• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Sivilce gbi kirmizi tabani ici beyaz bazilari sari gbi.ins.canim cabuk gecsin yawrma uzuluyorum kafasinin ici full doldu.
Kafasındakiler konak olmasın bizimkinin kaşında bile çıktı kabuk kabuk oldu saçları için hemen mustela konak önleyici şampuan aldım iyi geldi durdurdu ilk gün çıktığı kadar kaldı yayılmadı

Kafasındakiler konak olmasın bizimkinin kaşında bile çıktı kabuk kabuk oldu saçları için hemen mustela konak önleyici şampuan aldım iyi geldi durdurdu ilk gün çıktığı kadar kaldı yayılmadı
Doktra gosterdim.konak degil dedi.dedim mustela alsam yok dedi dalin.al dedi.almdim daha duru suyla yikadik iki gundr yarin alayim uni baby fln simdilik kullnma ddi canim.valla napcm bilmiyorum gecer dedi ana kafasinin hertaragi oluncav tedrgin.oldum

Bugün benim kızda çok huysuz. sabah 10dan beri 3 kere daldı. Biri 8dk biri 7 dk biri 5dk. Özellikle dakika tuttum. Belki yorulurda gece uyur. Yetiyor mu buna 5dk uyku ayol :)
Offf canm aynı benim kizda bgn hiç uyumadi. Birde misafir vardı bende çok yoruldum.su an babasında uyumaya çalışıyor. Inşallah uyurda bende yatarim

Kizkar sizin minikler.bizden buyukte sorayim.artik iki saatte bir ksldiriyor musunuz.doktr 40indn snra onmli degil kac saat arayla emdihi dedide.bnmde dahs 24 gunlukte.bide emzik versemmi bilmiyorum annm alisinca birakmz zor olur diyor.

canım hıc canını sıkma.benımde ılk cocugum bende bırşey bılmıyordum.doktorlaraa soraa sora ogrenıyorum.ama gerçekten faydassı var.biz ılk dogdugu andan ıtıbaren böyle yapıyoruz.ve gece emzırmeye kalktığında ışıkları hıc yakma ve konuşma.sadece emzır ve yatır.bırkaçgun sonraa düzene gırecektır.
Peki cnm gece uyandrmasini nasil yaptin bn uyudumu 2 saat 3 saate uyabdiriyorum enzirmm lazim.gene karanliktami.uysndrdin

meraba kızlar bizim dün kırkımız çıktı :KK49:bugün de benim doktor kontrolüm vardı herşey normal. vajinal ultrasonla baktı rahim ağzı kapanmış iyi toparlamışsın dedi ama olgunlaşmış bi yumurtam varmış doktor düzenli emzirmene rağmen erken dedi. sanırım adet olabilirim yakın zamanda!! doğum kontrol yöntemlerinden bahsetti spirali öneriyor daha güvenliymiş. ama en sağlıklısı eşin korunması diyor. napıcaz bilmiyorum. sizler nasıl korunuyorsunuz??

Doktra gosterdim.konak degil dedi.dedim mustela alsam yok dedi dalin.al dedi.almdim daha duru suyla yikadik iki gundr yarin alayim uni baby fln simdilik kullnma ddi canim.valla napcm bilmiyorum gecer dedi ana kafasinin hertaragi oluncav tedrgin.oldum
Bence mustela al olacağı varsada olmaz memnun kalırsın güzelde kokuyor ben bübchen ürünlerini almıştım daha yağlarını felan kullanamadım kızım pek izin vermiyor

Kizkar sizin minikler.bizden buyukte sorayim.artik iki saatte bir ksldiriyor musunuz.doktr 40indn snra onmli degil kac saat arayla emdihi dedide.bnmde dahs 24 gunlukte.bide emzik versemmi bilmiyorum annm alisinca birakmz zor olur diyor.
Bence artık uyandırma bırak kendisi ne zaman uyanırsa o zaman emzir biz hele ilk günler olmasına rağmen gece hiç uyandırmadık annem ve ablam gece uykusunu bilmez dedi ve öylede yaptım hep kendi haline bıraktım şuanda gece uykusunu biliyor çok şükür gündüz uyumuyor çok az şekerleme yapıyor o kadar .emzik biz ikinci gün verdik ablam zaten emmiyen çocuk emmez dedi o iki yiğenimede verdi almadı emzik gerçekten rahatlık bizim ki sadce uyuyacağı zamanlar alıyor diğer türlü almıyor

meraba kızlar bizim dün kırkımız çıktı :KK49:bugün de benim doktor kontrolüm vardı herşey normal. vajinal ultrasonla baktı rahim ağzı kapanmış iyi toparlamışsın dedi ama olgunlaşmış bi yumurtam varmış doktor düzenli emzirmene rağmen erken dedi. sanırım adet olabilirim yakın zamanda!! doğum kontrol yöntemlerinden bahsetti spirali öneriyor daha güvenliymiş. ama en sağlıklısı eşin korunması diyor. napıcaz bilmiyorum. sizler nasıl korunuyorsunuz??
Hadi hayırlı olsun . Doktor bana kontrole gel dedi mi demedi mi hstırlamıyorum ama bende en iyisi yakın bir zamanda gideyim . Ben regli oldum ve bitti bile ama daha ortada korunma yöntemi yok . Banada spiral düşünürsen gel demişti

