• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Cansucm faceden msj attgni burdn gordm bende ekli olmdgn icin diger msjlara.dusuyor.msjlar baktm simdi beratin boynunda sorun var birkasi 6cm bir kasi 11 cm tortikolis hastalgn adi onunla ugrayrz birde parmaginda 6inci ek parmakla doğdu onlr icin domte doktr gezyrz birde birbirimize alsmak eve alsmak kv. İle yasamaya alsmak beni cok yordu buraya hic.bakamdm bile sen nasl oldn dogmn cok zordu topladn mi kendjni biraz dikisler nasl ? Kizcen nasl iyidr ins.

Toparlandım baya canım. Kızımda gazmanlık dışında iyi çok şükür. Elinde mi ayağında mı ek parmak canım. Ayrıntılı usg de birşey demediler di mi sana. Ne yapacaklarmış o parmak için gizemcim. Önemli olan can sağlığı. 1 parmak fazla olsun canı üstünde olsun

Kızlar sonunda cesaret edip dikişlerim ne alemde diye aynayla baktım. Dikiş izi bile yok!! sadece elimle birazcık hissedebiliyorum dikişin yerini o kadar. Ama vajina girişi öncesine göre geniş görünüyor. Sizlerde durumlar nasıl?

Aynen benimde öyle canım. Test ettim eşim fark yok diyor n:oops: bana daha geniş görünüyor. Korktuğum kadarda acımadı bu arada

Cansucm faceden msj attgni burdn gordm bende ekli olmdgn icin diger msjlara.dusuyor.msjlar baktm simdi beratin boynunda sorun var birkasi 6cm bir kasi 11 cm tortikolis hastalgn adi onunla ugrayrz birde parmaginda 6inci ek parmakla doğdu onlr icin domte doktr gezyrz birde birbirimize alsmak eve alsmak kv. İle yasamaya alsmak beni cok yordu buraya hic.bakamdm bile sen nasl oldn dogmn cok zordu topladn mi kendjni biraz dikisler nasl ? Kizcen nasl iyidr ins.
Gecmis olsun gizemcim. Doktorlar ne diyor peki?
Dedigin gibi yeni hayata alisma surecindeyiz, bizi en iyi birbirimiz anlar, bu topiktekiler.
Benim kuzeniminde parmaklari birer fazlaydi dogumunda. Eller ve ayaklar.
Ayrintili usg de soylemisler miydi size de?

Bizimde kalbimizde damar fazla, takip ediyoruz.

Aynıyiz canım benimde 50 güne yakın işte dikişlerimde halen sizlama oluyo arti lekelenmem devam ediyo sen de benzer durumlar varmi hic doktor gitmedim gitsemmi acaba
canım benım kanamam kesıldı.lekelenmede olmuyor.arada bır hafıf sızlama oluyor.doktora gıttım kontrole normal dedi.artık sıkıntı yokmuş.normal hayatına başlayabilirssin dedi.

Merhaba kızlaar ! :KK49: Nasılsınız, bebişlerle hayat nasıl gidio :KK49:
Uzun zamandır yazamıyorum. Kızım bütün günümü dolduruo ve annem var yanımda !!
Haftaya gidicek napıcam hiç bilmiyorum. Umarım altından kalkabilirİm:110:
Kızlar bebeğim uykusundayken sürekli emiomuş gibi yapıo bu normal mi ? Sizin bebeklerde de var mı bu hareket ? Çok tatlı oluo ama acaba normal mi diye düşünüyorum.
Bir de tükürüğünü çıkarıo bazen ağzından salya şeklinde değil de köpük şeklinde. Diş çıkarıcağı zaman yaparmış ama malum daha dişe var. :KK48: Neden oluo diye düşünüyorum. Sizlerde de durum böyleyse biraz rahatlıycam o_O
merhaba canım.ne olsun bızde kızımla uğraşıyoruz.ben doğumdan berı yalnızdım.merak etme yalnızlık daha güzel.alışıyosun yapıyosun annelıgı ogrenıyosun.bu rada benım kızdaa yapıyor baloncukları.sıkıntı yokmuş

Kizkr kizimin kafasinda kirmizi sivilce gbi seyler var yizunde de.nasil gecer bunlr terlemeden fln mi oluyor
Canim benim bebegimin yuzundede cikmisti.kafasina kulaklarına yayilmaya basladi.ama vucudunda yoktu.sonra 40 gezmemizde bi bayanla tanistik onun kizinda da olmus dr. Cikolata yiyosan kes demis.bana sordu yiyomusun diye o sira gercekten cok çikolata yiyodum.yemeyi kesinxe geçti sivilceler.zaten gececegi mi vardi bilmem.cocuga alerji yapmis da olabilir...

Son düzenleme:
Nerelerdesin canım ya. Merak ettim valla seni. Bizi bu kadar boşlama. Biz iyiyiz sen nasılsın

Toparlandım baya canım. Kızımda gazmanlık dışında iyi çok şükür. Elinde mi ayağında mı ek parmak canım. Ayrıntılı usg de birşey demediler di mi sana. Ne yapacaklarmış o parmak için gizemcim. Önemli olan can sağlığı. 1 parmak fazla olsun canı üstünde olsun
cansucum genelde olan sorun gaz sorunu baska dert olmasn ins.canm sol elinde basparmak cok 12 tane doktora gotrdm geneli 3 aylktan once amlyt yapamycklrini soyledlr biraz buyumesini beklyrz boynu icinde fizik tedavi yapyrz ama nekadrngecer bilmyrm onunda amlyti varms plastk cerrah ikisinide bir operasynla halledrz dedi ins. İyi olck.

