• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

2 tane embriyom var doktor embriyomu cok beğenmişti 1 . Kalitede bu embriyo nun üstüne hiçbir sey diyemem nasıl tutmadi diye üzüldü ben rahim filmi cektirmistim cok acili kötü bi filmdi 3 sene fln oldu bir tupum acik kapali demislerdi oda yerim de hic durmamistim ondanda olabilir şimdi bayiltarak çektirmek emin olmak istiyorum acaba yapisiklik mi var embriyo yu atiyor ondan sonra ne yapcz bilmiyom. Bide dondurulmus embriyo transferi yapsalar fiyat ayni tüp bebek parasini mi vercez acaba bilgin var mi cnm
Canim filmini yenile bence ben bayilmadan çektirdim hicbir sey hissetmedim şimdi çok iyi cekiyorlar.tupte sorun varsa tutulmaya engel olabiiyor çünkü. Sonrasinda da trsnsfer yaptirirsin kafan rahat olur.cok iyi dedikleri embriyo da tutunmayabiliyor canim içerde neler oluyor neden tutunmuyor bilinmez ama olmayinca olmuyor.ben 3.denemede donmusla hamile kaldim.donmus tedavisi ucuz canim merkezine gore degisir tabii ama 2000 tl ortalama diyelim.sansin var ki embriyon var hala.benim ilk tedavide hic kalmamıştı. Yeniden başlamak zorunda kaldim.simdi toparlan kendini hazir hissettiginde de git filmini cektir canim

Canim filmini yenile bence ben bayilmadan çektirdim hicbir sey hissetmedim şimdi çok iyi cekiyorlar.tupte sorun varsa tutulmaya engel olabiiyor çünkü. Sonrasinda da trsnsfer yaptirirsin kafan rahat olur.cok iyi dedikleri embriyo da tutunmayabiliyor canim içerde neler oluyor neden tutunmuyor bilinmez ama olmayinca olmuyor.ben 3.denemede donmusla hamile kaldim.donmus tedavisi ucuz canim merkezine gore degisir tabii ama 2000 tl ortalama diyelim.sansin var ki embriyon var hala.benim ilk tedavide hic kalmamıştı. Yeniden başlamak zorunda kaldim.simdi toparlan kendini hazir hissettiginde de git filmini cektir canim
Evt cnm çektircem kafam rahatlar sonrada transferi yaptırırz inşallah rabbim bu sefer nasip eder bebegimizi inşallah cok tesekkur ederim

Arkadaşlar selam...Aranıza yeni katıldım.Siz benden ileridesiniz şu an.Tavsiyenize,aklınıza,duanıza ihtiyacım var.17 Temmuz da transferim oldu.2 tane 1. kalite.Kan testim 29 Temmuz.Normalde 24-25 günde bir adet oluyorum.Resmen adet belirtilerim başladı gibi.İnanılmaz moralim düştü.Halbuki içimde çok fazla umut vardı.Adet öncesi gibi kasıklarımda gelen giden ağrılar,göğüslerim zaten şiş...Birde sinir aşırı.Sürekli tuvaletteyim acaba bir şey gelmiş mi diye.BU ne zor bir süreçmiş ya.Karnında iğne ol,ol,ol.Sonra yumurtalarını toplat,sonra transfer ettir.Kalçadan iğneye başla ki gerçekten en acıyor bu progestan denilen iğne.Rahim iyi,endometrium çok iyi yumurtalar 1. kalite.Ama sorun neeee :KK42: resmen adet öncesi sendromu yaşıyorum.Siz neler yaşadınız çok merak ediyorum.

Kızlar bende bugün kalp atislarini duydum çok güzel bi duygu Rabbim hepimizede hayırlısi ile kucagimiza aldigimiz günleri göstersin ve negatif alanlarada tez zamanda mucizelerini versin allahım
Ne güzel :) hayırlı uğurlu olsun.Allah bize de nasip eder inşallah.

Kızlar bende bugün kalp atislarini duydum çok güzel bi duygu Rabbim hepimizede hayırlısi ile kucagimiza aldigimiz günleri göstersin ve negatif alanlarada tez zamanda mucizelerini versin allahım
Gözün aydın canım kaç haftalık çıktı peki ultrason da bebeğin boyu kaç bide önceden yavaş atıyor demiştin şimdi nasıldı atışı?

Arkadaşlar selam...Aranıza yeni katıldım.Siz benden ileridesiniz şu an.Tavsiyenize,aklınıza,duanıza ihtiyacım var.17 Temmuz da transferim oldu.2 tane 1. kalite.Kan testim 29 Temmuz.Normalde 24-25 günde bir adet oluyorum.Resmen adet belirtilerim başladı gibi.İnanılmaz moralim düştü.Halbuki içimde çok fazla umut vardı.Adet öncesi gibi kasıklarımda gelen giden ağrılar,göğüslerim zaten şiş...Birde sinir aşırı.Sürekli tuvaletteyim acaba bir şey gelmiş mi diye.BU ne zor bir süreçmiş ya.Karnında iğne ol,ol,ol.Sonra yumurtalarını toplat,sonra transfer ettir.Kalçadan iğneye başla ki gerçekten en acıyor bu progestan denilen iğne.Rahim iyi,endometrium çok iyi yumurtalar 1. kalite.Ama sorun neeee :KK42: resmen adet öncesi sendromu yaşıyorum.Siz neler yaşadınız çok merak ediyorum.

