- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.641
Bni.emzik gbi kullaniyo bide kabizya durmuyo.ya kabiz oluyo yada ishal gbi civik kaka yapiyo .gecemiz gunduzumuz uyku duzenimizsuan pek yok bakalim duzene girer ins.Bende 40ından sonra artık her uyandıgında emzirmiyorum 3-4saati tamamlıyorum zaten alıştı öyle uyuyor artık sallıyorum süre dolmadıysa bide emzik harika bişey bugun denize bile gittik geldik kurtarıcımız emzik
Amin seninde.simdiden Allah kabul etsnAllah kabul etsin. Darısı bana ins.haftaya da kısmet olursa ben okutcam.
Amin canmAllah kabul etsin cnm.darisi bize olsun.insallh.
Canm uzme kendini erkekler sabirsiz iste o yuzden dogurganlk onlarda degl bizde annelik kutsal bisey benm esimde yapyr bwzen bende onu azarlyrmm.Ya kızlar benim moralim çok bozukdün eşime bebeği emanet ettim 5 dakika o da inat yapar gibi babasına gidince ağlıyor bi geldim minicik bebeği azarlıyor ağladığı için çok sinirlendim haliyle, kavga ettik hala da barışmadık bana bişey demiş olsa çoktan gidip barışmaya çalışmıştım ama küçücük bebeği azarlamasına sinir oldum barışasım yok hiç erkekler neden böyle sabırsız ya 5 dakika ağlamasına sabredemiyor biz anneler saatlerce ağlasa saatlerce susturmaya çalışıyoruz
Ay ben aldım 600 tlkızlar şu 300 tl ve süt parası için başvuru yaptınızmı nasıl ve nerden alacaz bilen var mı
Emz8gi asla kabul etmiyorcesit cesit emzik denedim ama sut yoksa sinirlenip oguruyo.
Bilsemki 2. Aydan sonra rahatliycam bebekde sakinlicek dayanirim.
ya bu olay benim de kafama takılıyor gece bazen 5 saatbazen daha fazla uyuyor kesintisiz şekeri düşermi diye krkuyorum uyandıramıyorum sizce düşer miSarilik olayını alattiktan sonra 20 günlük olunca bende uyandirmadim kendi 3 saat sonra uyanmaya basladi emzigide kullaniyorum uykuya dalacakken rahat ediyorum büyük oglumda emzigi 1 sene kullandim sonrs kendiliginden bıraktı istemedi
600 tl mi ben 300 tl altın parası 120 süt diye duydum tele mesajmı geliyor canım iyiymiş sen tek bebek için aldın onu dimiAy ben aldım 600 tl
Ama eşim başvuru yaptı formu getirdi doldurduk kimliğimle gidip başvurdu Ağustos'un 17 sinde felan mj geldi PTT ye gidip kimliğimle aldım
40 çıkınca değişen bişey yok hep öyle derler ya uykusu düzene girer felan hurafe aynenkızlar bugün 40 mız çıktı şükür ben ınanmıyrum bu 40 olayına ne yapsam 40 çıksaydı diyorlardı kurtuldum bence hurafe neyse artık çıktı derim
Benim 3. Çocuğum o yüzden 600 bide ev Hanımı Olduğum içinmi bana süt parası vermediler. 1. Çocuğa 200 2. Çocuğa 400 3. Çocuğa 600 veriyorlar600 tl mi ben 300 tl altın parası 120 süt diye duydum tele mesajmı geliyor canım iyiymiş sen tek bebek için aldın onu dimi
canım bîzimki de çok kusuyo. reflüsü varmış. reflü yatağı kullanmama tağmen kusuyokızlar ya benim oğlan çk kusuyor dr nomal demişti ama neden normal olsun anlamadım kilo alıyr aç değil çkmu içiyor acaba sizin bebişler nasıl
ya ben onu icat edene nasıl dua ediyorum o lmasa oğlum ben yapışık gezecektikBende 40ından sonra artık her uyandıgında emzirmiyorum 3-4saati tamamlıyorum zaten alıştı öyle uyuyor artık sallıyorum süre dolmadıysa bide emzik harika bişey bugun denize bile gittik geldik kurtarıcımız emzik
Bırak uyusun tadını çıkar zaten uyanınca bi acıkmış olur yapışır emer. Hiç bişey olmazya bu olay benim de kafama takılıyor gece bazen 5 saatbazen daha fazla uyuyor kesintisiz şekeri düşermi diye krkuyorum uyandıramıyorum sizce düşer mi
ay ne güzel bizimki gündüz anca 45 dk dayanıyo emmeden sonra basıyo yaygarayı ama nasıl ağlamak görseniz mecbur veriyorumBende 40ından sonra artık her uyandıgında emzirmiyorum 3-4saati tamamlıyorum zaten alıştı öyle uyuyor artık sallıyorum süre dolmadıysa bide emzik harika bişey bugun denize bile gittik geldik kurtarıcımız emzik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?