- 15 Ocak 2013
- 209
- 93
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #65.701
Perşembe günü 2aylık aşılarımız yapılacak banyo yapıp gelin dedi hemşire size de böyle bişey dediler mi neden dedi anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikisler sizlama gibi oluyor ama o sizlama degil aslinda. Hissizlik gibi bisey. Hani kolunun ustune cok yatarsinda uyusur ya, dokundugunda gecici bi hissizlik karincalanma olur:)Kizlar bu sezeruan gobegi ne zmna gider.bnm.hala sis fos gbi korse tsktim ama dikiskerim cok.sizliyo.korkuyom bizey olck.diye.pantollarimi kaoatmiyom gobekten zaten.kilomda var veremedim oyle dogumda aldigimi verdim gbide gerisi kLdi.
çünkü aşıdan sonra 3 gün banyo yaptırmak yasakmış ondan yaptırın getirin diyorlarPerşembe günü 2aylık aşılarımız yapılacak banyo yapıp gelin dedi hemşire size de böyle bişey dediler mi neden dedi anlamadım
Korseyi takiyorum sıkısiyor diye takmadim aradacbi saat takiyirum.mekikke duzelir ins.Dikisler sizlama gibi oluyor ama o sizlama degil aslinda. Hissizlik gibi bisey. Hani kolunun ustune cok yatarsinda uyusur ya, dokundugunda gecici bi hissizlik karincalanma olur:)
Korseyi ben takiyorum, sporla gecer canim toparlanir zamanla. Spor icin erken ama.
Bi kutuya badem sekeri koymustum suslu bise.bebişlerin mevlütünde ne dağıtıınız ?
Korseyi takiyorum sıkısiyor diye takmadim aradacbi saat takiyirum.mekikke duzelir ins.Dikisler sizlama gibi oluyor ama o sizlama degil aslinda. Hissizlik gibi bisey. Hani kolunun ustune cok yatarsinda uyusur ya, dokundugunda gecici bi hissizlik karincalanma olur:)
Korseyi ben takiyorum, sporla gecer canim toparlanir zamanla. Spor icin erken ama.
Hayır uyanıktı. Canı çok yandı Eve gelirken ağlaması sustu ama içini çekiyordu yavrucak. Gün boyuda uyurken ağlayarak uyandım aşı yapılırken uyuyo muydu?
Ben sgk ya bagli degilim. Emekli sandigina bagliyim. Ilgilenen kisiyi aradim bana formu gonderdi. Doldurdum geri onlara gonderdim yatirdilar hemen.pekii form nereden alınıp dolduruluyoor? benim eşim karışmaaz benim halletmem lazım :)
Biz bugün olduk iki aylık aşılarımızı. YAlnız verem aşını olmadık. Doktora sordum banyo yapabilirsiniz dedi . Sağlık ocağındaki hemşire de bir şey demedi. Bir tek verem aşısı yapılırken yıkayıp getirin o yapıldığı zaman 3 gün banyo yapamaz dedi. O da 14 eylül de olacağız.Perşembe günü 2aylık aşılarımız yapılacak banyo yapıp gelin dedi hemşire size de böyle bişey dediler mi neden dedi anlamadım
aa çok kötü o zaman zaten her gün yıkıyorum da kadın özellikle söyledi nedenini sordum çünkü 3 tane aşı yapılacak dedi kendisi de bilmiyor herhalde neden söylediğiniçünkü aşıdan sonra 3 gün banyo yaptırmak yasakmış ondan yaptırın getirin diyorlar
2. ayda sadece verem aşısı yok mu? başka aşı da mı var??Biz bugün olduk iki aylık aşılarımızı. YAlnız verem aşını olmadık. Doktora sordum banyo yapabilirsiniz dedi . Sağlık ocağındaki hemşire de bir şey demedi. Bir tek verem aşısı yapılırken yıkayıp getirin o yapıldığı zaman 3 gün banyo yapamaz dedi. O da 14 eylül de olacağız.
Bendeki aşı kartında 4 tane aşı yazıyor2. ayda sadece verem aşısı yok mu? başka aşı da mı var??
aa çok kötü o zaman zaten her gün yıkıyorum da kadın özellikle söyledi nedenini sordum çünkü 3 tane aşı yapılacak dedi kendisi de bilmiyor herhalde neden söylediğini
Ben ikisini de alamadim ssk lidegil emekli sansigiymisiz suylt parasini alamiyormusuz,dogum parasini da alamadik esimin kurumu yaoacakmis islemleri sonuc=0Ay ben aldım 600 tl
Ama eşim başvuru yaptı formu getirdi doldurduk kimliğimle gidip başvurdu Ağustos'un 17 sinde felan mj geldi PTT ye gidip kimliğimle aldım
Yok kız sigortan yoksa bile alıyorsun bizim sigortamız yok. Yurtdışındaki Türk vatandaşlarıda alıyo. Iyi araştırın benceBen ikisini de alamadim ssk lidegil emekli sansigiymisiz suylt parasini alamiyormusuz,dogum parasini da alamadik esimin kurumu yaoacakmis islemleri sonuc=0
Sgk ya bagli olmana gerek yok. TC vatandasi olmam yeter.Ben ikisini de alamadim ssk lidegil emekli sansigiymisiz suylt parasini alamiyormusuz,dogum parasini da alamadik esimin kurumu yaoacakmis islemleri sonuc=0