• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar bugün transferim yapıldı iki tane birinci kalite embriyo bırakıldı üç demişlerdi ama embriyolar çok iyi durumda olduğu için üçüz riskini göze almayalım dediler herşey Güzel geçti 7 Ağustos test tarihim afedersiniz çok gazım var sizde de oldu mu
Insallah hayirlisiyla pozitif sonucu aliriz. Gaz normal herkezde oluyo. Bende de oldu ki hala var.

Uçurtmaavcı nasılsın sen. Meraktayım. Allah sağlıkla evladını sana bağışlasın insallah yolundadır hersey
Duygularım çok karışık dün yine yumurta boyundan biraz daha ufak löp diye bişey geldi aha dedim gitti hemen aldim onu pedimden buzdolabı poşeti yle bağladım doğru acile anam bi baktı kese hala duruyo kaç haftalik olduğu da muallak bence 6 haftalik usg ye göre 5 haftalik son adet tarihime göre de 7 haftalik ne halim varsa göreyim diyom artık ya çok kötü bi durum bu kesenin içinde bebek var ki diyom daha görünmez dediler hep valla yeter ne olcak sa olsun ya

Kızlar bugün transferim yapıldı iki tane birinci kalite embriyo bırakıldı üç demişlerdi ama embriyolar çok iyi durumda olduğu için üçüz riskini göze almayalım dediler herşey Güzel geçti 7 Ağustos test tarihim afedersiniz çok gazım var sizde de oldu mu
Offfff hemde nasıl olmuştu

Insallah tutunurlar canim, ikiz olurlar :)) bekleyis zor havalar iyice sicak..bu crinoe jelden nefret ediyorum verdigi rahatsizlik islaklik hissi, simdiden kasik agrisi, siskinlik yapmasi vs. Diger ilaclarda cabasi. Allah im emeklerimizi bosa cikartmasin, hayirlisi olsun insllah. Hersey bebeklerimiz icin. Cok zor sahip oluyoruz(ki daha olamadim o da mechul) yasamayan bilmez, anlamaz bizi
Bu jel benide benden alıyor. Birgün sırılsıklam oluyorum, birgün kocaman pıhtı gibi geliyor. Normal bi gün geçmedi kullanmaya başladığımdan beri

Duygularım çok karışık dün yine yumurta boyundan biraz daha ufak löp diye bişey geldi aha dedim gitti hemen aldim onu pedimden buzdolabı poşeti yle bağladım doğru acile anam bi baktı kese hala duruyo kaç haftalik olduğu da muallak bence 6 haftalik usg ye göre 5 haftalik son adet tarihime göre de 7 haftalik ne halim varsa göreyim diyom artık ya çok kötü bi durum bu kesenin içinde bebek var ki diyom daha görünmez dediler hep valla yeter ne olcak sa olsun ya
Canim yaa çok zor haklisin kan pihtisi mi geldi?kese saglam duruyorsa bütünlüğü bozulmadiysa bebek de icindedir canim.artik gorunuyo olmasi lazim ama neden israrla görünmez diyorlar ki

[QUOTEclear, post: 41907787, member: 336715"]Bu jel benide benden alıyor. Birgün sırılsıklam oluyorum, birgün kocaman pıhtı gibi geliyor. Normal bi gün geçmedi kullanmaya başladığımdan beri[/QUOTE]
Sorma canim gece uykumdan uyandim sinir etti beni. Afedersin ne kadar temiz tutsam, kurulasamda az sonra olusan his pisik olmusum gibi.. degsin insallah bu zorluklara. Sana da masallah canim, Allh bagislasin bebisin seninle darisi tum beklyenlere olsun insallh.

[QUOTEclear, post: 41907787, member: 336715"]Bu jel benide benden alıyor. Birgün sırılsıklam oluyorum, birgün kocaman pıhtı gibi geliyor. Normal bi gün geçmedi kullanmaya başladığımdan beri
Sorma canim gece uykumdan uyandim sinir etti beni. Afedersin ne kadar temiz tutsam, kurulasamda az sonra olusan his pisik olmusum gibi.. degsin insallah bu zorluklara. Sana da masallah canim, Allh bagislasin bebisin seninle darisi tum beklyenlere olsun insallh.[/QUOTE]
Sağol canım benim. Salı günü muayenemiz var. Kalp atışını duymadık inşallah duyuracak bu sefer.

Ben anlamadım hiç bişi yasa. Doktorun ne diyor. Normal mi? Yani her kanama bebeğe zarar vermiyor onu biliyorum. 7 aylık hamile arkadaşım var. Ilk aydan beri ara ara oluyor kanaması ama doktor bebeğe zarar-ı yok demiş. Senin neden oluyormuş.

Sorma canim gece uykumdan uyandim sinir etti beni. Afedersin ne kadar temiz tutsam, kurulasamda az sonra olusan his pisik olmusum gibi.. degsin insallah bu zorluklara. Sana da masallah canim, Allh bagislasin bebisin seninle darisi tum beklyenlere olsun insallh.
Sağol canım benim. Salı günü muayenemiz var. Kalp atışını duymadık inşallah duyuracak bu sefer.[/QUOTE]
Insallah canim guzel ve onemli bir bekleyis onuda duyun iciniz rahat etsin insallah

Sebebi kayınvalide ve üzüntü stres Canim sen nasılsın
İyiyim canım çok şükür herşey yolunda O zaman sende kayinvalide den mümkün olduğu kadar uzak duruyorsun streste yasak bu arada tekrar doktora gittin mi sonucun ne oldu gebelik devam ediyor mu

Hayırlısı olsun canim. Gaz sıkıntıları normal merak etme genelde oluyor ben de olmuştu 5 gün kadar sürüyor

Bu jel benide benden alıyor. Birgün sırılsıklam oluyorum, birgün kocaman pıhtı gibi geliyor. Normal bi gün geçmedi kullanmaya başladığımdan beri
Hiçbir ilacı biz demeyene kadar asla bırakmayın dediler jel dışında başka hap falan olsa dedim olmaz en önemlisi şimdi senin için bu tutunmaya yardımcı oluyor dedi

Back