2015 Temmuz Anneleri

Doktr ne derse onu yapiyodum da simdi sizke konusunca pismn oldum ondn boyle bolunuyo uykusu.daha dikkat edicm.cnm.tecrubeszlik bnmkisi hep.kiz lkardesi cok emmis damak yapisi bizulmus.mysni hos o on.yasina kdr biberinla sut icmis .ins.kizim.halasina cekmz :) parmak daln emmez onun gbi.onun damk yapisi bizukmus indan.takik.ama denicm huysz oldugunda gece veririm bn disarda surekli nasil emzireyim.

Emin ol bende senin kadar tecrübesizim ama çok fazla detaylara takılmıyorum . ee 10 yaşına kadar emince bozulması biraz normal olmuş sanki. Herşeyi kafana takma relax ol zaten kafalarımız dolu birde beynimizi meşgul edicek bir dolu şey buluyoruz biz ne kadar rahat olursak bebeklerimizde o kadar huzurlu olurlar deneye deneye öğrenicez herşeyi .ben tek başıma hayatta yıkayamam derken 13 günlükken yıkamaya başladım eee dedim bunu yaptıysam herşeyi yaparım

Masallh cnm.bndevvayram sonu gidecegim.ewime dusunuyorum bazen.nasil yaocm diye bebe agliyo.ikiniyo.bazen.onla bnde agliyorum.elinde sonunda yaliz kacz Allah can sagligi versin.bebeklerimizede.bnde ona bisey olck diye panik oluyorum yanlis biliyorum elimde olmuyor iste.gecixek.ins.bu psnik hallerim.yoksa boyle hayt gecmz :))

Sarilik olayını alattiktan sonra 20 günlük olunca bende uyandirmadim kendi 3 saat sonra uyanmaya basladi emzigide kullaniyorum uykuya dalacakken rahat ediyorum büyük oglumda emzigi 1 sene kullandim sonrs kendiliginden bıraktı istemedi

Kızlar yarın iş başı okulda seminer dönemi başlıyor.kuzucugumu 3 saatliğine anneme birakcam.çok şükür annem var aklım kalmicak ama yinede içim buruk.
Süt sagip birakcam tekrar acikana kadar donerim eve.
İyi geceleeer herkese.

Bnde ufktan baslrim ya uyurkn fln menede uyuyo .kaldirinca uyaniyo.bazen gundz veya gece uyumadigi icin sanirim uc saatte bile uynmiyo bnmki o yuzden bide uysndriyorum 10 saat uyumuyo o zmn bi yattimi uyumk istiyo sanirim saatlerce.

Bnde ufktan baslrim ya uyurkn fln menede uyuyo .kaldirinca uyaniyo.bazen gundz veya gece uyumadigi icin sanirim uc saatte bile uynmiyo bnmki o yuzden bide uysndriyorum 10 saat uyumuyo o zmn bi yattimi uyumk istiy
o sanirim saatlerce.

Acikinca zaten hemen uyaniyolar benim kuzu basiyo yaygarayi uyurken hem sen dinlenirsin hem bebis dinlenir zorla uyandirncada tekrar uymalari da zor oluyo

Merhaba

Bende temmuz annesiyim 42 gunluk bir oglum var. Sizlere bir sey sormak istiyorum. Oglum emmedigi ve uyumadigi her zaman agliyor. Arabasina koyup disari cikmak bir hayal. Bu normal mi? Sizlerin bebekleri uyanik oldugunda sakin mi? Mesela iyice emzirip gazini aliyorum uyutup arabasina koyuyorum 10 dakika sonra bile uyansa ciglik cigliga agliyor. Hatta bebekler otomobilde susar derler ama benimki biner binmez agliyor.Aglamsinin ozel bir saati yok bu nedenle kolik oldugunu dusunmuyorum. Kilo alimi da iyi aclikta degil sorunu.
Her bebek boylemi benim oglum mu huysuz acaba?

aynı benimkini tarif etmişsin:)

Acikinca zaten hemen uyaniyolar benim kuzu basiyo yaygarayi uyurken hem sen dinlenirsin hem bebis dinlenir zorla uyandirncada tekrar uymalari da zor oluyo
Aynn cnm.bugunde bnm.kiz azcik uyudu bna bisey oldu uyuyamiyorum .uyku yok goxumde.iki saat uykuya alistimmi naptim

aynı benim oğlum. Emmediği ve uyumadığı zamanlarda devamlı ağlıyordu ben de emzirip altını temizleyip uyutmaya çalışıyordum hemen şimdi 1 hafta 10 gündür falan uyanıkken güzel güzel bakıyor anakucağına koyduğumda da 10 15 dakika idare ediyor çok uzun bi zaman değil ama önceki haline göre iyi çok şukur benimki de bebek arabasında durmuyor uyanıksa, birkaç kere bebeği ayrı arabayı ayrı taşıdıktan sonra akıllandım iyice dalmadıysa kucağımdan hiç bırakmıyorum

Kizkar sizin minikler.bizden buyukte sorayim.artik iki saatte bir ksldiriyor musunuz.doktr 40indn snra onmli degil kac saat arayla emdihi dedide.bnmde dahs 24 gunlukte.bide emzik versemmi bilmiyorum annm alisinca birakmz zor olur diyor.

Bende 40ından sonra artık her uyandıgında emzirmiyorum 3-4saati tamamlıyorum zaten alıştı öyle uyuyor artık sallıyorum süre dolmadıysa bide emzik harika bişey bugun denize bile gittik geldik kurtarıcımız emzik

Emzik veriyormusun susturucu resmen sakinleştiriyır emzikten önce uyanıktan mızırdanırdı benimkide şimdi emiyor arada atıyor takılıyor uyanıkken

Ya kızlar benim moralim çok bozuk dün eşime bebeği emanet ettim 5 dakika o da inat yapar gibi babasına gidince ağlıyor bi geldim minicik bebeği azarlıyor ağladığı için çok sinirlendim haliyle, kavga ettik hala da barışmadık bana bişey demiş olsa çoktan gidip barışmaya çalışmıştım ama küçücük bebeği azarlamasına sinir oldum barışasım yok hiç erkekler neden böyle sabırsız ya 5 dakika ağlamasına sabredemiyor biz anneler saatlerce ağlasa saatlerce susturmaya çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…