- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.741
Evde mi yaltınız CNm ve okunması toplam ne kadar sürdü, bn kişi Geöen bitti gibi deBi kutuya badem sekeri koymustum suslu bise.
Bide lohusa serbeti yapip dagittim suslu bardklara.
Yemek olarak pilav ustu et, zeytinyagli dolma, baklava, borek. Cay+ ayri tatli
Maille mi gönderdin canım 2 tür para. I var , kızlar süt parası 300 tl ayrı mi bilen bir arkadaş ayrıntılı yazarsa çok hayra geçerBen sgk ya bagli degilim. Emekli sandigina bagliyim. Ilgilenen kisiyi aradim bana formu gonderdi. Doldurdum geri onlara gonderdim yatirdilar hemen.
Sut parasi icin ama bu.
esim 300 tl icin sgk ya gitti. Daha almadim prayi.
Esim gitti iste ona da atlyni seyi soylemisler cok sacma ya ben birsey anlamadim bu isten yada gercekten burdakiler birsey bilmiyorlarArayıp sorma git SGK ya 1. Çocuk de parayı alıcam de
Offf canm bizimkiler haftaya hepsi.korkuyorum zor geçiyomus. Birincidede giremedim içeriye eşim tuttu kızımıkızlar bugün 2.ay aşılarımızı olduk.verem hariç o haftaya olacakmış. hemşire 2 gün banyo yapmasın bacağına su değdirme dedi. minnağım çok ağladı ama
Canım büyüdükçe sana döner kızım dogdunda hep babaya benzettiler büyüdükçe bana döndü şimdi aynı benim kopyam.. oğluşum da babaya benziyor ama dudaklar benden kalın fosur fosur çok tatlı yahuuBnmki ayni kaynanamesimede bnziyor bana bnzemiyor hic
canım sut parası 120 tl felan birde doğum parası var oda ilk çocuk 300 tl biz aldık eşim doğumun ilk haftası müracaat etmişti üç hafta önce postaneye yatırmışlar ama ancak fırsat bulup geçen hafta çekti parayi ama sut parası daha önce yattıMaille mi gönderdin canım 2 tür para. I var , kızlar süt parası 300 tl ayrı mi bilen bir arkadaş ayrıntılı yazarsa çok hayra geçer
Merhaba canım kizimda yaptırmıştır oğlumda da allah nasip ederse yaptiririzkızlar merhaba... Rota virüs aşısını yaptıracakmısınız? İsteğe bağlıymış ua size sormak istedim
Canım sut parası ayrı o 120 tl felan.. senin alacağın para doğum parası ilk çocukta 300 tl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri, veya Sosyal Hizmet Merkezleri başvuru yapıyorsun doğum parası için istersen gitmeden bi ara başvurunuz yap.. Sut parası içinde başvuru yapman gerekiyor.. Canım şu numaralari bi ara detaylı bilgi verirler 144 veya 183Ya arayip sordum ozellikle; esim calisiyor onunda ssk si 120 gunu dolmasi gerekiyomus bizimki 68 gunmus cok sacma ya devletin kadinlara verdigi bi hak ama alamiyorsun
Canım miden yapıyordur fazla geleni de o gazı çıkarırken atıyordu benim oğluşum da öyle emiyor sonra gaz atmayınca baskı yapıyor mide sanırım kusuyor normal ama yatarken felan yan yatir dikkat et gazini çıkarsakta bazen genede kusabiliyor bebelerKizlr bnm kiz fiskirir gbi kustu hugun ikidirde emziriyorum.kusuyor.neden olmus olabilir boyle oln varmi
Bazen gazini cikaramiyo uyuyo memede oeynir jesigi gbi kusuyodu normlde.bu sefer.emdiginin hepsini kusunca korktum.oguruyo bide.sol gogisu emince genzine kaciyo.korkuyorum emzirmkten.yan yatiriyorum arkasina yastik koyuyorum gece korku oluyo amn kusarsa diye.Canım miden yapıyordur fazla geleni de o gazı çıkarırken atıyordu benim oğluşum da öyle emiyor sonra gaz atmayınca baskı yapıyor mide sanırım kusuyor normal ama yatarken felan yan yatir dikkat et gazini çıkarsakta bazen genede kusabiliyor bebeler
evet canım banada dedi 3 gün banyo yapılmayacak onun içindir diye düşündüm benPerşembe günü 2aylık aşılarımız yapılacak banyo yapıp gelin dedi hemşire size de böyle bişey dediler mi neden dedi anlamadım
Olabilir bazen canım sen sıkma canini allah korur böyle böyle büyücek bebişlerimiz bende yastık koyuyorum allaha emanetler her gece evlatlarimizi sana emanet rabbim diyerek yatıyorumBazen gazini cikaramiyo uyuyo memede oeynir jesigi gbi kusuyodu normlde.bu sefer.emdiginin hepsini kusunca korktum.oguruyo bide.sol gogisu emince genzine kaciyo.korkuyorum emzirmkten.yan yatiriyorum arkasina yastik koyuyorum gece korku oluyo amn kusarsa diye.
ben yaptıracağım. doktorumuz önerdi.kızlar merhaba... Rota virüs aşısını yaptıracakmısınız? İsteğe bağlıymış ua size sormak istedim
canım bu süt parasıda mı tle mesaj geliyor ona doğumda baş vurduk bana mesaj falan gelmedi nasıl haberim olacak yattıgınaCanım büyüdükçe sana döner kızım dogdunda hep babaya benzettiler büyüdükçe bana döndü şimdi aynı benim kopyam.. oğluşum da babaya benziyor ama dudaklar benden kalın fosur fosur çok tatlı yahuu
canım sut parası 120 tl felan birde doğum parası var oda ilk çocuk 300 tl biz aldık eşim doğumun ilk haftası müracaat etmişti üç hafta önce postaneye yatırmışlar ama ancak fırsat bulup geçen hafta çekti parayi ama sut parası daha önce yattı
Aynn cnm simdi dua okuyamiyorum lohusalik bitmedi salavatla besmeleyle yayiriyorum.Allaha enamet .Olabilir bazen canım sen sıkma canini allah korur böyle böyle büyücek bebişlerimiz bende yastık koyuyorum allaha emanetler her gece evlatlarimizi sana emanet rabbim diyerek yatıyorum
Mesaj geliyor mu bilmiyorum ama internetten sorgulata bilirsin biz öyle yaptık doğum parası sorgulama yaz çıkar google amcadacanım bu süt parasıda mı tle mesaj geliyor ona doğumda baş vurduk bana mesaj falan gelmedi nasıl haberim olacak yattıgına
canım doğum parası için yeni başvurduk süt parası benim merak ettiğimMesaj geliyor mu bilmiyorum ama internetten sorgulata bilirsin biz öyle yaptık doğum parası sorgulama yaz çıkar google amcada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?