Gecmis olsun gizemcim. Doktorlar ne diyor peki?
Dedigin gibi yeni hayata alisma surecindeyiz, bizi en iyi birbirimiz anlar, bu topiktekiler.
Benim kuzeniminde parmaklari birer fazlaydi dogumunda. Eller ve ayaklar.
Ayrintili usg de soylemisler miydi size de?

Bizimde kalbimizde damar fazla, takip ediyoruz.
Canm ben ayrntli usgye girememstm doktrmn gec kalmsi yuznden. Amelytla duzelcgni söylyrlr ama 3 aydn once amlyt yapmyrlr biraz kendini toplamsi gerekyrms hemde hangi parmgn fonksynel oldgnu anlamamz icin. Senin kuzen amlyt oldu mu cnm duzeldi mi kullanablyrmu saglklinseklde diger parmgini. Canm sizin damar ne gibi sornlara yol acrms ki ins. Buyuk bir sorunu olmaz.

Canim benim bebegimin yuzundede cikmisti.kafasina kulaklarına yayilmaya basladi.ama vucudunda yoktu.sonra 40 gezmemizde bi bayanla tanistik onun kizinda da olmus dr. Cikolata yiyosan kes demis.bana sordu yiyomusun diye o sira gercekten cok çikolata yiyodum.yemeyi kesinxe geçti sivilceler.zaten gececegi mi vardi bilmem.cocuga alerji yapmis da olabilir...
Ay bnde cok.fazka yiyorum bu ara paata flnda yiyorum.keseyim ya bilmiyodum..olabilir demkki .sagol cnm

ekicioglu ekicioglu çok geçmiş olsuuun Allah yaşatmasın tekrar

kızlar nurse harvey kullananlar günde kac kaşık veriyorsunuz? bana sabah öğle akşam 1 kaşık dedi ama tatlı kaşığı çok geliyor onu vermek çay kaşığı veriyorum az mı sizce??
canım ben aşırı gazı olunca verıyorum.yoksa hıc uyuyamıyor gazını cıkarmaktan

Benim bebeğim 2900 dogdu 8 temmuz da su an 4750 boyu 56 cm Sizinkiler nasıl
Canim bizde 8 temmjz dogumluyuz 3000 kg 50 cm dogduk 1 ay kontrolumuzde 4.300 kg 55 cm dik 2. Ay kontrolumuzde ogrenicez artik yeni kilomuzu ve boyumuzu ama genetik cogu boy sinirlamasi yani her bebek kendine ozeldir

Doğumdann sonra ne çektim yaa. Dün aniden sağ göğsümde sütüm azaldı. Biranda acı kızarıklık. Ateşim 38 oldu. Yok böyle bir acı. Bugün muayene oldum hemen . Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi doktor ve yatak istirahati dedi. Kadınlık ne zor
Gecmis olsun cansucum benimde dunden beri sol gogus ucum agriyor ne alaka anlamadim catlak agrisi gibi degil degisik birsey yine de emziriyorum yoksa sisiyo gogsum

Gecmis olsun cansucum benimde dunden beri sol gogus ucum agriyor ne alaka anlamadim catlak agrisi gibi degil degisik birsey yine de emziriyorum yoksa sisiyo gogsum

Sık sık emzir canım. Sonrada sağ. Ağrısı doğum ağrısı gibi valla. Dayanması çok zor

cansucum genelde olan sorun gaz sorunu baska dert olmasn ins.canm sol elinde basparmak cok 12 tane doktora gotrdm geneli 3 aylktan once amlyt yapamycklrini soyledlr biraz buyumesini beklyrz boynu icinde fizik tedavi yapyrz ama nekadrngecer bilmyrm onunda amlyti varms plastk cerrah ikisinide bir operasynla halledrz dedi ins. İyi olck.

Canım fizik tedavi ile tamamen düzelenler oluyormuş. Allah dermansız dert vermesin. Azıcık daha büyüsün kuzucuk olur ameliyat gerek olursa.

Çok geçmiş olsun inş bidaha yaşamazsınız nasıl tıkanmış bir andamı olmuş ben bi tek bi damla verdiler ondan damlarıyorum arada yapılması gereken başka bişey varmı acaba

Allah korumuş canım. Okurken benim yüreğim daraldı. Rabbim bidaha ne sana ne de hiç birimize böyle korkular yaşatmasın. Evlatlarımızı bize bağışlasın. Emdiğimi geri gelip tıkamış yavrumu

Allah bir daha yaşatmasın.

Cok gecmis olsun Rabbim korumus.kimseye yasatmasin

Büyük geçmiş olsun benim oğlanda durduk tere genzine bişeyler alıyor bende çok korkuyorum :KK43:

Çok kötü oldum okuyunca nasıl korkmuşsunuzdur :KK43: :KK43: çok geçmiş olsun cnm Rabbim korumuş bebeğini. Allah tekrarını yaşatmasın inşallahh. Ne zorluklarla büyüyormuş bu yavrular :KK43:(((

Sanırım gece burnundan kusmuş kızlar, o da burnunu tıkamış bebeklerde ağzından nefes almayı bilmiyorlar. Burnuda tıkanınca boğuldu yavrum, artık sürekli serum fizyolojik veriyoruz burnuna bide gece sırayla başında nöbet tutmaya başladık ama çok zor valla uykusuzluk ne zmana kadar böyle gideriz bilmem. Bide yan yatma yastığı aldık onunla yatırıyoruz. Ama ben Oğluma her bakdğmda o hali aklıma geliyor kalbim sıkışıyor. Bugün 40 mevlüdümüzü yaptık Allah'ım benim Oğlumu ve tum bebekleri bizlere bağışlasın..

Back