Bence artık uyandırma bırak kendisi ne zaman uyanırsa o zaman emzir biz hele ilk günler olmasına rağmen gece hiç uyandırmadık annem ve ablam gece uykusunu bilmez dedi ve öylede yaptım hep kendi haline bıraktım şuanda gece uykusunu biliyor çok şükür gündüz uyumuyor çok az şekerleme yapıyor o kadar .emzik biz ikinci gün verdik ablam zaten emmiyen çocuk emmez dedi o iki yiğenimede verdi almadı emzik gerçekten rahatlık bizim ki sadce uyuyacağı zamanlar alıyor diğer türlü almıyor
Vicdanim szliyor bnmde uysndiriyorum diye doktr israrla dedi diye sizede sorayim dedim oyke guzel uyuyo bazen cok yorgun oluyo uysndiriyorum.mesela bugun 11 saat uyumadi onun ustune uyudu.anmmde bna diyo kizim birak uyusun dite gundz fln biz bilmezdik diyo uyndirmayi siz uyanirdiniz enzirirdik oyle olurdu diyor.emzik almadi bi kere denedim bnde.vercm bi kac jere denesem diyorum esim.kiziyo.bnmkide uyuyacagi zmn alsa iyi olurdu memede uyuyoz hep .uyumayinca sicak basiyo terliyo sonunda da isilik oluyo :)

Vicdanim szliyor bnmde uysndiriyorum diye doktr israrla uyandr dedi diye sizede sorayim dedim oyke guzel uyuyo bazen cok yorgun oluyo uysndiriyorum.mesela bugun 11 saat uyumadi onun ustune uyudu.anmmde bna diyo kizim birak uyusun dite gundz fln biz bilmezdik diyo uyndirmayi siz uyanirdiniz enzirirdik oyle olurdu diyor.emzik almadi bi kere denedim bnde.vercm bi kac jere denesem diyorum esim.kiziyo.bnmkide uyuyacagi zmn alsa iyi olurdu memede uyuyoz hep .uyumayinca sicak basiyo terliyo sonunda da isilik oluyo :)

Bence mustela al olacağı varsada olmaz memnun kalırsın güzelde kokuyor ben bübchen ürünlerini almıştım daha yağlarını felan kullanamadım kızım pek izin vermiyor
Alayim olmadi ewde kullanirim gidince.kndi doktr.bir aylikkn gel demisti oazartesiyi beklmden bide ona gideyim.o ne dicek.sagol cnm.

Cnm artik 25gunluk oomus sarılık vs de kalmamistr bence uyanmiyorsa sen bulaşma bebisinr annesi o kuruyi kendi duzenini
Sarilik olmdik sukur ilk zmn cok dikjat ettim simdi 3 saat uyuyo oyle uyndiriyorum bazen onda da zir uyandiriyoz uyumk istiyo bnde kan sejerimi.dysuyo diye uyanduriyodum biraz daha uzatayim arayi .kndimi kotu hissediyirum guzelce uyudugunda.oyle bakiyoki anne naptin uykumun icine ettin der gbi :)

Vicdanim szliyor bnmde uysndiriyorum diye doktr israrla dedi diye sizede sorayim dedim oyke guzel uyuyo bazen cok yorgun oluyo uysndiriyorum.mesela bugun 11 saat uyumadi onun ustune uyudu.anmmde bna diyo kizim birak uyusun dite gundz fln biz bilmezdik diyo uyndirmayi siz uyanirdiniz enzirirdik oyle olurdu diyor.emzik almadi bi kere denedim bnde.vercm bi kac jere denesem diyorum esim.kiziyo.bnmkide uyuyacagi zmn alsa iyi olurdu memede uyuyoz hep .uyumayinca sicak basiyo terliyo sonunda da isilik oluyo :)
Ee sonrada uyuması için uyutmaya çalışıyoruz saatlerce o yorgun olduğu için rahatladığı için uyuyor zaten ee öyle öyle düzeni oturucqk sürekli olarak kaldırırsan onunda uykusu bölünür ve hep öyle alışkanlık edinir . Aman dinleme eşini uzaktan davulun sesi hoş geliyor tabi sen büyütüyorsun bebeğini nasıl daha rahat ediceksen öyle yap kötü birşey değil emzik bu zamana kadar emen çocuklarda ne olmuş diş yapısımı bpzuk olmuş ben herşeyi kızım ve ben nasıl rahat ediceksem Öyle uygulamaya geçiyorum bence sende öyle yap

Back