- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Kızlar, 11.gün test yapmıştım ben 576 çıkmıştı değerim..14. gün yine yaptırdım az önce aldım sonucu 3197 çıkmış..kızlar artış iyi mi sizce, sıcaktan kafam durdu vallahi hesap falan yapamıyorum.
Yok canım daha, haftaya salı gidicem kese için..inşallah..
Kızlar, 11.gün test yapmıştım ben 576 çıkmıştı değerim..14. gün yine yaptırdım az önce aldım sonucu 3197 çıkmış..kızlar artış iyi mi sizce, sıcaktan kafam durdu vallahi hesap falan yapamıyorum.
Geliyor ikizler çok heyecanlıııı...Allah razı olsun sevgili kader arkadaşlarım..Rabbim kat kat daha yüksek sonuçları sizlere nasip etsin inşallah..bana da kese ve kalp atışlarını görmeyi nasip etsin büyük Allah ım...:)
Kat kat katlanir ins..test sonucu alınca siteye girip yazayım dedim ama darmadağın olmuşuz.. toparlanalım diye bekleyim dedim ama anca bukadar bekleyebildim:)
Arwenn ben bugün denemek icin idrar testi yaptım negatif cıktı. 8.gün idrar testi icin can sıkılır mı... Lütfen yapma. Yarın test günümüz. Ramazan'ın ilk günü pozitifler alınıyorKat kat katlanir ins..
ben de dun idrar testi yaptim,8.gun benim de negatifti.tutmadi sanirim benimki...
canım 8. gün idrar testi çıkmayabilir sıkma canını sen gününde kan ver olur mu moralini yüksek tutKat kat katlanir ins..
ben de dun idrar testi yaptim,8.gun benim de negatifti.tutmadi sanirim benimki...
Hayirli olsuunn...Merhabalar bende haziren ayında tüp bebek yaptıranlardanım bugün transferden sonra 9.günüm normalde yarın gelin demişlerdi ama biz bekleyemedik bugün sabah gittik betahcg 109.7 çıktı sabahtan beri hala şoktayım inanamıyorum 10 yıllık evliyim ilk tüp bebek denememizdi.şimdi cuma günü bidaha gelin dediler taesti tekrarlayacaklar inşallah artmaya devam eder cumaya kadar.Rabbim bütün isteyenleri sevindirsin inşallah.
Cok korkuyorum ben test yapmaya ama su serptiniz yuregime...yine de yarin icin soz vermiyeyim.esas gunum cumartesi cunku...Arwenn ben bugün denemek icin idrar testi yaptım negatif cıktı. 8.gün idrar testi icin can sıkılır mı... Lütfen yapma. Yarın test günümüz. Ramazan'ın ilk günü pozitifler alınıyor
Nezaman istersen yap testini ama test yapana kadar moralimiz yüksek kalsın lütfenCok korkuyorum ben test yapmaya ama su serptiniz yuregime...yine de yarin icin soz vermiyeyim.esas gunum cumartesi cunku...
Tamam soz...Nezaman istersen yap testini ama test yapana kadar moralimiz yüksek kalsın lütfen
Kat kat katlanir ins..
Antibiyotiğin etksini bilmiyorum ama jel yapabilir bence.. Akıntı yaptıgı içinBiraz kafam dagilsin diye degistiréyim, benim transfer oldugundan beri kasintim vardi iki gundur azaldi..genelde antibiyotikler bana genital kasinti yapiyor.transfere kadar da 4gun antibiyotik verdiler,ben de ona yordum.sizde de oldu mu? Jel mi yapiyor acaba diye de dusunmuyor degilim...
Dedigin dogru olabilir bak simdi dusunuyorum da,jeli kullanip biraz yuruyordum.jel hic pihtilasmiyordu ama akintim coktu.iki gundur jelin arkasindan yuruyemefim.akjnti da kasinti da azaldi..Antibiyotiğin etksini bilmiyorum ama jel yapabilir bence.. Akıntı yaptıgı için
Çok ilginç doktoruna danışmalısın bence. Bendede kabızlık var fena derecede. Sordum doktora antibiyotikler yapıyo normale dönersin dedi.Dedigin dogru olabilir bak simdi dusunuyorum da,jeli kullanip biraz yuruyordum.jel hic pihtilasmiyordu ama akintim coktu.iki gundur jelin arkasindan yuruyemefim.akjnti da kasinti da azaldi..
ama antibiyotik de kullanamam ben.parmak aralarim,ayak tabanlarim ve genital bolge dayanilmaz kasinir..ilaci hirakirim,duzelir tuhaflik iste...
Ilk kez bugün bende de oldu kaşıntı canım,jel de topak topak geldi ilk kez.3gündür güzel kullanıyodum hiç geri akmıyorduda niye böyle oldu bilmiyorumBiraz kafam dagilsin diye degistiréyim, benim transfer oldugundan beri kasintim vardi iki gundur azaldi..genelde antibiyotikler bana genital kasinti yapiyor.transfere kadar da 4gun antibiyotik verdiler,ben de ona yordum.sizde de oldu mu? Jel mi yapiyor acaba diye de dusunmuyor degilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?