2015 Temmuz Anneleri

Bi kutuya badem sekeri koymustum suslu bise.
Bide lohusa serbeti yapip dagittim suslu bardklara.
Yemek olarak pilav ustu et, zeytinyagli dolma, baklava, borek. Cay+ ayri tatli
Evde mi yaltınız CNm ve okunması toplam ne kadar sürdü, bn kişi Geöen bitti gibi de

Ben sgk ya bagli degilim. Emekli sandigina bagliyim. Ilgilenen kisiyi aradim bana formu gonderdi. Doldurdum geri onlara gonderdim yatirdilar hemen.
Sut parasi icin ama bu.
esim 300 tl icin sgk ya gitti. Daha almadim prayi.
Maille mi gönderdin canım 2 tür para. I var , kızlar süt parası 300 tl ayrı mi bilen bir arkadaş ayrıntılı yazarsa çok hayra geçer

kızlar merhaba... Rota virüs aşısını yaptıracakmısınız? İsteğe bağlıymış ua size sormak istedim

kızlar bugün 2.ay aşılarımızı olduk.verem hariç o haftaya olacakmış. hemşire 2 gün banyo yapmasın bacağına su değdirme dedi. minnağım çok ağladı ama
Offf canm bizimkiler haftaya hepsi.korkuyorum zor geçiyomus. Birincidede giremedim içeriye eşim tuttu kızımı

Bnmki ayni kaynanam esimede bnziyor bana bnzemiyor hic
Canım büyüdükçe sana döner kızım dogdunda hep babaya benzettiler büyüdükçe bana döndü şimdi aynı benim kopyam.. oğluşum da babaya benziyor ama dudaklar benden kalın fosur fosur çok tatlı yahuu
Maille mi gönderdin canım 2 tür para. I var , kızlar süt parası 300 tl ayrı mi bilen bir arkadaş ayrıntılı yazarsa çok hayra geçer
canım sut parası 120 tl felan birde doğum parası var oda ilk çocuk 300 tl biz aldık eşim doğumun ilk haftası müracaat etmişti üç hafta önce postaneye yatırmışlar ama ancak fırsat bulup geçen hafta çekti parayi ama sut parası daha önce yattı

Ya arayip sordum ozellikle; esim calisiyor onunda ssk si 120 gunu dolmasi gerekiyomus bizimki 68 gunmus cok sacma ya devletin kadinlara verdigi bi hak ama alamiyorsun
Canım sut parası ayrı o 120 tl felan.. senin alacağın para doğum parası ilk çocukta 300 tl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri, veya Sosyal Hizmet Merkezleri başvuru yapıyorsun doğum parası için istersen gitmeden bi ara başvurunuz yap.. Sut parası içinde başvuru yapman gerekiyor.. Canım şu numaralari bi ara detaylı bilgi verirler 144 veya 183

Son düzenleme:
Kizlr bnm kiz fiskirir gbi kustu hugun ikidirde emziriyorum.kusuyor.neden olmus olabilir boyle oln varmi

Kizlr bnm kiz fiskirir gbi kustu hugun ikidirde emziriyorum.kusuyor.neden olmus olabilir boyle oln varmi
Canım miden yapıyordur fazla geleni de o gazı çıkarırken atıyordu benim oğluşum da öyle emiyor sonra gaz atmayınca baskı yapıyor mide sanırım kusuyor normal ama yatarken felan yan yatir dikkat et gazini çıkarsakta bazen genede kusabiliyor bebeler

Bazen gazini cikaramiyo uyuyo memede oeynir jesigi gbi kusuyodu normlde.bu sefer.emdiginin hepsini kusunca korktum.oguruyo bide.sol gogisu emince genzine kaciyo.korkuyorum emzirmkten.yan yatiriyorum arkasina yastik koyuyorum gece korku oluyo amn kusarsa diye.

Olabilir bazen canım sen sıkma canini allah korur böyle böyle büyücek bebişlerimiz bende yastık koyuyorum allaha emanetler her gece evlatlarimizi sana emanet rabbim diyerek yatıyorum

canım bu süt parasıda mı tle mesaj geliyor ona doğumda baş vurduk bana mesaj falan gelmedi nasıl haberim olacak yattıgına

Olabilir bazen canım sen sıkma canini allah korur böyle böyle büyücek bebişlerimiz bende yastık koyuyorum allaha emanetler her gece evlatlarimizi sana emanet rabbim diyerek yatıyorum
Aynn cnm simdi dua okuyamiyorum lohusalik bitmedi salavatla besmeleyle yayiriyorum.Allaha enamet .

Kızlar ya dogumdan sonra 44.gun regl oldum hala devam edio 5 gün oldu siz regl oldunuz mu doğum 17 temmuzda oldu bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…