- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.761
Esin memur mu canim ssk li misiniz yani?Canım büyüdükçe sana döner kızım dogdunda hep babaya benzettiler büyüdükçe bana döndü şimdi aynı benim kopyam.. oğluşum da babaya benziyor ama dudaklar benden kalın fosur fosur çok tatlı yahuu
canım sut parası 120 tl felan birde doğum parası var oda ilk çocuk 300 tl biz aldık eşim doğumun ilk haftası müracaat etmişti üç hafta önce postaneye yatırmışlar ama ancak fırsat bulup geçen hafta çekti parayi ama sut parası daha önce yattı
Aradim canim ikisini de esin calisiyor oldugu icin onun calistigi kurum dilekce yazip gondercekmis falan filan cok sacma ya herkes basvuruyor yani kadina verilen para bu esimle ne ilgisi varCanım sut parası ayrı o 120 tl felan.. senin alacağın para doğum parası ilk çocukta 300 tl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri, veya Sosyal Hizmet Merkezleri başvuru yapıyorsun doğum parası için istersen gitmeden bi ara başvurunuz yap.. Sut parası içinde başvuru yapman gerekiyor.. Canım şu numaralari bi ara detaylı bilgi verirler 144 veya 183
Nereye başvurdun CNm ikiside mi aynı yer acabacanım doğum parası için yeni başvurduk süt parası benim merak ettiğim
canım süt parası doğumda evrak verdiler eşim ssk ya verdi sanırım doğum parasıda ssk form var alıp doldurduk kargoyla gönderdik ssk ya gidip aşvuruda yapabilirsinNereye başvurdun CNm ikiside mi aynı yer acaba
Kızlar ya dogumdan sonra 44.gun regl oldum hala devam edio 5 gün oldu siz regl oldunuz mu doğum 17 temmuzda oldu bnm
40. Gün oldum 8 gün sürdü baya bi oldum ped yetiştiremedim 15inde olmuştu bnimde doğum
Benimde devam eder ozaman.
Yok az gelio rengi tuhaf vişne çuruğu gibi
Ben veriyorum canm. Uykuyq dalmada sikinti yasiyoduk. Emzigi verince kendi kendine uyuyoKizlar 2 aylikken emzige alistiran yok mu ???
Canm peki lohusa kanaman ne kadar surdu40. Gün oldum 8 gün sürdü baya bi oldum ped yetiştiremedim 15inde olmuştu bnimde doğum
30 gun kan şeklinde son on gün daha açık renk geldi bitti sandım 41.ci gun adet kanamam geldi bıkmıştım artık ped kullanmaktanCanm peki lohusa kanaman ne kadar surdu
Tamam saol :) benim kanamam 10gun filan sürdü. 40ta geçti. Hala bişe yok bakalım. Dısarda yakalanmaktan korkuyorum.30 gun kan şeklinde son on gün daha açık renk geldi bitti sandım 41.ci gun adet kanamam geldi bıkmıştım artık ped kullanmaktan
Canm ben nuna aldım. Memnunum.kızlar ana kucağı oto koltuğu kullananlar hangi markaları kullanıyorsunuz memnun musunuz? ben almamıştım ama şimdi almaya karar verdik kararsız kaldım hangisini alsam??
nil azra: 42443231 .!.:Kizimin yuzu busekilde ne olabilir
camım bız chıcco aldık memnunuzkızlar ana kucağı oto koltuğu kullananlar hangi markaları kullanıyorsunuz memnun musunuz? ben almamıştım ama şimdi almaya karar verdik kararsız kaldım hangisini alsam??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?