- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Cok şükür 8.gun degerimiz 29
Cok şükür 8.gun degerimiz 29
Ay çok şükür... Ne bereketli cıktık maşallah.. Tebrik ederim Allah sağlıkla sonunu getirmeyi nasip etsinCok şükür 8.gun degerimiz 29
Hadi hayirli olsuunn..kat kat katlasin bebisler...hic birakmasinlar annelerini...Cok şükür 8.gun degerimiz 29
Kızlar sarjim bitti yolda sonucu zor yazdim.mutlulugumu paylastiniz allah razi olsun.kimseye de söyleyemiyoruz, ilk işim size yazmak oldu, birbirimizi tanımasakta dertler ortak olunca pozitif haberlerde sayfanın nasıl costugunu , negatifler de nasıl sessizliğe gömüldüğünü görünce bu cikarsiz hesapsız arkadaşlığın aslinda ne kadar kiymetli olduğunu dusundum
TebrikleeeeeeeeerCok şükür 8.gun degerimiz 29
kız ben bısey yaptımmmmmmm......... ay suan elım ayağım tıtrıyooo yaaaaaa ıdrar testı yaptımmmmmmm ve o cızgıyı gordum sızede göstermek ıstıyorum ama nasıllllll???? cok sılık bı cızgı ama vaaar hatta 3 tane almıştım dayanamadım 2.sınıde yaptım onda da cıktı ılk 15 dakıka ıcındeeeee cok sılık ama bayaa gozukuyooooo allahımmmmmmm hamılemıyımdırkıııııYarinreyyan87 test sonucunu alacak . Tekrar cosacagiz insallah:)) bugun kac kisi pozitif haberi verdi sayamadim
Masallah
3.gün embriyosunun iki taneydi transfer edilenAyy hadi gözünaydın canım tek embriyomuydu senin?
İki gün erken yaptım, aslında ilk günler mis gibi oturuyorum idrar testi yapanlara bilekiziyordum ama test günü yaklaştıkça stres oldum bu belirsizlik gercekten en zorudiye düşündüm bari adi belli olsun dedim, test günüm cuma tekrar yaptiri camSuper yaaa cok sukur . Gozun aydin canim. Tam gununde mi yaptin testi yoksa erken mi?
nerede oturıuyosun?Kızlar ben saglık Ocağına kan testi icin sormuştum. Ertesi gün sonucu alırsın dediler. Okadar sabredemem diye hep özele gidiyorum. Anadolu Yakasında bildiginiz bi devlet hastanesi var mı kan verip sonucunu erken alabilecegim
Sonucu belli olmayan arkadaşlar oruç tutacak misiniz ne düşünüyorsunuz kararsız kaldım transferin 4. Günü bugün test yaptırmak erken napicam bilemedim
Ama nasıllll bugün 5. Gün değilmi maşallah ya gözünaydın canım ayy çok sevindimkız ben bısey yaptımmmmmmm......... ay suan elım ayağım tıtrıyooo yaaaaaa ıdrar testı yaptımmmmmmm ve o cızgıyı gordum sızede göstermek ıstıyorum ama nasıllllll???? cok sılık bı cızgı ama vaaar hatta 3 tane almıştım dayanamadım 2.sınıde yaptım onda da cıktı ılk 15 dakıka ıcındeeeee cok sılık ama bayaa gozukuyooooo allahımmmmmmm hamılemıyımdırkııııı
Senin epey olmuş olabilir ama benim yarın 5. Gün oluyo daha eşim de bir gün tut bir gün tutma diyoBenim 5.gun embriuosu transfer edildi ve yarin 7. Gunum (transfer gununu saymiyorum). Sabah erkenden kan vereyim diyorum sonuca ladar yiyip icmem. Sonuca gore niyetlenirim diyorum. Tel tereddutum 7. Gunde sonucum net cikar mi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?