- 10 Mart 2010
- 440
- 381
- 333
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Çok ilginç doktoruna danışmalısın bence. Bendede kabızlık var fena derecede. Sordum doktora antibiyotikler yapıyo normale dönersin dedi.
Ilk kez bugün bende de oldu kaşıntı canım,jel de topak topak geldi ilk kez.3gündür güzel kullanıyodum hiç geri akmıyorduda niye böyle oldu bilmiyorum
Amin inşallah ben de az önce kan verdim darısı bana...Allah razı olsun sevgili kader arkadaşlarım..Rabbim kat kat daha yüksek sonuçları sizlere nasip etsin inşallah..bana da kese ve kalp atışlarını görmeyi nasip etsin büyük Allah ım...:)
Turuncu demeyimde sarı renkte akıntı gelmiş canım çamaşırım kirlenmiş benimde zaten sürekli değiştiriyorum günlük ped falan kullanmıyorum zararlıymış onlar sizinde aklınızda olsun.sanırım kaşıntıda o topaklanmadan dolayı oldu.benim hep topak topak geri geldi gün içinde yada sonunda. çok normlmiş. vücut gerekli kadarını emermiş zaten.
benim korktuğum benim bugun turuncu sekilde geri geldi ama arkadaslar onun da normal olgugunu söyledi.
Bu jel ne için bu arada ne işe yarıyor bilen var mıbenim hep topak topak geri geldi gün içinde yada sonunda. çok normlmiş. vücut gerekli kadarını emermiş zaten.
benim korktuğum benim bugun turuncu sekilde geri geldi ama arkadaslar onun da normal olgugunu söyledi.
Jelden sonra bir on dk yurursen hic topaklanmiyor canim...Ilk kez bugün bende de oldu kaşıntı canım,jel de topak topak geldi ilk kez.3gündür güzel kullanıyodum hiç geri akmıyorduda niye böyle oldu bilmiyorum
Dr mun haberi var canim.ona gore antibiyotik verdi de artik daha ne yapsin adam...Çok ilginç doktoruna danışmalısın bence. Bendede kabızlık var fena derecede. Sordum doktora antibiyotikler yapıyo normale dönersin dedi.
Progestan takviyesi diye biliyorum ben.vee hurma gercekten etkili...Bu jel ne için bu arada ne işe yarıyor bilen var mı
Bu jel ne için bu arada ne işe yarıyor bilen var mı
canım gözün aydın rabbim bağışlasın darısı bize inşallah.kızlar mrb bende dün gördüm pozitifi dün 10.günümdü inşalalh artar değerim......
değerin çok iyi canım inşallah sağlıkla ilerler. şimdi bende heyecanlandım cuma günü benimde 9. gün yapıp yapmamakta çok kararsızım. normalde doktor 12.gün test dedi ama beklemek çok zor.Merhabalar bende haziren ayında tüp bebek yaptıranlardanım bugün transferden sonra 9.günüm normalde yarın gelin demişlerdi ama biz bekleyemedik bugün sabah gittik betahcg 109.7 çıktı sabahtan beri hala şoktayım inanamıyorum 10 yıllık evliyim ilk tüp bebek denememizdi.şimdi cuma günü bidaha gelin dediler taesti tekrarlayacaklar inşallah artmaya devam eder cumaya kadar.Rabbim bütün isteyenleri sevindirsin inşallah.
iki embriyo verdilerse ikizler geliyor sanırım tebrik ederim....Kızlar, 11.gün test yapmıştım ben 576 çıkmıştı değerim..14. gün yine yaptırdım az önce aldım sonucu 3197 çıkmış..kızlar artış iyi mi sizce, sıcaktan kafam durdu vallahi hesap falan yapamıyorum.
Amin inşallah ben de az önce kan verdim darısı bana...
iki embriyo verdilerse ikizler geliyor sanırım tebrik ederim....
bugün çok güzel pozitiflerle geçti darısı diğer günlere biz bekleyenlerin pozitifler inşallah
Kizlaaaar
Eveeet haber bekliyoruz senden canımKizlaaaar
Ay çok güzel maşallah canım tebriklerCok şükür 8.gun degerimiz 29
Ayy hadi gözünaydın canım tek embriyomuydu senin?Cok şükür 8.gun degerimiz 29
Cok şükür 8.gun degerimiz 29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?