- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.621
Slm kizlar gunaydin naslsnz ne var ne yok dün mevltmzu okuttk buyuk yuk kalkti uzermden.
Doktr ne derse onu yapiyodum da simdi sizke konusunca pismn oldum ondn boyle bolunuyo uykusu.daha dikkat edicm.cnm.tecrubeszlik bnmkisi hep.kiz lkardesi cok emmis damak yapisi bizulmus.mysni hos o on.yasina kdr biberinla sut icmis .ins.kizim.halasina cekmz :) parmak daln emmez onun gbi.onun damk yapisi bizukmus indan.takik.ama denicm huysz oldugunda gece veririm bn disarda surekli nasil emzireyim.Ee sonrada uyuması için uyutmaya çalışıyoruz saatlerce o yorgun olduğu için rahatladığı için uyuyor zaten ee öyle öyle düzeni oturucqk sürekli olarak kaldırırsan onunda uykusu bölünür ve hep öyle alışkanlık edinir . Aman dinleme eşini uzaktan davulun sesi hoş geliyor tabi sen büyütüyorsun bebeğini nasıl daha rahat ediceksen öyle yap kötü birşey değil emzik bu zamana kadar emen çocuklarda ne olmuş diş yapısımı bpzuk olmuş ben herşeyi kızım ve ben nasıl rahat ediceksem Öyle uygulamaya geçiyorum bence sende öyle yap
Allah kabul etsin cnm.darisi bize olsun.insallh.Slm kizlar gunaydin naslsnz ne var ne yok dün mevltmzu okuttk buyuk yuk kalkti uzermden.
Emin ol bende senin kadar tecrübesizim ama çok fazla detaylara takılmıyorum . ee 10 yaşına kadar emince bozulması biraz normal olmuş sanki. Herşeyi kafana takma relax ol zaten kafalarımız dolu birde beynimizi meşgul edicek bir dolu şey buluyoruz biz ne kadar rahat olursak bebeklerimizde o kadar huzurlu olurlar deneye deneye öğrenicez herşeyi .ben tek başıma hayatta yıkayamam derken 13 günlükken yıkamaya başladım eee dedim bunu yaptıysam herşeyi yaparımDoktr ne derse onu yapiyodum da simdi sizke konusunca pismn oldum ondn boyle bolunuyo uykusu.daha dikkat edicm.cnm.tecrubeszlik bnmkisi hep.kiz lkardesi cok emmis damak yapisi bizulmus.mysni hos o on.yasina kdr biberinla sut icmis .ins.kizim.halasina cekmz :) parmak daln emmez onun gbi.onun damk yapisi bizukmus indan.takik.ama denicm huysz oldugunda gece veririm bn disarda surekli nasil emzireyim.
Masallh cnm.bndevvayram sonu gidecegim.ewime dusunuyorum bazen.nasil yaocm diye bebe agliyo.ikiniyo.bazen.onla bnde agliyorum.elinde sonunda yaliz kacz Allah can sagligi versin.bebeklerimizede.bnde ona bisey olck diye panik oluyorum yanlis biliyorum elimde olmuyor iste.gecixek.ins.bu psnik hallerim.yoksa boyle hayt gecmz :))Emin ol bende senin kadar tecrübesizim ama çok fazla detaylara takılmıyorum . ee 10 yaşına kadar emince bozulması biraz normal olmuş sanki. Herşeyi kafana takma relax ol zaten kafalarımız dolu birde beynimizi meşgul edicek bir dolu şey buluyoruz biz ne kadar rahat olursak bebeklerimizde o kadar huzurlu olurlar deneye deneye öğrenicez herşeyi .ben tek başıma hayatta yıkayamam derken 13 günlükken yıkamaya başladım eee dedim bunu yaptıysam herşeyi yaparım
Vicdanim szliyor bnmde uysndiriyorum diye doktr israrla dedi diye sizede sorayim dedim oyke guzel uyuyo bazen cok yorgun oluyo uysndiriyorum.mesela bugun 11 saat uyumadi onun ustune uyudu.anmmde bna diyo kizim birak uyusun dite gundz fln biz bilmezdik diyo uyndirmayi siz uyanirdiniz enzirirdik oyle olurdu diyor.emzik almadi bi kere denedim bnde.vercm bi kac jere denesem diyorum esim.kiziyo.bnmkide uyuyacagi zmn alsa iyi olurdu memede uyuyoz hep .uyumayinca sicak basiyo terliyo sonunda da isilik oluyo :)
Bnde ufktan baslrim ya uyurkn fln menede uyuyo .kaldirinca uyaniyo.bazen gundz veya gece uyumadigi icin sanirim uc saatte bile uynmiyo bnmki o yuzden bide uysndriyorum 10 saat uyumuyo o zmn bi yattimi uyumk istiyo sanirim saatlerce.Sarilik olayını alattiktan sonra 20 günlük olunca bende uyandirmadim kendi 3 saat sonra uyanmaya basladi emzigide kullaniyorum uykuya dalacakken rahat ediyorum büyük oglumda emzigi 1 sene kullandim sonrs kendiliginden bıraktı istemedi
Bnde ufktan baslrim ya uyurkn fln menede uyuyo .kaldirinca uyaniyo.bazen gundz veya gece uyumadigi icin sanirim uc saatte bile uynmiyo bnmki o yuzden bide uysndriyorum 10 saat uyumuyo o zmn bi yattimi uyumk istiy
o sanirim saatlerce.
