• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar yine ben bugun Dr gittim çamur gibi siyah kahve akıntı var diyodum ya doktor bana ilk önce niye geldin dedi bende korktum dedim bitti galiba gebelik dedim usg den bakalım dedi anam benim kese hala duruyor ben kafayı yiyecem kanama hala orta halli var 1 hafta olacak neredeyse Ankaradaki doktor kalp atışı soruyo bana dedim ama kesenin boyuna göre sen 4+6 haftaliksin dedi daha bebeği bile goremeyiz ki dedi... ya benim transfer gunume göre adet gunume göre en az 6 haftalik olmam gerekiyo bu ne şimdi normal mi neler oluyo ya

Kızlar yine ben bugun Dr gittim çamur gibi siyah kahve akıntı var diyodum ya doktor bana ilk önce niye geldin dedi bende korktum dedim bitti galiba gebelik dedim usg den bakalım dedi anam benim kese hala duruyor ben kafayı yiyecem kanama hala orta halli var 1 hafta olacak neredeyse Ankaradaki doktor kalp atışı soruyo bana dedim ama kesenin boyuna göre sen 4+6 haftaliksin dedi daha bebeği bile goremeyiz ki dedi... ya benim transfer gunume göre adet gunume göre en az 6 haftalik olmam gerekiyo bu ne şimdi normal mi neler oluyo ya
Bebek görünmüyor mu canim transferin ne zaman oldu kaçıncı gun embriyosu

Ya iste tup bebek hastalarinin kontrollerini kendi doktorlarinin yapmasi en iyisi bende sirf o yuzden 3 haftadir bekliyorum be kese gordum daha ne kalp atisi. Canim benim tarihlerimiz yakindi seninle yani dedigin gibi 6 haftayi gecmis olman lazim hcg yaptiriyomusun duzenli. Kendi doktorun uzakmiydi yada gittigin doktora transfer tarihini fln soylediginde anlayamiyomu nadi doktor bunlar yaa

Ayy çokk sevindiimmm maşallah çok net çıkmışş :nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:KK46:
Teşekkürederim kızlar ama benim bugünkü test dünkünden çok daha silik.. Moralim bozuldu çokk :KK43:(
Bozma sakin moralini o idrardan veya testden falan kaynaklanabilir. Iki idrar arasinda az zaman varsa falan. Bence bundan sonra gununu bekle. Ne zaman yapmayi dusunuyosun?

Ya iste tup bebek hastalarinin kontrollerini kendi doktorlarinin yapmasi en iyisi bende sirf o yuzden 3 haftadir bekliyorum be kese gordum daha ne kalp atisi. Canim benim tarihlerimiz yakindi seninle yani dedigin gibi 6 haftayi gecmis olman lazim hcg yaptiriyomusun duzenli. Kendi doktorun uzakmiydi yada gittigin doktora transfer tarihini fln soylediginde anlayamiyomu nadi doktor bunlar yaa
Kendi doktorum 1 saat 15 dk mesafede ankarada ama.burdaki doktor da tüp bebek uzmanı ve dün Ankaradaki doktor numaramı ver ona onunkini de bana ver yarın söyle hocama irtibat halinde oluruz dedi

5.gun embriyolari dondurulmus 30 haziranda yapıldı transfer geç tutunmus olabilir mi ki embriyolar
Canim nette tup bebekte gebelik haftası hesaplama modülü var dogru sonuç veriyor seninki de su an 6+1 gorunuyo baktim.benim de kanama cok az 2 damla oldu ama surekli çamur gibi gelmeye devsm edio 1 hafta oldu. Bebek iyi kese iyi hersey normal gorunuyo ama kaniyo ki icerde öyle çamur gelio.ben kendi doktoruma gittim de rahatladim yoksa bana da geriden geliyor demislerdi.tavsiyem kendi druna git.

Kızlar kahve küçük küçük akıntı geliyordu şimdi çoğaldı kırmızı değil siyah çamur gibi pede akıyor yani karnımda ağrıyor oldum yani ilk denemem de olmadı gelmedi yavrum dualarımiz kabul olmadı allah hayırlısıni versin inşallah vardır bi bildiği allahimizin . Ailem herkes yıkıldı eşim de cok üzüldü ağladık :KK43:
Kanaman olabilir test yapmadan sakin karar verme. kanamanin sebebi baska birseyde olabilir.

Evet canim ayni zmanlarda beklesicez ne guzel :KK39:insallah hayirli haberleri vermek nasip olur. 2.denemem olacak dondurulmus embriyom var. 2 ay once ilk tedavimde kimyasal gebelik oldu degerim dusuk basladi guzel artti ancak kanamam oldu dustu degerim:KK43: 5. Gun blast tek transferdi.. simdide 5. Gun blastim var o transfer edilecek ve 2. Deneme oldugu icin birde 35 yas alti diye yine tek transfer edilecek canim. Hayirlisi olsun bakalim herkes icin. Senin durum nedir ilk denemenmi?
Canım bugün kontrolün vardı sanırım naptın inşallah bir sorun yoktur transfer günü belli oldu mu

Kanaman olabilir test yapmadan sakin karar verme. kanamanin sebebi baska birseyde olabilir.
Cnm 9.gunu test yaptik 4,50 cikti :(
10.gunu kahve akinti geldi gecede resmen başladı adet oldum yani bugun 11.gunum yinede test yaptirmam mi lazım anlamadim aklima geldikce Ağlıyorum ne zmn atlatirim bilmiyorum ama gerçekten cok cok zormus simdi herkesi daha iyi anlıyorum allahim herkese nasip etsin

Cnm 9.gunu test yaptik 4,50 cikti :KK43:
10.gunu kahve akinti geldi gecede resmen başladı adet oldum yani bugun 11.gunum yinede test yaptirmam mi lazım anlamadim aklima geldikce Ağlıyorum ne zmn atlatirim bilmiyorum ama gerçekten cok cok zormus simdi herkesi daha iyi anlıyorum allahim herkese nasip etsin
Aglayarak bi yere varamazsın daha beter kndını mahvedersin

E
gittim canım yrn ek ilaçlara basliycam.perşembe günüde transferim olacakmış. ben daha erken olur diye tahmin ediyordum ama beklycem artık çare yok. senin pazar günüydü dimi?
Evet canım pazar günü olacak dün test yaptırdım normal çıktı progesteron değerim endometrium kalınlığım 11.34 dedi 3 tane transfer edilecek inşallah ::)))

Cnm 9.gunu test yaptik 4,50 cikti :KK43:
Canim kendini üzme o deger de artmaz negatif maalesef boşuna hala acaba mi diye kendini üzme toparlanmaya çalış.embriyon kaldi i hiç

Canim kendini üzme o deger de artmaz negatif maalesef boşuna hala acaba mi diye kendini üzme toparlanmaya çalış.embriyon kaldi i hiç
2 tane embriyom var doktor embriyomu cok beğenmişti 1 . Kalitede bu embriyo nun üstüne hiçbir sey diyemem nasıl tutmadi diye üzüldü ben rahim filmi cektirmistim cok acili kötü bi filmdi 3 sene fln oldu bir tupum acik kapali demislerdi oda yerim de hic durmamistim ondanda olabilir şimdi bayiltarak çektirmek emin olmak istiyorum acaba yapisiklik mi var embriyo yu atiyor ondan sonra ne yapcz bilmiyom. Bide dondurulmus embriyo transferi yapsalar fiyat ayni tüp bebek parasini mi vercez acaba bilgin var mi cnm

Back