistim korkuyorum şimdi sen nerde cekindim cnm nasıl oluyor kac dk sürüyor orda Önerdiğin biri var mi.
dün gittik nur hanimla görüştük işte bnden film istedi esimden de kromozom testi istedi inşallah bişey çıkmaz da dondurulmuş embriyoyu koyarız.
bende medical parkta tedavi görüyorum aordum nur hanıma ya burda cektir yada echomarda dedi ben medical parkta cektirdim 10 dk sürüyor ve sadece kadın sogum muaynesi gibi çeken doktor cok kibar biri kalkıo duşunu bile alıp cıkıyoraun:-)bende okuduklarımdan dolayı içeri girerken bacaklarım titriyordu sonra dedim. Cıkarken herkese inanmamak lazım transferden farkı yok yani.birtek ilacı verdiklerinde kasıklarında bir ağrı oluyor adet sancısı gibi o kadar

Ara ara ne kadar. Yani bir defa gelip birkacgun gelmiyomu? Bende de iki gunde bir ozellikle sabahlari iki tamla falan acikkahve rengi leke geliyo. Bazende acik sari renkli akinti. Doktor bana daha ilac vermiyo. Son zaten progestan fitil kullaniyodum. Carsamba oda sondu. Leke cogalirmi acaba. Sende tam olarak ne kadar geliyo?
Çok az sürüntü gibi geliyor kuzum.
Ama sonra yıkanınca geçiyor. Bir de tuvalette bazen görüyorum ufak parça kahverengi (idrar yapınca).
Sonra geçiyor. Ama hep kendini hatırlatıyor.
Leke çoğalsa da kahverengi önemli değilmiş. Kafana takma dedi doktor.
Ama takmamak da elde değil :(

Çok Haklısın canım az leke bile olsa insan panikler.. Ama hep okuduk burda şakır şakır kanamalar oldu da evlatlar sıkı sıkı tutundular maşallah.. Içinize korku düşürmeyin, evvel Allah, buzamana kadar geldik insallah sonuna kadar sağlıkla gidicez
İnşallah canım Rabbim hepimizinkini bizlere bağışlasın

Canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim zaten yatmayı düşünmüyorum ilk bikaç gün uzanırım sadece olacağı varsa olur zaten Allah'ın izniyle bu arada sorum olacak eşim yıllık izne ayrılıyor doktora sormuş 3 saatlik yolculuk yapsa bişey olur mu diye o da sorun olmaz demiş o da ayın birinde ayrılıyor izne memlekete gidelim diyo sorun olur mu bi hafta sonra yola çıksam....
Benim transferim yapıldıktan sonra 1 saat ayaklar yukarda dinlendirdiler. Sonra tatile bile gidebilirsin, normal hayata dön dedi

Benim transferim yapıldıktan sonra 1 saat ayaklar yukarda dinlendirdiler. Sonra tatile bile gidebilirsin, normal hayata dön dedi
Yarım saat sonra lavaboya gittim çok sıkıştım kendileri alıp götürdüler zaten sonra bi saat daha yattım sıkıntı yok dinlenerek yolculuk yap dedilee

Kızlar bugün transferim yapıldı iki tane birinci kalite embriyo bırakıldı üç demişlerdi ama embriyolar çok iyi durumda olduğu için üçüz riskini göze almayalım dediler herşey Güzel geçti 7 Ağustos test tarihim afedersiniz çok gazım var sizde de oldu mu

Kızlar bugün transferim yapıldı iki tane birinci kalite embriyo bırakıldı üç demişlerdi ama embriyolar çok iyi durumda olduğu için üçüz riskini göze almayalım dediler herşey Güzel geçti 7 Ağustos test tarihim afedersiniz çok gazım var sizde de oldu mu
Hayirli olsun Canim, aldin geldin bebislerini:) hatirlayamadim ama yapilan islemden dolayi gazin oldu heralde

Evet canım aldım geldim bebişlerimi inşallah tutunurlar annelerine :))) bugünler nasıl geçecek bilmiyorum
Insallah tutunurlar canim, ikiz olurlar :)) bekleyis zor havalar iyice sicak..bu crinoe jelden nefret ediyorum verdigi rahatsizlik islaklik hissi, simdiden kasik agrisi, siskinlik yapmasi vs. Diger ilaclarda cabasi. Allah im emeklerimizi bosa cikartmasin, hayirlisi olsun insllah. Hersey bebeklerimiz icin. Cok zor sahip oluyoruz(ki daha olamadim o da mechul) yasamayan bilmez, anlamaz bizi

Insallah tutunurlar canim, ikiz olurlar :)) bekleyis zor havalar iyice sicak..bu crinoe jelden nefret ediyorum verdigi rahatsizlik islaklik hissi, simdiden kasik agrisi, siskinlik yapmasi vs. Diger ilaclarda cabasi. Allah im emeklerimizi bosa cikartmasin, hayirlisi olsun insllah. Hersey bebeklerimiz icin. Cok zor sahip oluyoruz(ki daha olamadim o da mechul) yasamayan bilmez, anlamaz bizi
Aynen canım jel kullanmayı hiç sevmiyorum ama onlar tutunsun da herşeye razıyım iğneye başladım bi de kan sulandirici

Back