aynı benimkini tarif etmişsin:)Merhaba
Bende temmuz annesiyim 42 gunluk bir oglum var. Sizlere bir sey sormak istiyorum. Oglum emmedigi ve uyumadigi her zaman agliyor. Arabasina koyup disari cikmak bir hayal. Bu normal mi? Sizlerin bebekleri uyanik oldugunda sakin mi? Mesela iyice emzirip gazini aliyorum uyutup arabasina koyuyorum 10 dakika sonra bile uyansa ciglik cigliga agliyor. Hatta bebekler otomobilde susar derler ama benimki biner binmez agliyor.Aglamsinin ozel bir saati yok bu nedenle kolik oldugunu dusunmuyorum. Kilo alimi da iyi aclikta degil sorunu.
Her bebek boylemi benim oglum mu huysuz acaba?
Aynn cnm.bugunde bnm.kiz azcik uyudu bna bisey oldu uyuyamiyorum .uyku yok goxumde.iki saat uykuya alistimmi naptimAcikinca zaten hemen uyaniyolar benim kuzu basiyo yaygarayi uyurken hem sen dinlenirsin hem bebis dinlenir zorla uyandirncada tekrar uymalari da zor oluyo
ne güzel uyku akyo benim gözümden ama uyumuyo:)Aynn cnm.bugunde bnm.kiz azcik uyudu bna bisey oldu uyuyamiyorum .uyku yok goxumde.iki saat uykuya alistimmi naptim
Merhaba
Bende temmuz annesiyim 42 gunluk bir oglum var. Sizlere bir sey sormak istiyorum. Oglum emmedigi ve uyumadigi her zaman agliyor. Arabasina koyup disari cikmak bir hayal. Bu normal mi? Sizlerin bebekleri uyanik oldugunda sakin mi? Mesela iyice emzirip gazini aliyorum uyutup arabasina koyuyorum 10 dakika sonra bile uyansa ciglik cigliga agliyor. Hatta bebekler otomobilde susar derler ama benimki biner binmez agliyor.Aglamsinin ozel bir saati yok bu nedenle kolik oldugunu dusunmuyorum. Kilo alimi da iyi aclikta degil sorunu.
Bunu yazdiktan.cocuk uyandi ve bmm uykum grldi ne ters durum :)ne güzel uyku akyo benim gözümden ama uyumuyo:)
Kizkar sizin minikler.bizden buyukte sorayim.artik iki saatte bir ksldiriyor musunuz.doktr 40indn snra onmli degil kac saat arayla emdihi dedide.bnmde dahs 24 gunlukte.bide emzik versemmi bilmiyorum annm alisinca birakmz zor olur diyor.
Merhaba
Emz8gi asla kabul etmiyorEmzik veriyormusun susturucu resmen sakinleştiriyır emzikten önce uyanıktan mızırdanırdı benimkide şimdi emiyor arada atıyor takılıyor uyanıkken
Ohh ne iyi canm ins. Sabir az kaldin kizkiza gezersnz :))yok canım ya şükür güzel güzel gezdik alışveriş yaptım bankaya bile gittimayy büyüyünce ne keyifli olur ya Rabbim göstersin hepimize o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?