2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Çok ilginç doktoruna danışmalısın bence. Bendede kabızlık var fena derecede. Sordum doktora antibiyotikler yapıyo normale dönersin dedi.

kızlar kabızlık için sabah kalkarkalkmaz aç karına 1-2 tane hurma yiyin. kahvaltı hazırlığınızı yapmadan ilk iş yiyin.
hiç bir şekilde zorlanmadığınızı göreceksiniz. inanılmaz etkili.

Ilk kez bugün bende de oldu kaşıntı canım,jel de topak topak geldi ilk kez.3gündür güzel kullanıyodum hiç geri akmıyorduda niye böyle oldu bilmiyorum

benim hep topak topak geri geldi gün içinde yada sonunda. çok normlmiş. vücut gerekli kadarını emermiş zaten.
benim korktuğum benim bugun turuncu sekilde geri geldi ama arkadaslar onun da normal olgugunu söyledi.

benim hep topak topak geri geldi gün içinde yada sonunda. çok normlmiş. vücut gerekli kadarını emermiş zaten.
benim korktuğum benim bugun turuncu sekilde geri geldi ama arkadaslar onun da normal olgugunu söyledi.
Turuncu demeyimde sarı renkte akıntı gelmiş canım çamaşırım kirlenmiş benimde zaten sürekli değiştiriyorum günlük ped falan kullanmıyorum zararlıymış onlar sizinde aklınızda olsun.sanırım kaşıntıda o topaklanmadan dolayı oldu.

Bu jel ne için bu arada ne işe yarıyor bilen var mı

kızlar mrb bende dün gördüm pozitifi dün 10.günümdü inşalalh artar değerim......
canım gözün aydın rabbim bağışlasın darısı bize inşallah.
değerin çok iyi canım inşallah sağlıkla ilerler. şimdi bende heyecanlandım cuma günü benimde 9. gün yapıp yapmamakta çok kararsızım. normalde doktor 12.gün test dedi ama beklemek çok zor.
iki embriyo verdilerse ikizler geliyor sanırım tebrik ederim....
bugün çok güzel pozitiflerle geçti darısı diğer günlere biz bekleyenlerin pozitifler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…