- 15 Ocak 2013
- 209
- 93
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #65.721
Kızlar dijital termometreyle koltuk altından ateşi ölçünce olduğundan düşük mü çıkarıyordu ateşim birden yükseldi 37,7 çıkıyor eşim de daha gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişey olmaz heralde kız ben demlik bitiririm hamilelikte de bırakamadım. Bide şekersiz içiyorum çok şükür şekerde olsa kötü olurdukızlar ya çay içiyorum ben hiç kesmedim severim de yani acaba kızım ondan mı uyumuyo ki ? siz nasıl içiyorsunuz devam mı? sabah 2 bardak içiyorum ama akşamları bayılıyorum şöyle bi 4 bardak içerim ama içmiyorum 2 bardak bazen içmediğim de oluyor ama akşam keyif deyince çay geliyo aklıma
kızlar şu 300 tl ve süt parası için başvuru yaptınızmı nasıl ve nerden alacaz bilen var mı
ya bu olay benim de kafama takılıyor gece bazen 5 saatbazen daha fazla uyuyor kesintisiz şekeri düşermi diye krkuyorum uyandıramıyorum sizce düşer mi
BiZde 2 hafta önce okuttuk benimde hüküm kalktı birde kızlar ben ev kalabalık millet çoluk çocuk dolmasın bebek kalabalık nefeste olmaz ev ufak diye sadece 9 kişiyidk , ama çok tatlı huzurlu oldu Yasin de okundu , sıkıntı olmamıştır umarım
Bişey olmaz heralde kız ben demlik bitiririm hamilelikte de bırakamadım. Bide şekersiz içiyorum çok şükür şekerde olsa kötü olurdu
Pudra iyi mi geldi cnm.bize doktr hametan.diye krem verdi.sur dedide kndi dokt.sormadan suremedim.gecirirdi belki.yizunun bi tarafi hep doldu .kafayi zaten.demiyorum
Ya arayip sordum ozellikle; esim calisiyor onunda ssk si 120 gunu dolmasi gerekiyomus bizimki 68 gunmus cok sacma ya devletin kadinlara verdigi bi hak ama alamiyorsunSgk ya bagli olmana gerek yok. TC vatandasi olmam yeter.
Bende emekli sandigina bagliyim ve sut parami aldim
Ben de emekli sandığına bağlıyım. Süt parasını nasıl aldın? Başvurayım ben de...Sgk ya bagli olmana gerek yok. TC vatandasi olmam yeter.
Bende emekli sandigina bagliyim ve sut parami aldim
Arayıp sorma git SGK ya 1. Çocuk de parayı alıcam deYa arayip sordum ozellikle; esim calisiyor onunda ssk si 120 gunu dolmasi gerekiyomus bizimki 68 gunmus cok sacma ya devletin kadinlara verdigi bi hak ama alamiyorsun
Ne terafa yatrsam.otarafin.isiligi artiyor.rahtta giydiriyorz.bide su jarnina ayagini surekli cekmk ve ikinmktan.uyumuyor bnmki hicEvet canım o geçirdi valla hani ne faydası olcak sanki diyordum pişitdi geçti gitti bide hergün yıkadım kaynatılmış suyla yüzünü boynunu hep sildim emzirdikten sonra onun rahatladığını hissediyosun zaten o ara uykusu yoktu hiç şimdi allaha şükür geceleri yine biraz uyuyor
Isilik agri yapiyomuki bilmiyorum ondnmi huzursz cocugumEvet canım o geçirdi valla hani ne faydası olcak sanki diyordum pişitdi geçti gitti bide hergün yıkadım kaynatılmış suyla yüzünü boynunu hep sildim emzirdikten sonra onun rahatladığını hissediyosun zaten o ara uykusu yoktu hiç şimdi allaha şükür geceleri yine biraz uyuyor
düşünmüyo değilim onu da olmadı onlara bakıcam bildiğin bi marka varmı ??
Ne kadar aldın canım? Çalışanlara da veriliyor değil miArayıp sorma git SGK ya 1. Çocuk de parayı alıcam de
9 ay içtim hala da içerim mis gibi demlenmiş çayakızlar ya çay içiyorum ben hiç kesmedim severim de yani acaba kızım ondan mı uyumuyo ki ? siz nasıl içiyorsunuz devam mı? sabah 2 bardak içiyorum ama akşamları bayılıyorum şöyle bi 4 bardak içerim ama içmiyorum 2 bardak bazen içmediğim de oluyor ama akşam keyif deyince çay geliyo aklıma