• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Anladım canim allah hepimize yardım eder inşallah
inşallah canım...

Tesekkurler kizlar. evde kendim yaptim testi. Fotosunu koymaya calistim telden ama olmadi. Bizim hastane kan testi yapmiyo evde kendiniz yapin diyo. ama bakiyim haftaya aile hekimine bildirirken kan testi isteyecem. Insallah bu sefer allahim kucagima almayi nasip eder.
Ay hayırlı ugurlu olsun sağlıkla dogsun inşallah.
Bn bunu işk gördüğümde tedaviye yeni başlamıştım aşık oldum resmen bunu ne kdr olursa olsun alıcam demiştim fiyatııı 600 tl cik miş :KK37:
asla vermem o oarayı ona 15 tl lik emziğe 600 lira vericem kullanıcagı 1veya 2ay en fazla

inşallah canım...

Ay hayırlı ugurlu olsun sağlıkla dogsun inşallah.
asla vermem o oarayı ona 15 tl lik emziğe 600 lira vericem kullanıcagı 1veya 2ay en fazla
Bn altın kaplama olanını buldum 35 lira fiyatı kargoyla beraber 55 lira yapıyo Gaziantep'e yollicaklar bn alırsam bnce bu fiyat cok uygun :) alan varsa tavsiye edebilirim

Happy canım, sen de ikiz hamileydin yanlış hatırlamıyorsam..ikili tarama testini nasıl yaptırdın diye soracaktım.?

Evet yanlis hatırlamıyorsun :) ben 11 haftalikken kadin doktorum beni Laboratuvara kan vermem icin yolladi 18 ağustosta randevum var sonuclari ozaman soylecek inşallah hersey yolunda cikar

Bi sorun olmaz bence öyle sırun olsaydı bu kdr alan olmazdı diye düşünüyorum
Yok alırlar cok insan var sadece gösterişi düşünen.aldiği malın içeriğini araştirmadan alan.cocuguna yediren şöiren giydiren.nasıl kaybatıcaksın o emziği alsan?taşları düşer hergün kaynat kaynat 1 ay dayanmaz

Yok canim yapilmadi sen doktoruna danistinmi bu konuda bide ikili tarama testi yapacakmi doktorun

Ayın 6 sında gidicez daha doktora..o zaman belli olur heralde yapıp yapmayacağı ama ben meraktan soruyorum..evde yat yat sıkıntıdan insan ne yapacağını şaşırıyor, sürekli oku, araştır..kafam bulandı.:))

Ayın 6 sında gidicez daha doktora..o zaman belli olur heralde yapıp yapmayacağı ama ben meraktan soruyorum..evde yat yat sıkıntıdan insan ne yapacağını şaşırıyor, sürekli oku, araştır..kafam bulandı.:))

Bende senin gibiydim ama olumsuz seyleri okuyunca etkileniyorum o yuzden arastirmiyorum oluruna birakiyorum evin icinde surekli geziyorum sıkıntıdan arada bir dışarıya çıkıyorum zaman gecmiyor biran once dogsunlarda onlarla ilgilensek:KK68:

Back