• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar, 11.gün test yapmıştım ben 576 çıkmıştı değerim..14. gün yine yaptırdım az önce aldım sonucu 3197 çıkmış..kızlar artış iyi mi sizce, sıcaktan kafam durdu vallahi hesap falan yapamıyorum.

Benim kan degerim 15.gun 1500 cikmisti suanda ikizlerime hamileyim maşallah seninde degerin cook iyi :nazar:

Kat kat katlanir ins..
ben de dun idrar testi yaptim,8.gun benim de negatifti.tutmadi sanirim benimki...
Arwenn ben bugün denemek icin idrar testi yaptım negatif cıktı. 8.gün idrar testi icin can sıkılır mı... Lütfen yapma. Yarın test günümüz. Ramazan'ın ilk günü pozitifler alınıyor

Merhabalar bende haziren ayında tüp bebek yaptıranlardanım bugün transferden sonra 9.günüm normalde yarın gelin demişlerdi ama biz bekleyemedik bugün sabah gittik betahcg 109.7 çıktı sabahtan beri hala şoktayım inanamıyorum 10 yıllık evliyim ilk tüp bebek denememizdi.şimdi cuma günü bidaha gelin dediler taesti tekrarlayacaklar inşallah artmaya devam eder cumaya kadar.Rabbim bütün isteyenleri sevindirsin inşallah.
Hayirli olsuunn...

Arwenn ben bugün denemek icin idrar testi yaptım negatif cıktı. 8.gün idrar testi icin can sıkılır mı... Lütfen yapma. Yarın test günümüz. Ramazan'ın ilk günü pozitifler alınıyor
Cok korkuyorum ben test yapmaya ama su serptiniz yuregime...yine de yarin icin soz vermiyeyim.esas gunum cumartesi cunku...

Biraz kafam dagilsin diye degistiréyim, benim transfer oldugundan beri kasintim vardi iki gundur azaldi..genelde antibiyotikler bana genital kasinti yapiyor.transfere kadar da 4gun antibiyotik verdiler,ben de ona yordum.sizde de oldu mu? Jel mi yapiyor acaba diye de dusunmuyor degilim...

Pozitifi görenler arkadaşlar çok sevindim. Transferin ilk günü kendimi yormamakla beraber bugün işime gittim ve evime dödnüm. Şimdi biraz uzanıp yemek yapacağım.

Biraz kafam dagilsin diye degistiréyim, benim transfer oldugundan beri kasintim vardi iki gundur azaldi..genelde antibiyotikler bana genital kasinti yapiyor.transfere kadar da 4gun antibiyotik verdiler,ben de ona yordum.sizde de oldu mu? Jel mi yapiyor acaba diye de dusunmuyor degilim...
Antibiyotiğin etksini bilmiyorum ama jel yapabilir bence.. Akıntı yaptıgı için

Antibiyotiğin etksini bilmiyorum ama jel yapabilir bence.. Akıntı yaptıgı için
Dedigin dogru olabilir bak simdi dusunuyorum da,jeli kullanip biraz yuruyordum.jel hic pihtilasmiyordu ama akintim coktu.iki gundur jelin arkasindan yuruyemefim.akjnti da kasinti da azaldi..
ama antibiyotik de kullanamam ben.parmak aralarim,ayak tabanlarim ve genital bolge dayanilmaz kasinir..ilaci hirakirim,duzelir tuhaflik iste...

Dedigin dogru olabilir bak simdi dusunuyorum da,jeli kullanip biraz yuruyordum.jel hic pihtilasmiyordu ama akintim coktu.iki gundur jelin arkasindan yuruyemefim.akjnti da kasinti da azaldi..
ama antibiyotik de kullanamam ben.parmak aralarim,ayak tabanlarim ve genital bolge dayanilmaz kasinir..ilaci hirakirim,duzelir tuhaflik iste...
Çok ilginç doktoruna danışmalısın bence. Bendede kabızlık var fena derecede. Sordum doktora antibiyotikler yapıyo normale dönersin dedi.

Ilk kez bugün bende de oldu kaşıntı canım,jel de topak topak geldi ilk kez.3gündür güzel kullanıyodum hiç geri akmıyorduda niye böyle oldu bilmiyorum

Back