2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar ben saglık Ocağına kan testi icin sormuştum. Ertesi gün sonucu alırsın dediler. Okadar sabredemem diye hep özele gidiyorum. Anadolu Yakasında bildiginiz bi devlet hastanesi var mı kan verip sonucunu erken alabilecegim

Kızlar sarjim bitti yolda sonucu zor yazdim.mutlulugumu paylastiniz allah razi olsun.kimseye de söyleyemiyoruz, ilk işim size yazmak oldu, birbirimizi tanımasakta dertler ortak olunca pozitif haberlerde sayfanın nasıl costugunu , negatifler de nasıl sessizliğe gömüldüğünü görünce bu cikarsiz hesapsız arkadaşlığın aslinda ne kadar kiymetli olduğunu dusundum

Canim
Tekrar tebrik ederim. Kacinci gun embriyosuydu?

Yarin reyyan87 test sonucunu alacak . Tekrar cosacagiz insallah:)) bugun kac kisi pozitif haberi verdi sayamadim
Masallah
kız ben bısey yaptımmmmmmm......... ay suan elım ayağım tıtrıyooo yaaaaaa ıdrar testı yaptımmmmmmm ve o cızgıyı gordum sızede göstermek ıstıyorum ama nasıllllll???? cok sılık bı cızgı ama vaaar hatta 3 tane almıştım dayanamadım 2.sınıde yaptım onda da cıktı ılk 15 dakıka ıcındeeeee cok sılık ama bayaa gozukuyooooo allahımmmmmmm hamılemıyımdırkııııı

Gelelim sualleri cevaplama ya
Ayy hadi gözünaydın canım tek embriyomuydu senin?
3.gün embriyosunun iki taneydi transfer edilen
Super yaaa cok sukur . Gozun aydin canim. Tam gununde mi yaptin testi yoksa erken mi?
İki gün erken yaptım, aslında ilk günler mis gibi oturuyorum idrar testi yapanlara bilekiziyordum ama test günü yaklaştıkça stres oldum bu belirsizlik gercekten en zorudiye düşündüm bari adi belli olsun dedim, test günüm cuma tekrar yaptiri cam

Son düzenleme:
Sonucu belli olmayan arkadaşlar oruç tutacak misiniz ne düşünüyorsunuz kararsız kaldım transferin 4. Günü bugün test yaptırmak erken napicam bilemedim

Benim 5.gun embriuosu transfer edildi ve yarin 7. Gunum (transfer gununu saymiyorum). Sabah erkenden kan vereyim diyorum sonuca ladar yiyip icmem. Sonuca gore niyetlenirim diyorum. Tel tereddutum 7. Gunde sonucum net cikar mi bilemiyorum.

Ama nasıllll bugün 5. Gün değilmi maşallah ya gözünaydın canım ayy çok sevindim

Benim 5.gun embriuosu transfer edildi ve yarin 7. Gunum (transfer gununu saymiyorum). Sabah erkenden kan vereyim diyorum sonuca ladar yiyip icmem. Sonuca gore niyetlenirim diyorum. Tel tereddutum 7. Gunde sonucum net cikar mi bilemiyorum.
Senin epey olmuş olabilir ama benim yarın 5. Gün oluyo daha eşim de bir gün tut bir gün tutma diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…