2015 Temmuz Anneleri

Bni.emzik gbi kullaniyo bide kabizya durmuyo.ya kabiz oluyo yada ishal gbi civik kaka yapiyo .gecemiz gunduzumuz uyku duzenimizsuan pek yok bakalim duzene girer ins.

Canm uzme kendini erkekler sabirsiz iste o yuzden dogurganlk onlarda degl bizde annelik kutsal bisey benm esimde yapyr bwzen bende onu azarlyrmm.

kızlar ya bebeğimin kafasının ön kısmında konak oluştu bi haftadır fln var.ne yapsam geçer ki bu??

Kizlar bu sezeruan gobegi ne zmna gider.bnm.hala sis fos gbi korse tsktim ama dikiskerim cok.sizliyo.korkuyom bizey olck.diye.pantollarimi kaoatmiyom gobekten zaten.kilomda var veremedim oyle dogumda aldigimi verdim gbide gerisi kLdi.

kızlar şu 300 tl ve süt parası için başvuru yaptınızmı nasıl ve nerden alacaz bilen var mı

kızlar ya benim oğlan çk kusuyor dr nomal demişti ama neden normal olsun anlamadım kilo alıyr aç değil çkmu içiyor acaba sizin bebişler nasıl

kızlar bugün 40 mız çıktı şükür ben ınanmıyrum bu 40 olayına ne yapsam 40 çıksaydı diyorlardı kurtuldum bence hurafe neyse artık çıktı derim

kızlar şu 300 tl ve süt parası için başvuru yaptınızmı nasıl ve nerden alacaz bilen var mı
Ay ben aldım 600 tl
Ama eşim başvuru yaptı formu getirdi doldurduk kimliğimle gidip başvurdu Ağustos'un 17 sinde felan mj geldi PTT ye gidip kimliğimle aldım

Emz8gi asla kabul etmiyor cesit cesit emzik denedim ama sut yoksa sinirlenip oguruyo.

Bilsemki 2. Aydan sonra rahatliycam bebekde sakinlicek dayanirim.

Benimkide öğürüyordu buyuk insan gibi ama yılmadım hergun verdim zorladım bende çok çeşit demedim dene bence sende yılma

ya bu olay benim de kafama takılıyor gece bazen 5 saatbazen daha fazla uyuyor kesintisiz şekeri düşermi diye krkuyorum uyandıramıyorum sizce düşer mi

Ay ben aldım 600 tl
Ama eşim başvuru yaptı formu getirdi doldurduk kimliğimle gidip başvurdu Ağustos'un 17 sinde felan mj geldi PTT ye gidip kimliğimle aldım
600 tl mi ben 300 tl altın parası 120 süt diye duydum tele mesajmı geliyor canım iyiymiş sen tek bebek için aldın onu dimi

kızlar bugün 40 mız çıktı şükür ben ınanmıyrum bu 40 olayına ne yapsam 40 çıksaydı diyorlardı kurtuldum bence hurafe neyse artık çıktı derim
40 çıkınca değişen bişey yok hep öyle derler ya uykusu düzene girer felan hurafe aynen
Ama kadının toparlanması cidden 40 günmüş doktorum dedi bide fıkıha göre 40 gün lohusalık var ama geri kalan uydurma

600 tl mi ben 300 tl altın parası 120 süt diye duydum tele mesajmı geliyor canım iyiymiş sen tek bebek için aldın onu dimi
Benim 3. Çocuğum o yüzden 600 bide ev Hanımı Olduğum içinmi bana süt parası vermediler. 1. Çocuğa 200 2. Çocuğa 400 3. Çocuğa 600 veriyorlar

ya ben onu icat edene nasıl dua ediyorum o lmasa oğlum ben yapışık gezecektikaç değilse bile emmek istyor kurtardı beni

ya bu olay benim de kafama takılıyor gece bazen 5 saatbazen daha fazla uyuyor kesintisiz şekeri düşermi diye krkuyorum uyandıramıyorum sizce düşer mi
Bırak uyusun tadını çıkar zaten uyanınca bi acıkmış olur yapışır emer. Hiç bişey olmaz

ay ne güzel bizimki gündüz anca 45 dk dayanıyo emmeden sonra basıyo yaygarayı ama nasıl ağlamak görseniz mecbur veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…