- 2 Temmuz 2015
- 616
- 445
- 18
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #4.181
YasasinnnnnnKizlar bende hamileyim artik.
Cok sevindim arkadasim hayirli olsunbbb
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YasasinnnnnnKizlar bende hamileyim artik.
inşallah canım...Anladım canim allah hepimize yardım eder inşallah
Ay hayırlı ugurlu olsun sağlıkla dogsun inşallah.Tesekkurler kizlar. evde kendim yaptim testi. Fotosunu koymaya calistim telden ama olmadi. Bizim hastane kan testi yapmiyo evde kendiniz yapin diyo. ama bakiyim haftaya aile hekimine bildirirken kan testi isteyecem. Insallah bu sefer allahim kucagima almayi nasip eder.
asla vermem o oarayı ona 15 tl lik emziğe 600 lira vericem kullanıcagı 1veya 2ay en fazlaBn bunu işk gördüğümde tedaviye yeni başlamıştım aşık oldum resmen bunu ne kdr olursa olsun alıcam demiştim fiyatııı 600 tl cik miş
Başlamak zorunda değil kı benim kızımda hiç belirtim olmadıArkadaşlar merhabalarrr ben de bekleme sürecinde olanlardanim bu üçüncü gün ve belirti sifir bu belirtiler ne zaman basliyo
Cook sevindim cok guzel bir haber rabbim sanada nasip etti darisi insallah diger arkadaslarimizin basina
Bn altın kaplama olanını buldum 35 lira fiyatı kargoyla beraber 55 lira yapıyo Gaziantep'e yollicaklar bn alırsam bnce bu fiyat cok uygun :) alan varsa tavsiye edebiliriminşallah canım...
Ay hayırlı ugurlu olsun sağlıkla dogsun inşallah.
asla vermem o oarayı ona 15 tl lik emziğe 600 lira vericem kullanıcagı 1veya 2ay en fazla
Bnn bildigim kadarıyla ikizlere yapılmıyormuş test detaylı ultrasondan bakılıyormuş sadeceHappy canım, sen de ikiz hamileydin yanlış hatırlamıyorsam..ikili tarama testini nasıl yaptırdın diye soracaktım.?
Happy canım, sen de ikiz hamileydin yanlış hatırlamıyorsam..ikili tarama testini nasıl yaptırdın diye soracaktım.?
altın kaplama dökülmez mi kaplaması ben o işe girmem valla sonucta ağzina sokucagı bişeyBn altın kaplama olanını buldum 35 lira fiyatı kargoyla beraber 55 lira yapıyo Gaziantep'e yollicaklar bn alırsam bnce bu fiyat cok uygun :) alan varsa tavsiye edebilirim
Bi sorun olmaz bence öyle sırun olsaydı bu kdr alan olmazdı diye düşünüyorumaltın kaplama dökülmez mi kaplaması ben o işe girmem valla sonucta ağzina sokucagı bişey
Sonunda oldu resmi yukleyebildim. Bebegimin varliginin ilk kaniti
Kızlar tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
denizege34 Cok sukur nasil sevindim yaaa. Topigin bereketi uzerimizde oldu.. Insallah allahim saglikli dogumlar nasip eder.
Çok sevindim Canim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kizlar bende hamileyim artik.
Yok alırlar cok insan var sadece gösterişi düşünen.aldiği malın içeriğini araştirmadan alan.cocuguna yediren şöiren giydiren.nasıl kaybatıcaksın o emziği alsan?taşları düşer hergün kaynat kaynat 1 ay dayanmazBi sorun olmaz bence öyle sırun olsaydı bu kdr alan olmazdı diye düşünüyorum
Evet yanlis hatırlamıyorsun :) ben 11 haftalikken kadin doktorum beni Laboratuvara kan vermem icin yolladi 18 ağustosta randevum var sonuclari ozaman soylecek inşallah hersey yolunda cikar
Enzikten soğuttun bni kızzzYok alırlar cok insan var sadece gösterişi düşünen.aldiği malın içeriğini araştirmadan alan.cocuguna yediren şöiren giydiren.nasıl kaybatıcaksın o emziği alsan?taşları düşer hergün kaynat kaynat 1 ay dayanmaz
İnşallah güzel çıkar sonuçların..ayrıntılı ultrason yapıldı mı peki.?
Yok canim yapilmadi sen doktoruna danistinmi bu konuda bide ikili tarama testi yapacakmi doktorun
Ayın 6 sında gidicez daha doktora..o zaman belli olur heralde yapıp yapmayacağı ama ben meraktan soruyorum..evde yat yat sıkıntıdan insan ne yapacağını şaşırıyor, sürekli oku, araştır..kafam bulandı.:))