• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Canım kan testi ile takip yapıldı değerim düşüşte ne yazık kii :KK43: benim macera bitti.. bir süre ara vericemm.. Allah sizin evlatlarınıza sağlık sıhhat versin:nazar:
Canim hayirlisi boyleymis demekki. Uzulmemek elde degil. Senin yasin daha genc muhakkak birgun bebegin sana gelecek. Yazin dinlen stres at sonra yine devam edersin.

Kızlar, özellikle crinone jel kullananlar..ilk haftalarda ben çok kolay kullanıyordum jeli, hiçbir sorun yaşamadım şükür..ama afedersiniz, artık jeli içeri ittirirken çok zorlanıyorum, acı çekiyorum resmen..böyle bi sorun yaşayan var mı aranızda..
Ben canım ben... Aynen Dediğin gibi oluyo. Hatta ben biraz inceledim sebebini.. Jel içerde katı olarak topak sekilde birikiyo. Elinle dokunursan anlıcaksın. O alanı biraz temizleyince daha rahat kullanıyorum jeli

Kese boyuna göre 5 haftalik dedi dr ama 30 haziran a transfer tarihi 6 haftalik transferime göre öyle değil mi
Evet Canım yarın tam 6 hafta oluyo.. Suan görünmemiş olması gayet normal. 6. Haftanın icinde gördüm bende bebeği. Sen istirahat et, bol bol dua edicez, senin bebekte dirayetli cıktı maşallah, Gamzenin bebeği gibi, önümüzdeki hafta netleşir hersey sıkma canını

Ben canım ben... Aynen Dediğin gibi oluyo. Hatta ben biraz inceledim sebebini.. Jel içerde katı olarak topak sekilde birikiyo. Elinle dokunursan anlıcaksın. O alanı biraz temizleyince daha rahat kullanıyorum jeli
Dogru canim giris kisminda topak topak birikiyor o yuzden gun gectikce yapmasi zor oluyor tikadigi icin. O topaklari temizlemek gerek. Birde kizlar nerde muhafaza ediyorsunuz jeli. Buzdolabina koymuyorum, serin bir yerde tutuyorum havalar o kadar sicakki acayip erimis durumda jel. Acar acmaz bir kismi disari cikiyor. Bunu engellemek icin sikma kismi asagi gelecek sekilde dik tutuyorum kutusunda ama yine cozum olmadi. Sizde bunu yasiyor musunuz?

Arada düşüyor evet topak topak..neyse az kaldı bari, 9-10 gün sonra bitecek inşallah..

Dogru canim giris kisminda topak topak birikiyor o yuzden gun gectikce yapmasi zor oluyor tikadigi icin. O topaklari temizlemek gerek. Birde kizlar nerde muhafaza ediyorsunuz jeli. Buzdolabina koymuyorum, serin bir yerde tutuyorum havalar o kadar sicakki acayip erimis durumda jel. Acar acmaz bir kismi disari cikiyor. Bunu engellemek icin sikma kismi asagi gelecek sekilde dik tutuyorum kutusunda ama yine cozum olmadi. Sizde bunu yasiyor musunuz?
Evet canım açınca bi kısmı çıkıyor ben de senin gibi yapıyorum ama işe yaramıyor malesef

Oluyor bendede. Kızlar iğne ile tepesini delip basıncı ayarlıyormuş. Ben denemedim ama yapan çoktu

Bende de jel acar açmaz cıkıyo ama onun icinde bize lazım olandan fazlası varmıs, geri akanlarda fazlası oluyomus zaten. Onun icin cok takılmıyorum. Az kaldı ya sabır diyip kullanıyoruz. Allah evlatlarımıza saglık sıhhat versin, bunlar tatlı dertler:)

Heveslebekleyen .!.:
Bende de jel acar açmaz cıkıyo ama onun icinde bize lazım olandan fazlası varmıs, geri akanlarda fazlası oluyomus zaten. Onun icin cok takılmıyorum. Az kaldı ya sabır diyip kullanıyoruz. Allah evlatlarımıza saglık sıhhat versin, bunlar tatlı dertler:)
Sanirim 12. Haftaya kadar kullaniliyor sizin az kalmis ha gayret:)

Evet canım açınca bi kısmı çıkıyor ben de senin gibi yapıyorum ama işe yaramıyor malesef
Bundan once 2 defa daha kullandim bu 3. Crinone ted. O zamanlar hava boyke sicak olmadigi icin guzel ayarlayabiliyordum ama simdi olmuyor malesef. Heveslebekleyen de yazmis gerekenden fazlasi varmis icinde ama ben onu minumuma indirmek istiyorum cunku epey cikiyor acinca.:confused: Yapacak bisey yok herakde sicak havanin azizligine ugruyoruz. Insallah kalanlar faydali olur:KK5:

Az kaldi kizlar.
İnsallah 12. Haftaya ulasirsak jeldende topagindan da parmakla temizleyip tahris olmaktan da kurtulacagiz

Bundan once 2 defa daha kullandim bu 3. Crinone ted. O zamanlar hava boyke sicak olmadigi icin guzel ayarlayabiliyordum ama simdi olmuyor malesef. Heveslebekleyen de yazmis gerekenden fazlasi varmis icinde ama ben onu minumuma indirmek istiyorum cunku epey cikiyor acinca.:confused: Yapacak bisey yok herakde sicak havanin azizligine ugruyoruz. Insallah kalanlar faydali olur:KK5:
Ben de kullandım düşük tehlikesi varken ama dediğin gibi kıştı o yüzden öyle olmuyordu

Selam kızlar benide aranıza kabul edermisiniz acabaa :KK66: benden bugun yumurta toplandı 14 tane eşimde azospermi vardi tese yapabilirIz demişlerdi ama normal yolla buldular bakalım şimdi bekliyoruz embriyolar iyi gitsin diye rabbim hepimize isteğini versin insallah
Hoşgeldin canım aramıza yarın inşallah sağlıklı ve çoğu döllenir yumurtalarının sen de kavuşursun meleklerine

Selam kızlar benide aranıza kabul edermisiniz acabaa :KK66: benden bugun yumurta toplandı 14 tane eşimde azospermi vardi tese yapabilirIz demişlerdi ama normal yolla buldular bakalım şimdi bekliyoruz embriyolar iyi gitsin diye rabbim hepimize isteğini versin insallah
Hayirli olsun canim tedavin.Hosgeldin amin. Insallah kaliteli embriyolarin olur guzel haberlerini verirsin

Az kaldi kizlar.
İnsallah 12. Haftaya ulasirsak jeldende topagindan da parmakla temizleyip tahris olmaktan da kurtulacagiz
Masallah sen yarilamissin canim:) bizde gorelim insallah o gunleri. Her turlu kullanicaz ne olursa olsun mecburuz tabi birbirimizden fikir almak faydali oluyor bu surecte, iyiki varsiniz:KK5:

Back