• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Perşembe günü 2aylık aşılarımız yapılacak banyo yapıp gelin dedi hemşire size de böyle bişey dediler mi neden dedi anlamadım

Kizlar bu sezeruan gobegi ne zmna gider.bnm.hala sis fos gbi korse tsktim ama dikiskerim cok.sizliyo.korkuyom bizey olck.diye.pantollarimi kaoatmiyom gobekten zaten.kilomda var veremedim oyle dogumda aldigimi verdim gbide gerisi kLdi.
Dikisler sizlama gibi oluyor ama o sizlama degil aslinda. Hissizlik gibi bisey. Hani kolunun ustune cok yatarsinda uyusur ya, dokundugunda gecici bi hissizlik karincalanma olur:)
Korseyi ben takiyorum, sporla gecer canim toparlanir zamanla. Spor icin erken ama.

Dikisler sizlama gibi oluyor ama o sizlama degil aslinda. Hissizlik gibi bisey. Hani kolunun ustune cok yatarsinda uyusur ya, dokundugunda gecici bi hissizlik karincalanma olur:)
Korseyi ben takiyorum, sporla gecer canim toparlanir zamanla. Spor icin erken ama.
Korseyi takiyorum sıkısiyor diye takmadim aradacbi saat takiyirum.mekikke duzelir ins.

Korseyi takiyorum sıkısiyor diye takmadim aradacbi saat takiyirum.mekikke duzelir ins.

pekii form nereden alınıp dolduruluyoor? benim eşim karışmaaz benim halletmem lazım :)
Ben sgk ya bagli degilim. Emekli sandigina bagliyim. Ilgilenen kisiyi aradim bana formu gonderdi. Doldurdum geri onlara gonderdim yatirdilar hemen.
Sut parasi icin ama bu.
esim 300 tl icin sgk ya gitti. Daha almadim prayi.

Perşembe günü 2aylık aşılarımız yapılacak banyo yapıp gelin dedi hemşire size de böyle bişey dediler mi neden dedi anlamadım
Biz bugün olduk iki aylık aşılarımızı. YAlnız verem aşını olmadık. Doktora sordum banyo yapabilirsiniz dedi . Sağlık ocağındaki hemşire de bir şey demedi. Bir tek verem aşısı yapılırken yıkayıp getirin o yapıldığı zaman 3 gün banyo yapamaz dedi. O da 14 eylül de olacağız.

Biz bugün olduk iki aylık aşılarımızı. YAlnız verem aşını olmadık. Doktora sordum banyo yapabilirsiniz dedi . Sağlık ocağındaki hemşire de bir şey demedi. Bir tek verem aşısı yapılırken yıkayıp getirin o yapıldığı zaman 3 gün banyo yapamaz dedi. O da 14 eylül de olacağız.
2. ayda sadece verem aşısı yok mu? başka aşı da mı var??

Kizlar 2 aylik olacaz 5 gun sinra sizce emzige alistirma sansim var mi artik cok zorlaniyorum her an nemede durmak istiyo uyurken bile:(((

Kızlar kızımın sol gözü doğduğundan beri hep çapaklanıyo ve sulanıyo. Bugün netten baktım göz yaşı kanalı tıkanıklığı olabilirmiş yeni doğanlarda. İlk 3 ay masaj yapılarak açılabilir ama geç kalınırsa düzelmez diyor.bu masaj nasıl yapılıyo bileniniz var mı.

kızlar ya çay içiyorum ben hiç kesmedim severim de yani acaba kızım ondan mı uyumuyo ki ? siz nasıl içiyorsunuz devam mı? sabah 2 bardak içiyorum ama akşamları bayılıyorum şöyle bi 4 bardak içerim ama içmiyorum 2 bardak ;) bazen içmediğim de oluyor ama akşam keyif deyince çay geliyo aklıma:KK53:

Ay ben aldım 600 tl :KK76:
Ama eşim başvuru yaptı formu getirdi doldurduk kimliğimle gidip başvurdu Ağustos'un 17 sinde felan mj geldi PTT ye gidip kimliğimle aldım
Ben ikisini de alamadim ssk lidegil emekli sansigiymisiz suylt parasini alamiyormusuz,dogum parasini da alamadik esimin kurumu yaoacakmis islemleri sonuc=0

Ben ikisini de alamadim ssk lidegil emekli sansigiymisiz suylt parasini alamiyormusuz,dogum parasini da alamadik esimin kurumu yaoacakmis islemleri sonuc=0
Yok kız sigortan yoksa bile alıyorsun bizim sigortamız yok. Yurtdışındaki Türk vatandaşlarıda alıyo. Iyi araştırın bence

Back