• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Tesekkurler kizlar. evde kendim yaptim testi. Fotosunu koymaya calistim telden ama olmadi. Bizim hastane kan testi yapmiyo evde kendiniz yapin diyo. ama bakiyim haftaya aile hekimine bildirirken kan testi isteyecem. Insallah bu sefer allahim kucagima almayi nasip eder.
Sen Rotterdam da mıydın abla

Sonunda oldu resmi yukleyebildim. Bebegimin varliginin ilk kaniti:KK46::KK46:

Eklentiler

• 20150723_104623.jpg
    20150723_104623.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 79
Neolur bilgisi olan cvp yazsin bugun doktora gittim 7haftalik hamileyim ultrasyonda 75cm cikti kese istedigim buyuklukte buyumemis dedi sizlerinki kac aceba

Sonunda oldu resmi yukleyebildim. Bebegimin varliginin ilk kaniti:KK46::KK46:
rabbim kucağınada almayı nasip etsin çok sevindim darısı başımıza inşallah ta benim pek umudum yok cumartesi test günüm 2. gün embiriyosuydu 2 tane ilk başlarda kasılmalar falan güzel gidiyord galiba tutunuyor diyordum şimdiyse yerini adet ağrılarına bıraktı birde alttan sancı geliyo vajinadan tamam dedim adet olcam olmadı zaten belim hep ağrıyordu bide idrar testi yaptım bugün negatif umut bitti anlıyacağınız ama pozitif sonuçları görünce çok seviniyorum inanmicaksınız belki ama her pozitifi okuduğumda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sevincimden rabbim bizide görür inşallah

Cnm bende de cleaxne kesildi.sadece progesteron iğne ve jellere devam edion.kendi drum öle dedi.Rabbim ayırmasın inş mucizelerimizden hepimizi...ha bide folbioilede devam ediom
Canım en son yazdığın folbioşlefe ne dir ben jel folikasit ve cleaxne kullanıyorum

rabbim kucağınada almayı nasip etsin çok sevindim darısı başımıza inşallah ta benim pek umudum yok cumartesi test günüm 2. gün embiriyosuydu 2 tane ilk başlarda kasılmalar falan güzel gidiyord galiba tutunuyor diyordum şimdiyse yerini adet ağrılarına bıraktı birde alttan sancı geliyo vajinadan tamam dedim adet olcam olmadı zaten belim hep ağrıyordu bide idrar testi yaptım bugün negatif umut bitti anlıyacağınız ama pozitif sonuçları görünce çok seviniyorum inanmicaksınız belki ama her pozitifi okuduğumda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sevincimden rabbim bizide görür inşallah
benimde hala adet sancisi gibi sancilarim oluyo. belli olmaz gununu bekle allahimin mucizeleri bitmez. Bu sefer olmasada allahim bir gun onu sana nasip edecek insallah.

Ne bitmez derdim var benim ya... 3 gündür gelen kanama oldu sana çamur gibi kahve gibi renkte kıvamlı akıntı arkadaş bu tüp bebek adama kafa yedirtir 5000 e düşen kan değerim oldumu sana 7500 sinir oldum nooluyo şimdi böyle.... var mı sağdan soldan böyle vakalar duyaniniz??? Acil doktoru clexane i kes kanaman var çünkü dedi kestim durmadı sonra niye kestin devam et dedi kendi doktorum vurdum kanama binevi durdu yani ben o doktorun taaa.... kafayı yiyecem ne üzüntü kaldı ne sevinç ne olcaksa olsun artık be of
Boyle durumu yasiyan en yakin olarak ben kendim varrim. Altinci haftada baslamisti kanamam 4 gun boyunca her tuvalete gittimdeoluk oluk kan gelirdi. sonra arkasindan siyah kan artindan iki hafta falan kahverengi akinti. Ben o kanamalardan sonra ayni senin gibi bebek falan kalmamistir dedim falak 7. hafta ultrasyondan baktigimda bebegim cok guzel bir sekilde orda duruyordu. Benim bebegim 18 haftada erken dogumla kaybettim fakat sebep o kanamam degildi. Ilk kanamadan sonra bebegim hayet guzel gelisti 18 haftasinda rahmimdeki miyom un sebep olmasiydi buyuk ihtimal o yuzden kaybetmistim.
Diyecegim tup bebeklerde boyle durum olabiliyo.. seni cok iyi anliyorum ama sabirla bekle eminim bebegin seninle ve senle kalacak insallah allahin izniyle

Back