• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar ben saglık Ocağına kan testi icin sormuştum. Ertesi gün sonucu alırsın dediler. Okadar sabredemem diye hep özele gidiyorum. Anadolu Yakasında bildiginiz bi devlet hastanesi var mı kan verip sonucunu erken alabilecegim
Bulundugun ilcenin devlet hastanesi.mesela maltepe devlet hastanesi,kartal egitim arastirma,yakacik kadin dogum,pendik egitim arastirma...

Ama nasıllll bugün 5. Gün değilmi maşallah ya gözünaydın canım ayy çok sevindim
evet 5.gun ya aslında çıkmasını hıc beklemıyodum ınan sırf neden bılmıyorum ama eczanenın onunde gecıyodum estı aklıma 3 tane aldım 3 taneyıde sımdı yarın sabah ve cuma sabahı ıcın aldım.... ama baktım cızgı cıktı ama belırtıyorum baya sılık.... dedım testmı bozuk acaba 2.denedım o da cıktı yaa suan elım ayağım tıtrıyo esım gelmek uzere sakınlesmem lazım emın olmadan ona söylemek ıstemıyorum bosunaaa sevınmesın cunku o uzulsun hıc ıstemem ya sızede göstermek ıstıyorum bırı yardımcı olsa

Benim 5.gun embriuosu transfer edildi ve yarin 7. Gunum (transfer gununu saymiyorum). Sabah erkenden kan vereyim diyorum sonuca ladar yiyip icmem. Sonuca gore niyetlenirim diyorum. Tel tereddutum 7. Gunde sonucum net cikar mi bilemiyorum.
Ay canım maşallah ne güzel

Ayy benimde 3.gün iki tanebenimde çıkarmıki 8. Gün yapsam
ya ben de suan yarın kan versemmı dıye düşünüyorum olmadı soyle yapayım sabah 3.testı de deneyeyım ondada çıkarsa gıdıp kan vereyim dımı offff ıcım ıcıme sıgmıyo nolur allahımmmmmm sevıncımı yarım bırakmaaaa

ya ben de suan yarın kan versemmı dıye düşünüyorum olmadı soyle yapayım sabah 3.testı de deneyeyım ondada çıkarsa gıdıp kan vereyim dımı offff ıcım ıcıme sıgmıyo nolur allahımmmmmm sevıncımı yarım bırakmaaaa
Hadi gozun aydiinnn..Allah devamini da gostersin...darisi basimiza...

evet 5.gun ya aslında çıkmasını hıc beklemıyodum ınan sırf neden bılmıyorum ama eczanenın onunde gecıyodum estı aklıma 3 tane aldım 3 taneyıde sımdı yarın sabah ve cuma sabahı ıcın aldım.... ama baktım cızgı cıktı ama belırtıyorum baya sılık.... dedım testmı bozuk acaba 2.denedım o da cıktı yaa suan elım ayağım tıtrıyo esım gelmek uzere sakınlesmem lazım emın olmadan ona söylemek ıstemıyorum bosunaaa sevınmesın cunku o uzulsun hıc ıstemem ya sızede göstermek ıstıyorum bırı yardımcı olsa
Eşine söylemeden asla duramazsın böyle bir heyecanı kendimden biliyorum,mutlu olmalısın canım bundan sonra daha çok dikkat et kendine ikizler geliyor heralde çok Heyecanlı ya maşallah

kız ben bısey yaptımmmmmmm......... ay suan elım ayağım tıtrıyooo yaaaaaa ıdrar testı yaptımmmmmmm ve o cızgıyı gordum sızede göstermek ıstıyorum ama nasıllllll???? cok sılık bı cızgı ama vaaar hatta 3 tane almıştım dayanamadım 2.sınıde yaptım onda da cıktı ılk 15 dakıka ıcındeeeee cok sılık ama bayaa gozukuyooooo allahımmmmmmm hamılemıyımdırkııııı
Ay sana yazıyordum yanlışlıkla başka alıntı yapmışım canım bence kesin hamilesin eğer o çizgi ciktiysa hadi inşallah belki kan testini de erken yaparsin

Ay sana yazıyordum yanlışlıkla başka alıntı yapmışım canım bence kesin hamilesin eğer o çizgi ciktiysa hadi inşallah belki kan testini de erken yaparsin
yarınkı testıme gore yapıcam ınsallah hala ınanamıyorum bıyandan da korkuyorum ya nebılıyım yanlışsa... ufffff ateş bastı esımde 5 dakıka gelıcek sakınlesmem lazım:)

Git yarın sabah ver canım. Foto yu da mesaj yaza girince dosya yükleme de görelim bizde. Ay cok sükür ne güzel gün oldu... Hadi kızlar herkes yarın sabah teste :)

Git yarın sabah ver canım. Foto yu da mesaj yaza girince dosya yükleme de görelim bizde. Ay cok sükür ne güzel gün oldu... Hadi kızlar herkes yarın sabah teste :)
vallahı yaa müjdelerle dolu bır gun bence 3 aylardayız ve ramazan geldı cok sanslıyız esıme soylemıcem ama yarın oruç tutmıcam nolur nolmaz kan sonucuma gore bakarız devamınaa rabbımm herkese yasatsın allahım daha hıcbısey bellı olmamasına ramen bukdr sevınebılıyosa ınsan.... o kalp atışını duyuncaa nasıl duygular yaşanır aklım almıyo

Benim 5.gun embriuosu transfer edildi ve yarin 7. Gunum (transfer gununu saymiyorum). Sabah erkenden kan vereyim diyorum sonuca ladar yiyip icmem. Sonuca gore niyetlenirim diyorum. Tel tereddutum 7. Gunde sonucum net cikar mi bilemiyorum.

Tuylerim diken diken oldu :))) allahim harika haber nolur kam testi yaptir sabah hemen:))) sukirler olsuuuuun

Tuylerim diken diken oldu :))) allahim harika haber nolur kam testi yaptir sabah hemen:))) sukirler olsuuuuun
ılk sana haber vermek ıstedım cunku senle test gunu pazarlığı yapmıştık:)) ya bugun cok kasıklarıma boşluklarıma sancı gırdı ayıptır soylemesı bugünde avm avm dolastımda:D dedım acaba gerckten bısyler mı varda bana otur bukdr gezme dıyo dedı otobüsten ınıncede yurudugum yolda eczane vardı dedım nolck yaaaa bı denee kızım aldım 3 tane 2sındede aynı cızgı cıktı ama 5.gun cok erken çıkması ıcın tam kavrayamadım yarın ınsallah kan verecem su esımı bı doyurayım fotografıda gostercm ınsallah:)

ılk sana haber vermek ıstedım cunku senle test gunu pazarlığı yapmıştık:)) ya bugun cok kasıklarıma boşluklarıma sancı gırdı ayıptır soylemesı bugünde avm avm dolastımda:KK70: dedım acaba gerckten bısyler mı varda bana otur bukdr gezme dıyo dedı otobüsten ınıncede yurudugum yolda eczane vardı dedım nolck yaaaa bı denee kızım aldım 3 tane 2sındede aynı cızgı cıktı ama 5.gun cok erken çıkması ıcın tam kavrayamadım yarın ınsallah kan verecem su esımı bı doyurayım fotografıda gostercm ınsallah:)

Yemin ederim
Sana tuylerim diken diken oldu. Rabbimr sukurler olsun . Sevincini yarim birakmasim . L sabah erkenden kan testi yaptir bence canim. Bide testi yukle catlicam merakta :))

Back