• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bebeginizin yuzunde sivilce var mi bizim ilk zamandan beri var ama artik iyice yayildi ve yanaklari kipkirmizi kurudu ne olabilir

40 çıkınca değişen bişey yok hep öyle derler ya uykusu düzene girer felan hurafe aynen :KK66:
Ama kadının toparlanması cidden 40 günmüş doktorum dedi bide fıkıha göre 40 gün lohusalık var ama geri kalan uydurma
aynen canım bir rahat vermediler tatile gidecek lduk 40 çıksın dinelemedik gittik hergün aradılar laf soktular dışarı çıksam daha ufak evde tek kalma al basar 40 gün ay krkuttular kırmızı bağla ne saçma şeyler ya

düzelirler diye umuyorum sıpaların elleri ayakları artık :KK70: bide kundak yapınca kızıyor cırlıyo kaşları çatıyo bakıyo bana eşşek ya rahatına çok düşkün kendine vurmadan uyusa yapmam zaten :KK70:
Aynn cnm bizimkide geriniyo sertce bakiyo sıkı yapmiyorum ama elini cikariyo o ayaklr ciplk.olck kisin napcaksam.:)

Aynn cnm bizimkide geriniyo sertce bakiyo sıkı yapmiyorum ama elini cikariyo o ayaklr ciplk.olck kisin napcaksam.:)

ben kollarına doğru sıkıyorum biraz çünkü nasıl beceriyo bilmiyorum çözüyo kundağı bi bakmışım dağılmış eller dışarda ayaklar büklüm büklüm :D

40 çıkınca değişen bişey yok hep öyle derler ya uykusu düzene girer felan hurafe aynen :KK66:
Ama kadının toparlanması cidden 40 günmüş doktorum dedi bide fıkıha göre 40 gün lohusalık var ama geri kalan uydurma

benim kızın 40 dan sonra uyku düzeni alt üst oldu:mad::mad:

benim kızın 40 dan sonra uyku düzeni alt üst oldu:mad::mad:
Hadiya valla 40 ta herşey yoluna girer gibi konuşanlara uyuz oluyom
Benim büyük kız çok ağlardı 40 dediler sonra 3 aylık dediler sonra 6 aylık olunca dediler sonra 1 yaşına gelince dediler 6 yaşına geldi değişen bişey yok uykusu gelince gene oturur Ağlar :D

Benim 3. Çocuğum o yüzden 600 bide ev Hanımı Olduğum içinmi bana süt parası vermediler. 1. Çocuğa 200 2. Çocuğa 400 3. Çocuğa 600 veriyorlar

canım bende çalışmıyorum ama süt parasını aldık..eşim başvurdu aldı o ziraatten alınıyo benim gitmeme gerek kalmadı

Bebeginizin yuzunde sivilce var mi bizim ilk zamandan beri var ama artik iyice yayildi ve yanaklari kipkirmizi kurudu ne olabilir

canım benim oğlumda da vardı hep pura döktüm o geçirdi ama benim oğlumun boynunda omzunda kafasının içi yüzü her yeri doluydu pudraladım çok giydirmedim yüzünü öptürmedim geçti yanakları kaldı birazcık

Benim büyük kız çok ağlardı 40 dediler sonra 3 aylık dediler sonra 6 aylık olunca dediler sonra 1 yaşına gelince dediler 6 yaşına geldi değişen bişey yok uykusu gelince gene oturur Ağlar :KK70:

evet ya kaynanam da bana bir hafta geçsin düzelir dedi yok yarı kırkı geçsin dedi yine yok kırkı çıksın dedi yine yok şimdi bi 3 aylık olsun düzelir diyor :D

Benim büyük kız çok ağlardı 40 dediler sonra 3 aylık dediler sonra 6 aylık olunca dediler sonra 1 yaşına gelince dediler 6 yaşına geldi değişen bişey yok uykusu gelince gene oturur Ağlar :KK70:

:KK70::KK70:hadi yaa ..bende ilk kızımda çok bekledim 2,5 yaşına kadar gece uykumuz yoktu otururdu bizide uyutmazdı ..inşallah bu geçici bişeydir:KK17::KK17:

Benim 3. Çocuğum o yüzden 600 bide ev Hanımı Olduğum içinmi bana süt parası vermediler. 1. Çocuğa 200 2. Çocuğa 400 3. Çocuğa 600 veriyorlar

canım bende aldım 400 tl ve süt parasını ama eşim doldurdu ben sadece ptt den aldım

pekii form nereden alınıp dolduruluyoor? benim eşim karışmaaz benim halletmem lazım :)

Canm su 300 tl icin esin nereye basvurmustu? Bende soyliyim esime de alsin

canım benim oğlumda da vardı hep pura döktüm o geçirdi ama benim oğlumun boynunda omzunda kafasının içi yüzü her yeri doluydu pudraladım çok giydirmedim yüzünü öptürmedim geçti yanakları kaldı birazcık
Pudra iyi mi geldi cnm.bize doktr hametan.diye krem verdi.sur dedide kndi dokt.sormadan suremedim.gecirirdi belki.yizunun bi tarafi hep doldu .:(kafayi zaten.demiyorum

Kızlar selam biz döndük ana ocağından :KK43: Çok mutsuzum. Öyle rahattı ki anneciğimin yanı. Şimdi kaldım yine el elde baş başta :KK43: Bugün 2. ay aşılarımızı olduk. Oğlum aşırı huzursuz. Var mı aşılarını olan? Bebeğim uykudan uyanıp uyanıp duruyor ağlayarak :KK43: Onla beraber ben de ağlıyorum elimden bir şey gelmiyor. Ne yapmalıyım öyle huzursuz ki...
m aşı yapılırken uyuyo muydu?

Back