• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

yarın 12 de randevum var iptal edecektim kanama durup kahve siyah çamur gibi olunca vazgeçtim gidecem usg de yapar bakalım ne olcak hcg de ne alemde bakam hayırlısı. .. bu arada bizler tüp bebekte tecrübe sahibi olduk op uzman Dr. Lardan bile daha bilinçliyiz ben acil doktorunu dinleseydim şimdi başka şeyler yazıyor olacaktım.... uyanık olun kızlar her Dr. Da inanmayın en iyi doktor transferi yapan ve kendiniz kesinlikle...

Kızlar kahve küçük küçük akıntı geliyordu şimdi çoğaldı kırmızı değil siyah çamur gibi pede akıyor yani karnımda ağrıyor oldum yani ilk denemem de olmadı gelmedi yavrum dualarımiz kabul olmadı allah hayırlısıni versin inşallah vardır bi bildiği allahimizin . Ailem herkes yıkıldı eşim de cok üzüldü ağladık :(

Kızlar kahve küçük küçük akıntı geliyordu şimdi çoğaldı kırmızı değil siyah çamur gibi pede akıyor yani karnımda ağrıyor oldum yani ilk denemem de olmadı gelmedi yavrum dualarımiz kabul olmadı allah hayırlısıni versin inşallah vardır bi bildiği allahimizin . Ailem herkes yıkıldı eşim de cok üzüldü ağladık :KK43:

Bir kaç gündür kendini çok üzdüğünü görüyorum. Dayanamadım sana. Ben de ilk denememi yaptığımda o kadar emindim ki, olmamasına hiç ihtimal vermemişim gibi çok üzülmüştüm. Sen de şimdi farklı değilsin.. Geçecek gerçekten geçiyor bu hissettiklerin. Bunu düşün rahatlayacaksın canım.. Öncelikle yaşın çok genç ve anladığım kadarıyla sende bi sorun yok. Eşindeki sorun da iyi bir merkezde, yani laboratuvarı iyi olan bir merkezde çözülebilir. Aslında erkekteki sorun kadındaki sorundan daha kolay aşılıyor, onun için sen içini ferah tut. Bunlar da yaşanması gerektiği için yaşanıyor... Üzme kendini bu kadar. İyi bir merkez bul ve kendine şans tanı, iyi olur her şey elbet..

Evrt canım kızımda tedavîyle.sperm düşüklüğ bende polıkıstık overim canım
cnm tekrar soru sorcam sana k.bakma.
bn simdi adet oldum siyah bisekilde akıyor nur hanimla gidip goruscez zaten de şimdi seninde tutmayan tedavilerinden sonra nasıl bi yol izlediniz sebep sperm düşüklüğü ya eşine bi tedavi uygulanıyor mu ne yapıyor doktor ikincide nasıl bir ümit oluyor kızında kaçıncı da tuttu ne yapmamiz gerekiyor cok üzüldüm gerçekten aglasamda bi fayda yok allah nasip etmedi hayırlısı inşallah

Bugu
Kızlar kahve küçük küçük akıntı geliyordu şimdi çoğaldı kırmızı değil siyah çamur gibi pede akıyor yani karnımda ağrıyor oldum yani ilk denemem de olmadı gelmedi yavrum dualarımiz kabul olmadı allah hayırlısıni versin inşallah vardır bi bildiği allahimizin . Ailem herkes yıkıldı eşim de cok üzüldü ağladık :KK43:

Kacinci denemenizdi Allah hayirlisini versin brz ara verir tekrar baslarsiniz bizde cok uzulmustuk ailecek ilk denememizde Allah direncini veriyor.Bugün kaçıncı gununuz üstüne gormuste olabilirsiniz 12.günü gectinizmi

Bugu

Kacinci denemenizdi Allah hayirlisini versin brz ara verir tekrar baslarsiniz bizde cok uzulmustuk ailecek ilk denememizde Allah direncini veriyor.Bugün kaçıncı gununuz üstüne gormuste olabilirsiniz 12.günü gectinizmi

Bir kaç gündür kendini çok üzdüğünü görüyorum. Dayanamadım sana. Ben de ilk denememi yaptığımda o kadar emindim ki, olmamasına hiç ihtimal vermemişim gibi çok üzülmüştüm. Sen de şimdi farklı değilsin.. Geçecek gerçekten geçiyor bu hissettiklerin. Bunu düşün rahatlayacaksın canım.. Öncelikle yaşın çok genç ve anladığım kadarıyla sende bi sorun yok. Eşindeki sorun da iyi bir merkezde, yani laboratuvarı iyi olan bir merkezde çözülebilir. Aslında erkekteki sorun kadındaki sorundan daha kolay aşılıyor, onun için sen içini ferah tut. Bunlar da yaşanması gerektiği için yaşanıyor... Üzme kendini bu kadar. İyi bir merkez bul ve kendine şans tanı, iyi olur her şey elbet..
Cok tesekkur ederim cnm allah razı olsun destek oldugunuz icin medicalpark Göztepe ye gidiyordum ilgileri cok iyiydi ama başarı şansları nasıl arastirmadim senin Önerdiğin hastahane var mi

Cok tesekkur ederim cnm allah razı olsun destek oldugunuz icin medicalpark Göztepe ye gidiyordum ilgileri cok iyiydi ama başarı şansları nasıl arastirmadim senin Önerdiğin hastahane var mi

Ben medicalpark'ı hiç bilmiyorum. Laboratuvarı iyi olarak öne çıkan yerler Şişli memorial ve bahçeci sanırım. Yani genel kanaat böyle olduğu için yazıyorum. Buralara dair özel bilgim yok. Biraz zamana bırak, rahatla, sonra tekrar araştırıp en doğru yeri bulursun bence.

