- 29 Ocak 2015
- 503
- 393
- 23
- 52
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.221
Allah nasip ederse o zamana bayagi buyumus oluyo bebek gidilir tabiiki. Gidersin guzelim o zamana uzulme sakin simdi.Yoruluyorum dıye Göbek atanlar olucaktır kesin inşallah bi sırun olmaZsa 2. Ayda dogum olucak bnde artık gelecek yaz izine gitmek istiyorum cünkü 3 yık görmemeye dayanamam ailemi gitmek istiyorum diye bi tuhaf oldu ev ahalisi cocuga orda bişi olursaymışşşş öfff
Ablacım tedavin hayırlı olsun inş ilk denemen de bebişin tutunur tugcede başlayacak tedaviye oda var
İnş ablaAllah nasip ederse o zamana bayagi buyumus oluyo bebek gidilir tabiiki. Gidersin guzelim o zamana uzulme sakin simdi.
Dusuklerde yas buyuk etken diyolar. Ama dedigin gibi cocuklarimiz vaktini bekliyo yanimiza gelmesi icin. Hakkimizda hayirlisi.eğer yumurta varsa ve kaliteliyse yaşa pek bakmıyor ki bak senin ilki tutmuş hamile kalmışın benim yaşım 31, 1.kalite embriyo olmasına rağmen tutmadı.. histeroskopi de yapıldı sorun gözükmüyor.. Zamanını bekliyor heralde bizimkii:) hakkımızda hayırlısı artıkk
Özgecim sen nereye gelin gitmişsin öyle, nasıl insanlar bunlar... Çok tuhaf. Senede bir aileni görmeye neden gitmiyorsun? Ailenin yanında niye çocuğa bir şey olsun? Ne garip düşünceler... Ben hayatta dayanamaz atlar giderdim. Eşim ister gelir ister gelmez. Aileni görmek en doğal hakkın.Yoruluyorum dıye Göbek atanlar olucaktır kesin inşallah bi sırun olmaZsa 2. Ayda dogum olucak bnde artık gelecek yaz izine gitmek istiyorum cünkü 3 yık görmemeye dayanamam ailemi gitmek istiyorum diye bi tuhaf oldu ev ahalisi cocuga orda bişi olursaymışşşş öfff
Bekarken bende öyle dıyodum cnm giderim diyodum aslında gidersin gidilir ama bn beraber oturuyorum onun için olmuyo işte . Hollandalara gelin geldim bn cnm . Bu yıl gidecektim ama hamileyim Ztn zor oluyo cocuk bişi olur uçakta falan dıye bn istemedim bide kontrolüm var dı her zmn mesela ilac değiştiriyordum bu yıl onun için gitmedim ama inş gelecek yıl bebegımle beraber allah nasip ederse gıdecem yazın kim ne derse desin. Bizim oralar çok sucak oluyo bebek dayanamazmış evel allah hiç bişi olmaz dedım bnde cok şükür nerde nasıl bakacağımızı biliyozÖzgecim sen nereye gelin gitmişsin öyle, nasıl insanlar bunlar... Çok tuhaf. Senede bir aileni görmeye neden gitmiyorsun? Ailenin yanında niye çocuğa bir şey olsun? Ne garip düşünceler... Ben hayatta dayanamaz atlar giderdim. Eşim ister gelir ister gelmez. Aileni görmek en doğal hakkın.
Adetin 3. Günü 5 yumurta az mı?Bugun adetimin 3. Gunu dun ve bugun 17 ml lucrin vuruldum gobekten yarin hem lucrin hem gonalf hemde menogon um var benim yumurta sayim az 5 yumurta goruldu
Yok cnm bana özel herhalyok valla cıkıyor mu bilmiyorum baksana :)
AmiiiinRabbim herkesin gonlundekini nasip etsin
Canım tebrik ederim hamilesin sanırımAmiiiin
16-17 gün sonra canım aynı herhalde.canım dondurulmuş tedavisinde daha mı erken transfer oluyor? benim taze embriyolarda 19. gün transferim olmuştu bunda nasıl olur acaba?
inşallahHadi insallah.. beraberce sonuclarimizi aliriz..
Ya kendimizce gaza geldik gamzecim. İdrarda ikinci çizgi görünüyo sttım fotoyı. Tabi kan yok daha. Yarın yapacağım kanı. Şimdilik pozitif gibiCanım tebrik ederim hamilesin sanırım
İnş hayırla sonıçlanırBende biranönce baslasam iyi olur.heycan yaptım
Nasıl mantarKızlar ya mantar olmuşum çok kaşıdım az kan gördüm çamaşırımda kaşımadandr demi çok korkuyorum
Kesik kesik beyaz akıntı var bide çok kaşınıyo..vajinal mantar yaniNasıl mantar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?