Belirtilere takilma arkadaşim olur mu,çünkü belirti için cok erken bir donemdesin,gebeligin belli olcak ve ondan sonra başliycak belirtilerin,kafani dagitacak başka seyler bul kendine,ne biliyim örgu or,kitap oku,puzzle yap,dua et,tesbih cek,biliyorsan kuran oku,insallah güzel hbrler alirsin,belirtiler seni ne koekutmasin ,rabbbim gönlune gore versin;)

Cnm 9.gunu test yaptik 4,50 cikti :KK43:
10.gunu kahve akinti geldi gecede resmen başladı adet oldum yani bugun 11.gunum yinede test yaptirmam mi lazım anlamadim aklima geldikce Ağlıyorum ne zmn atlatirim bilmiyorum ama gerçekten cok cok zormus simdi herkesi daha iyi anlıyorum allahim herkese nasip etsin
Bana merkezde verilen brosurlerde oyle yaziyo. Adet olsan daki gunu gelince testi uapacaksin. Sen cok erken yapmissin. Bir idrar testi yap muhakkak.

Ben dun aldim pozitif sonucu. Yasadiklarin benim yasadiklarimla ayni. Simdiden uzme kendini. Hatta pozitife dsha yakin gibi duruyosun bence.

E

Evet canım pazar günü olacak dün test yaptırdım normal çıktı progesteron değerim endometrium kalınlığım 11.34 dedi 3 tane transfer edilecek inşallah ::)))
Oylemi masallah canim hemde 3 tane super:)) kacinci gun degerin 11.34 cikti. Benim bugun 14. Gunumdu, 9.8 cikti dr. Iyi dedi ama bilmiyorum, kan sonucumuda bilmiyorum, belki biraz daha kalinlasmasini bekledikleri icin persembeye sarkti bu is. Bende kendimi sana gore ayarlamistim, birlikte bekliycez diye..sen pazar deyince bende p.tesi okur heralde diyordum hahahaa

Cnm 9.gunu test yaptik 4,50 cikti :KK43:
10.gunu kahve akinti geldi gecede resmen başladı adet oldum yani bugun 11.gunum yinede test yaptirmam mi lazım anlamadim aklima geldikce Ağlıyorum ne zmn atlatirim bilmiyorum ama gerçekten cok cok zormus simdi herkesi daha iyi anlıyorum allahim herkese nasip etsin
geçer canım cok cabuk geöer hemde ben ilk günler cok kötüydüm ama hemen yeni tedaviye odaklandım doktorumun ve burdakı arkadasların desteği ile toparladım

2 tane embriyom var doktor embriyomu cok beğenmişti 1 . Kalitede bu embriyo nun üstüne hiçbir sey diyemem nasıl tutmadi diye üzüldü ben rahim filmi cektirmistim cok acili kötü bi filmdi 3 sene fln oldu bir tupum acik kapali demislerdi oda yerim de hic durmamistim ondanda olabilir şimdi bayiltarak çektirmek emin olmak istiyorum acaba yapisiklik mi var embriyo yu atiyor ondan sonra ne yapcz bilmiyom. Bide dondurulmus embriyo transferi yapsalar fiyat ayni tüp bebek parasini mi vercez acaba bilgin var mi cnm
benimde 1.kalitede idi emniriyolarım tutmadı.sonrasında bi tahim filmi çektirdim ve rahimde hafif bir perde oldugunu öğrendim.biz şok olduk tabii.doktorum benim için bunun önemsiz oldugunu zaten bir canlı dogumum oldugu için sorun olmadiğini söyledi.rahim filmide artık acili değil öyle canım ya ben yaptırım kadın dogum mıayneai gibi korktuguma değmedi valla

8+5 dedi kalbi düzene girmiş iyiydi maşallah canım bebekte 20mm çıktı inşallah sonuna kadar iyi gider canim
Ölcülerimizde aynı çıkmış seninle benimde cumartesi 8+4 haftaydi bebekte 2.05 cm hemen hemen aynı gidiyoruz inşallah canım biz sağ salim kucağımiza alırız olmayanlarada rabbim tez zamanda nasip eder

Ama iyi değil ya asla almam .ben kızıma rmzikte vermedim ya oda ayrı.illa emzik emicek diyr bişey yok dün aynısını burda bi yerde 39 tl ye gördüm
Bn emzik vermek zorundayım çünkü ben okulum var ve derslerimle ilgilenmem lazım o yuzden . Ztn bnde 35 tl ye buldum cok pahalı degıl cok degişik cok Hoşuma gitmişti

Merhaba kızlar nasılsınız, ben şu an 7. Haftalardayım sanırım doktor öyle dedi,en son pazartesi gittim kontrole iç kanama varmış Bebeğin tutunduğu yerde,kalp atışları 40-50 atıyor 100 Ün üstünde Olmalı dedi istirahat dedi bi haftadır yatıyorum.sizce kalp atışı normale dönebilirmi.birde ilaç ne kullanıyorsunuz, estrofeme devam eden var mı hala benim gibi,

Back