• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Doğumdann sonra ne çektim yaa. Dün aniden sağ göğsümde sütüm azaldı. Biranda acı kızarıklık. Ateşim 38 oldu. Yok böyle bir acı. Bugün muayene oldum hemen . Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi doktor ve yatak istirahati dedi. Kadınlık ne zor
Cansucum cok gecmis olsun:( ust uste geldi senin!!! K.validenin nazari degiyor galiba sana:(

Ilk bebisi olmayanlar onceki bebisleriniz ile tatildeyken sivri sinek soktu mu?

Doktora sordum sokarsa 1 aylik bebekte krem kullanmayi cok onermiyoruz ama fenistil, stilex gibi kremi alabilirsin dedi. Kullanan var mi?
Canim hic krem kullanma derim ben ilac yanlisi degilim pek! Kizimi sivrisinek soktu hep birsey kullanmadim iki yildir birseyde olmaz zaten sivrisinek isirigindan. Yeni bebisi de sokuyorlar burasi cok yesil orman gibi heryer ona da birsey olmuyor! Neden krem
Kullanmak istiyorsun? Istersen pusetlere takilan sineklikler var onlardan al benim var cok memnunum.

Maşallah size bizde bugün tam 2 aylık olduk.
Annelerin kıymetini bilin ne güzel destek olan birilerinin olması. Uyku düzeninin oturması süper bişey inş dahada iyi olur. Bebeğin Şubat'a kadar baya büyümüş olur zaten ek besinede Başlamış olursun inş hakkında hayırlısı. Annene katılıyorum birileri varken yanında arayı açmadan düşün derim :KK66:
Sagol canim tavsiyen icin.senin gibi 3. Ye cesaret edemem sanirim ama insallah 2.yi verir rabbim hayirlisiyla.ilkini zor elde ettik bakalim 2.yi nasip eder mi rabbim.2-3 yas arayla istiyorum ins. olursa...size de masallah canim ne guzel 2 aylik olmussunuz.kizlar nasil?artik iyice benimsemislerdir bebegi.yardım ediyorlar mi bakima biraz?kiakanclik durumlari yoktur insallah?

Canim hic krem kullanma derim ben ilac yanlisi degilim pek! Kizimi sivrisinek soktu hep birsey kullanmadim iki yildir birseyde olmaz zaten sivrisinek isirigindan. Yeni bebisi de sokuyorlar burasi cok yesil orman gibi heryer ona da birsey olmuyor! Neden krem
Kullanmak istiyorsun? Istersen pusetlere takilan sineklikler var onlardan al benim var cok memnunum.
Ilk kez isirirsa vucudunun nasil tepki verecegini bilemiyorum oyuzden tatile gitmeden alsam mi diye dusunuyorum. Benim mesela isirsa belli bile olmaz, bazilarinin vucudunda isirik yeri bozuk para buyuklugunde sisiyor :KK43:

Çok güzel kilo veriliyor emzirirken :KK66: benim de 2 kilom kaldı :KK66:
Kizlar ben veremiyorum emzirirken.cok asiri da yemiyorum ama dogumda 8 kilo gitti 10 kilom kaldi cok moralim bozuluyo.eski kiyafetlere sigmiyorum.hamilelikler de bol geliyo.umarim 6.aydan sonra veririm.hep boyle kalmaktan korkuyorum

Emzirmek super degil mi:):) emzir bol bol canim 5 kilo da yakinda gider:)ben dogumdan iki hafta sonra 9 kilo vermistim sonra 1,5 kilo daha verdim:) toplam 11 kilo almistim zaten yarim kilom kaldi o da memelerimdir herhalde zaten:) tasinirken bakalim eski kilomdandan daha dusuge gecebilirim haftaya:KK43: stres heyecan yorgunluk herturlu duyguyu yasiyorum .
Canim nereye tasiniyorsunuzz?ben kacirdimm. Misir diyordun bi aralar orasi mi oldu?

