• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kızlar bebeğimde Reflü varmış ama kilo alımı normal olduğu için ilaç vermedi ama çok kusmaya hala devam ediyor geceleri çok korkuyorum nefesini tıkar diye :( uyuyamıyorum. Reflü yastığı galan aldık inşallah işr yarar. Buarada bizde 43. Günde koliklik başladı sonradan Başlayan varmı böyle? Dün akşam durmadan ağladı yavrum

Bni.emzik gbi kullaniyo bide kabizya durmuyo.ya kabiz oluyo yada ishal gbi civik kaka yapiyo .gecemiz gunduzumuz uyku duzenimizsuan pek yok bakalim duzene girer ins.
canım bi çocuk cerrahına götürsene. bizimli de öyle tutup tek seferde bolca yapıyodu makatında çatlak oluşmuş yavrumun acıdan tutuomuş:( krem verdi yeni yeni düzeliyo Allaha şükür

Kızlar bebeğimde Reflü varmış ama kilo alımı normal olduğu için ilaç vermedi ama çok kusmaya hala devam ediyor geceleri çok korkuyorum nefesini tıkar diye :KK43: uyuyamıyorum. Reflü yastığı galan aldık inşallah işr yarar. Buarada bizde 43. Günde koliklik başladı sonradan Başlayan varmı böyle? Dün akşam durmadan ağladı yavrum
Kolik olduğunu nerden anladın canım her ağlama kolik değildir. Belki bi yeri ağrıyodur. Benimkide dün çok ağladı çünkü kısır yedim biraz o dokundu.
İnş bişey olmaz bidaha korkma Allah'a emanet.

canım bi çocuk cerrahına götürsene. bizimli de öyle tutup tek seferde bolca yapıyodu makatında çatlak oluşmuş yavrumun acıdan tutuomuş:KK43: krem verdi yeni yeni düzeliyo Allaha şükür
Dun bskti cnm saglik.ocagindaki doktr makatta catlak yok dedi.valla az bi zeytin yagi verdim yapti hemn.ama dontra gotrcm cuna gunu kontrolumuz var.norml yaptiginda boyle olmuyo kabizmi oluyo nedr ondan skiyo yapamiyo.

:KK49: Tam benlik kızlar
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Merhaba kizlar.bebegi gunduz uykusunda sıkıntı yasayanlara tavsiyem.koyun bebegi pusete çıkarın balkona.ben oyle yapıyorum acik havada super uyuyo.tabi direk gunes gelmesin bi de ruzgar varsa balkon perdelerini bagliyorum.bi deneyin siz de:21:

Gunduz 2saat bizimde gece 3-4 saat açsa tabi anlarsın sen ama ben saatinden önce verince ya oynuyır memede yada çok emip çıkarıyor emdiğini
Valla yapabiliyorsan bravo bende saatli vereyim çok sık verince daha çok gazı oluyo dedim yok benim ki delleniyo. Emzikte almadı 2 kızımda emzik almıştı nasıl rahattım

Bnm kizda geceden beri geriniui ikiniyo salliyorum kucagimsa uyuyo tam yatagina koycam gerinme ve o tuhf sesle uyaniyo bi saat uyudu kndine yumtigubu vurmus uyndi.gaz yapio uyaniyo .basim agridi .hic bisey ymk istemiyorum hersey gaz yapiyo

aynen aynen benim oğlanda geriniyo ıkınıyo kundak yapıp beşiğinde sallıyorum yoksa kendine vuruyo uyanıyo gündüzleri aralıksız sallıyorum ama gece o kadar değil yine uyuyo

benimki de öyle, en azından sakinleşiyor diye sallıyoruz, aslında biz alıştırmadık susturmak için başka yol bulamayınca bu kaldı sonda :110: napalım sallıyorum ben de
valla fena alıştı bizimki gece o kadar değil ama gündüz hep sallansın istiyor öyle duruyor bi tek ama halim kalmadı artık kollarım kas yaptı :KK45:

• Allah kabul etsin. Darısı bana ins.haftaya da kısmet olursa ben okutcam.
    BiZde 2 hafta önce okuttuk benimde hüküm kalktı birde kızlar ben ev kalabalık millet çoluk çocuk dolmasın bebek kalabalık nefeste olmaz ev ufak diye sadece 9 kişiyidk , ama çok tatlı huzurlu oldu Yasin de okundu , sıkıntı olmamıştır umarım

aynen aynen benim oğlanda geriniyo ıkınıyo kundak yapıp beşiğinde sallıyorum yoksa kendine vuruyo uyanıyo gündüzleri aralıksız sallıyorum ama gece o kadar değil yine uyuyo
Nerden ogrendilerae bu kndine vurmayi :) korkuyo ruyasinda sanirim.en axindan geceler duzenli olsa iyi olck gundz iyi kotu geciyoda.hos annm kardesim aliyo arada bndn.ewde napcksam hayrlisi

Nerden ogrendilerae bu kndine vurmayi :) korkuyo ruyasinda sanirim.en axindan geceler duzenli olsa iyi olck gundz iyi kotu geciyoda.hos annm kardesim aliyo arada bndn.ewde napcksam hayrlisi

düzelirler diye umuyorum sıpaların elleri ayakları artık :D bide kundak yapınca kızıyor cırlıyo kaşları çatıyo bakıyo bana eşşek ya rahatına çok düşkün kendine vurmadan uyusa yapmam zaten :D

Kızlar selam biz döndük ana ocağından :( Çok mutsuzum. Öyle rahattı ki anneciğimin yanı. Şimdi kaldım yine el elde baş başta :( Bugün 2. ay aşılarımızı olduk. Oğlum aşırı huzursuz. Var mı aşılarını olan? Bebeğim uykudan uyanıp uyanıp duruyor ağlayarak :( Onla beraber ben de ağlıyorum elimden bir şey gelmiyor. Ne yapmalıyım öyle huzursuz ki...

Back