• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kızlar dijital termometreyle koltuk altından ateşi ölçünce olduğundan düşük mü çıkarıyordu :( ateşim birden yükseldi 37,7 çıkıyor :( eşim de daha gelmedi :(

kızlar ya çay içiyorum ben hiç kesmedim severim de yani acaba kızım ondan mı uyumuyo ki ? siz nasıl içiyorsunuz devam mı? sabah 2 bardak içiyorum ama akşamları bayılıyorum şöyle bi 4 bardak içerim ama içmiyorum 2 bardak :KK66: bazen içmediğim de oluyor ama akşam keyif deyince çay geliyo aklıma:KK53:
Bişey olmaz heralde kız ben demlik bitiririm hamilelikte de bırakamadım. Bide şekersiz içiyorum çok şükür şekerde olsa kötü olurdu

ya bu olay benim de kafama takılıyor gece bazen 5 saatbazen daha fazla uyuyor kesintisiz şekeri düşermi diye krkuyorum uyandıramıyorum sizce düşer mi

Benimki o kadar uyumuyo ama ben artık uyandirmiyorum acikinca uyaniyo emiyo hem süt daha cok oluyo hem dinleniyoruz ikimizde

• BiZde 2 hafta önce okuttuk benimde hüküm kalktı birde kızlar ben ev kalabalık millet çoluk çocuk dolmasın bebek kalabalık nefeste olmaz ev ufak diye sadece 9 kişiyidk , ama çok tatlı huzurlu oldu Yasin de okundu , sıkıntı olmamıştır umarım

Allah kabul etsin olmamistir ins benimde cok kalabalik olmayacak 9 - 10 kisi anca olur galiba mevlut degilde bende yasin okutcam hayirlisiyla yspabilirim ins

Bişey olmaz heralde kız ben demlik bitiririm hamilelikte de bırakamadım. Bide şekersiz içiyorum çok şükür şekerde olsa kötü olurdu

ya ne bilim bizim ki bugün de bi film kopardı neye bağlayacağımı şaşırdım benim yüzümden olmasında..zaten dayanamadım 3 bardak götürdümm ohh misss:KK53: içmeye devam ;)

Pudra iyi mi geldi cnm.bize doktr hametan.diye krem verdi.sur dedide kndi dokt.sormadan suremedim.gecirirdi belki.yizunun bi tarafi hep doldu .:KK43:kafayi zaten.demiyorum

Evet canım o geçirdi valla hani ne faydası olcak sanki diyordum pişitdi geçti gitti bide hergün yıkadım kaynatılmış suyla yüzünü boynunu hep sildim emzirdikten sonra onun rahatladığını hissediyosun zaten o ara uykusu yoktu hiç şimdi allaha şükür geceleri yine biraz uyuyor

Sgk ya bagli olmana gerek yok. TC vatandasi olmam yeter.
Bende emekli sandigina bagliyim ve sut parami aldim
Ya arayip sordum ozellikle; esim calisiyor onunda ssk si 120 gunu dolmasi gerekiyomus bizimki 68 gunmus cok sacma ya devletin kadinlara verdigi bi hak ama alamiyorsun

HGUOTE]"Busekezbann, post: 42419710, member: 691681"]düşünmüyo değilim onu da olmadı onlara bakıcam bildiğin bi marka varmı [/QUOTE]
Baby2go Elektrikli beşik. Kendi otomatik sallıyo ve müziklerinde var. Ben çok rahat ettim. Ayrıca bebek huzursuzlandığında
bu linkteki su sesi inanılmaz sakinleştiriyo. Tecrübeyle sabit

Evet canım o geçirdi valla hani ne faydası olcak sanki diyordum pişitdi geçti gitti bide hergün yıkadım kaynatılmış suyla yüzünü boynunu hep sildim emzirdikten sonra onun rahatladığını hissediyosun zaten o ara uykusu yoktu hiç şimdi allaha şükür geceleri yine biraz uyuyor
Ne terafa yatrsam.otarafin.isiligi artiyor.rahtta giydiriyorz.bide su jarnina ayagini surekli cekmk ve ikinmktan.uyumuyor bnmki hic :(

Isilik agri yapiyomuki bilmiyorum ondnmi huzursz cocugum :(

kızlar bugün 2.ay aşılarımızı olduk.verem hariç o haftaya olacakmış. hemşire 2 gün banyo yapmasın bacağına su değdirme dedi. minnağım çok ağladı ama:(

kızlar oğlum beş dakika kadar emiyor sonra bırakıp ağlıyor neden anlamıyorum karnı tam doymuyor ondan uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım gazdan dediler gaz giderici kullanıyoruz ama durum aynı gazını da çıkarıyor.

Kizlar hast.cikarkn gentamisinli goz damlasi hast.yapilmistr yaziyor cikis kagidimizda gordumde.sizde de yaoilmismi bide ne icin bunu yapiyolr.arada kizimon gozunun kenarinda sari suku gbi capsklnma oluyods.goz kanallri tikali flnmi acaba.bilmiyorum onami bakildi ki dogdugunda

düşünmüyo değilim onu da olmadı onlara bakıcam bildiğin bi marka varmı ??

Herkes mamaroo yu tavsiye ediyor ama bence gereksiz pahalı. Ben kullanmıyorum ne desem yalan olur. Kullanan varsa söyler belki bi marka ama bence çok pahalı birşey alma derim

kızlar ya çay içiyorum ben hiç kesmedim severim de yani acaba kızım ondan mı uyumuyo ki ? siz nasıl içiyorsunuz devam mı? sabah 2 bardak içiyorum ama akşamları bayılıyorum şöyle bi 4 bardak içerim ama içmiyorum 2 bardak :KK66: bazen içmediğim de oluyor ama akşam keyif deyince çay geliyo aklıma:KK53:
9 ay içtim hala da içerim mis gibi demlenmiş çaya

Back