Bugu

Ilk denememiz cnm 10 . Gunum dün kan testim 4,50 çıktı umut yok artık sorun esimin düşük spermi ikinciye ara veririz de bidaha tutmazsa :( bi tedavi uygunir mi sperm icin bilmiyorum da cok zor allah yardim etsin

Ilk denememiz cnm 10 . Gunum dün kan testim 4,50 çıktı umut yok artık sorun esimin düşük spermi ikinciye ara veririz de bidaha tutmazsa :KK43: bi tedavi uygunir mi sperm icin bilmiyorum da cok zor allah yardim etsin

Benim esiminde çok azdı canım azlık çok da sorun değil en kalitelilerini seciolar içinden ztn.ilaç vermişti bize ilk doktorumuz iki katına çıktı bide keçi boynuzu kürü flnda yaptık.biz hastanemizide doktorumuzun değiştirdik ikincide.doktor çok iyiydi ama önemli olan embriyolog ve labaratuvar.içinize sinmeyen biseyler varsa degistirmenizi oneririm

Ilk denememiz cnm 10 . Gunum dün kan testim 4,50 çıktı umut yok artık sorun esimin düşük spermi ikinciye ara veririz de bidaha tutmazsa :KK43: bi tedavi uygunir mi sperm icin bilmiyorum da cok zor allah yardim etsin
Asla pes etme cenım. Birde kimseyi dinleme doktorlarla ön görüşme yap ve hangisine güven duyarsan onla başla. Ben medical park bahçelievlere gittim. Latif küpelioğlundan randevu almıştım. O gün asistan yanlış güne yazmış randevumu gittik hoca yokmuş. Mecburen başka bir doktorla konuştuk. Ayşe jane hanım. Resmen vurulduk kadına eşimle. Hastane sorunlu vsvsvs bir sürü şey söylendi ama biz kimseyi dinlemedik. Çünkü kafın bize inanılmaz güvemilir geldi. İlk regl ile başladık tedaviye. Sende öyle yap. Kendini de sakın üzme, moral çok önemli. Eşinin sana senin ona ihtiyacın olacak.

ıkıincide mi tuttu senin cnm istanbul da mı yasıyorsun hangi hastahaneye gitmistin

Evet ikincide İstanbul tüp bebek merkezine gidiyorum Aret Kamar. Çok memnun kaldım halada gidiyoruz gebelik takibimi yapiyor.keske birincide gitseymisiz ilkinde dandik bi özel hastaneye gittik evede yakın diye bi tane bile dondurulmuş embriyo elde edemediler.bi tane birinci kalite vardi iyi olan onu koydular digerleri iyi degildi o da tutmadı.burda 6 tane kaliteli embriyo elde ettiler birini koydular beşide duruyor hala donuk.Allahın bileceği iş tabide çok titiz çalıştılar çok ilgilendiler

Evet ikincide İstanbul tüp bebek merkezine gidiyorum Aret Kamar. Çok memnun kaldım halada gidiyoruz gebelik takibimi yapiyor.keske birincide gitseymisiz ilkinde dandik bi özel hastaneye gittik evede yakın diye bi tane bile dondurulmuş embriyo elde edemediler.bi tane birinci kalite vardi iyi olan onu koydular digerleri iyi degildi o da tutmadı.burda 6 tane kaliteli embriyo elde ettiler birini koydular beşide duruyor hala donuk.Allahın bileceği iş tabide çok titiz çalıştılar çok ilgilendiler
aret kamar duydum o doktoru çok gördüm tvlerde ne kadar ücret ödediniz acba cnm.
biz medicalparkda yaptırdık ya 5000 tlden 4500 tlye indirdik ilaçlar da 1400 fln tuttu 8 yumurta toplandı 6 tanesini döllendi 4 tanesi 1 kalitede embriyom olduğumu söylediler ikiz olur diye 2 tane transfer ettirdik ama tutmadı sebebi ney bilmiyorum tek sorunu eşimin spermi görünüyor işte aret kamarı düşüneceğim ama inşallah bizimde olur cnm

aret kamar duydum o doktoru çok gördüm tvlerde ne kadar ücret ödediniz acba cnm.
biz medicalparkda yaptırdık ya 5000 tlden 4500 tlye indirdik ilaçlar da 1400 fln tuttu 8 yumurta toplandı 6 tanesini döllendi 4 tanesi 1 kalitede embriyom olduğumu söylediler ikiz olur diye 2 tane transfer ettirdik ama tutmadı sebebi ney bilmiyorum tek sorunu eşimin spermi görünüyor işte aret kamarı düşüneceğim ama inşallah bizimde olur cnm

Ordada 5000 eşim sağlıkçı olduğu için indirim yaptılar bize.ilaçlar 2700 tuttu.3 haziranda yumurta toplandı 29 haziranda transfer oldum ama.o arada da ilaç kullandığından çok tuttu ilaçlar.hormon degerlerimi iyi bulmadı ondan erteledi transferi dondurdular tabi o arada embriyoları.19 tane toplandı 11 ine işlem yaptılar 7 si döllendi. 6 tanesini de dondurdular.hepsi iyi dediler bu altı tanenin.iki istedik ama bir koydular yasa gereği yaşım 35 in altında oldugundan

anladım cnm teşekkür ederim kendimi toparlayım 2 ay sonra bende oraya bi gidip görüşeceğim inşallah hayırlısı olur hakkımızda inşallah tutar

İnşallahh.aklındaki yerlerle gorus icine sinene kararını verirsin.burda ilk gorusmeyede para aliyolar 350 TL aklında olsun canım

Back