Canim kuru kuru cok zor oluyor.ben serum fizyolojik damlatoyorum once 2-3 damla biraz bekleyip yumusayinca cekiyorum otribebe ile.bildigin tuzlu su o da
Ben de alayım eczanedekilerin hepsi aynıdır heralde doktorun önerdiği marka var mı. Bir damla damlatip ardından Aspiratör kullanıyoruz ne kadar beklemek lazım peki

Kizlar ben veremiyorum emzirirken.cok asiri da yemiyorum ama dogumda 8 kilo gitti 10 kilom kaldi cok moralim bozuluyo.eski kiyafetlere sigmiyorum.hamilelikler de bol geliyo.umarim 6.aydan sonra veririm.hep boyle kalmaktan korkuyorum
Benimde 11 kilom gitti. Kaldi 7.
Eski kiyafetlerimden pantolonlarm kalcama oluyo ama dugmesi kapanmiyo :)) hamile pantolonlarim guzel neyse ki, onlari giyorum.
Gobekte tam gitmedi dogal olarak. Korse kalp ben modunda geziyorum :KK70:

Bende öyle temenni ediyorum canım :)
Cansucm faceden msj attgni burdn gordm bende ekli olmdgn icin diger msjlara.dusuyor.msjlar baktm simdi beratin boynunda sorun var birkasi 6cm bir kasi 11 cm tortikolis hastalgn adi onunla ugrayrz birde parmaginda 6inci ek parmakla doğdu onlr icin domte doktr gezyrz birde birbirimize alsmak eve alsmak kv. İle yasamaya alsmak beni cok yordu buraya hic.bakamdm bile sen nasl oldn dogmn cok zordu topladn mi kendjni biraz dikisler nasl ? Kizcen nasl iyidr ins.

Kizkr kizimin kafasinda kirmizi sivilce gbi seyler var yizunde de.nasil gecer bunlr terlemeden fln mi oluyor

Ben de alayım eczanedekilerin hepsi aynıdır heralde doktorun önerdiği marka var mı. Bir damla damlatip ardından Aspiratör kullanıyoruz ne kadar beklemek lazım peki
Canim sen yine de dr.una danis.1 dakika beklesen yetrt.tek kullanimlik damlaliklar halinde satiliyor.

Merhaba kızlaar ! :KK49: Nasılsınız, bebişlerle hayat nasıl gidio :KK49:
Uzun zamandır yazamıyorum. Kızım bütün günümü dolduruo ve annem var yanımda !!
Haftaya gidicek napıcam hiç bilmiyorum. Umarım altından kalkabilirİm:110:
Kızlar bebeğim uykusundayken sürekli emiomuş gibi yapıo bu normal mi ? Sizin bebeklerde de var mı bu hareket ? Çok tatlı oluo ama acaba normal mi diye düşünüyorum.
Bir de tükürüğünü çıkarıo bazen ağzından salya şeklinde değil de köpük şeklinde. Diş çıkarıcağı zaman yaparmış ama malum daha dişe var. :KK48: Neden oluo diye düşünüyorum. Sizlerde de durum böyleyse biraz rahatlıycam o_O

Merhaba kızlaar ! :KK49: Nasılsınız, bebişlerle hayat nasıl gidio :KK49:
Uzun zamandır yazamıyorum. Kızım bütün günümü dolduruo ve annem var yanımda !!
Haftaya gidicek napıcam hiç bilmiyorum. Umarım altından kalkabilirİm:110:
Kızlar bebeğim uykusundayken sürekli emiomuş gibi yapıo bu normal mi ? Sizin bebeklerde de var mı bu hareket ? Çok tatlı oluo ama acaba normal mi diye düşünüyorum.
Bir de tükürüğünü çıkarıo bazen ağzından salya şeklinde değil de köpük şeklinde. Diş çıkarıcağı zaman yaparmış ama malum daha dişe var. :KK48: Neden oluo diye düşünüyorum. Sizlerde de durum böyleyse biraz rahatlıycam o_O

Annen gidince daha rahat yetişeceksin herşeye şaşıracaksın. Benim öyle oldu. Baloncuk benim kızda yapıyor. Sindirim sisteminin geliştiğini gösteriyormuş

Back