• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Doğumdann sonra ne çektim yaa. Dün aniden sağ göğsümde sütüm azaldı. Biranda acı kızarıklık. Ateşim 38 oldu. Yok böyle bir acı. Bugün muayene oldum hemen . Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi doktor ve yatak istirahati dedi. Kadınlık ne zor
Geçmiş olsun canım ya sen baya zorlu atlatıyon bu Süreci tam bebeğine alışmışken :( inş başka bi olumsuzluk yaşamazsın canım

Amelyt oldu cnm, dedigin gibi buyuynce yaptilar. 4 5 yasinda oldu bizimki ama istersen daha erken olabilir. Saglikli bi sekilde kullaniyor canim hic hi sorun yasamiyor cok sukur.
Bizim kalpteki fazla damar yemek ve soluk borusu yakininda. Nefesinde veya yemesnde, kusmalarnda sorun olabilirms. (Allah korusun)
Sorun olursa amelyt dedi.
Anladm cnm ins. Bizmkide sorun olmaz.ins. olmaz canm rabbm dermansz dert bmvermsn

Doğumdann sonra ne çektim yaa. Dün aniden sağ göğsümde sütüm azaldı. Biranda acı kızarıklık. Ateşim 38 oldu. Yok böyle bir acı. Bugün muayene oldum hemen . Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi doktor ve yatak istirahati dedi. Kadınlık ne zor

canım çok geçmiş olsun senin baya yorucu oldu bundan sonra iyi ol inşallah..

Annen gidince daha rahat yetişeceksin herşeye şaşıracaksın. Benim öyle oldu. Baloncuk benim kızda yapıyor. Sindirim sisteminin geliştiğini gösteriyormuş

Aaa bilmiodum rahatladım valla :KK49: minik yaramazlar saolsun devamlı bi panik halindeyim :)
Bazen diyorum anneme güvenip kndimi çok saldım, o gidince daha çok yola girerim adapte olurum. Bazen de hiç yapamıycakmışım gibi gelio . ama elinde sonunda düzeni oturtmak lazım. Allah hepimize kolaylık versin :KK68:

merhaba canım.ne olsun bızde kızımla uğraşıyoruz.ben doğumdan berı yalnızdım.merak etme yalnızlık daha güzel.alışıyosun yapıyosun annelıgı ogrenıyosun.bu rada benım kızdaa yapıyor baloncukları.sıkıntı yokmuş

Yaramaz kızlar kendilerine oyun buldular sanırım :KK48:
Maşallah sana canım ne güzel kendin halletmişsin. Bana o kadar zor geliyor ki şimdi. Kendimi güçsüz hissetmeye başladım resmen annem gidicek diye . Ama bi şekilde halledicem inşallah :)

benim annem de geçen hafta gitti
ilk gün çok fena oldum ama arkadaşların dediği gibi alışılıyor zamanla, bazen koşa koşa tuvalete gidiyorum:KK54: bazen yemek oluyor bazen olmuyor akşama, ne yapalım uğraşımız büyük bebekler yönetiyor bizi

Biz de hiç yemek olucağını sanmıyorum canım:KK48: dediğin gibi napalım bebişler bizi biraz yöneticek ama sıra bize de gelir elbet :KK49::KK48:

Cansucm faceden msj attgni burdn gordm bende ekli olmdgn icin diger msjlara.dusuyor.msjlar baktm simdi beratin boynunda sorun var birkasi 6cm bir kasi 11 cm tortikolis hastalgn adi onunla ugrayrz birde parmaginda 6inci ek parmakla doğdu onlr icin domte doktr gezyrz birde birbirimize alsmak eve alsmak kv. İle yasamaya alsmak beni cok yordu buraya hic.bakamdm bile sen nasl oldn dogmn cok zordu topladn mi kendjni biraz dikisler nasl ? Kizcen nasl iyidr ins.

canım Rabbim şifa versin bilmiyordum hiç..

Geçmiş olsun canım ya sen baya zorlu atlatıyon bu Süreci tam bebeğine alışmışken :KK43: inş başka bi olumsuzluk yaşamazsın canım

Hemde ne zor canım ya :(

Aynen canm fizik tedavinin iyi olmasi gerekyr ama bizimki daha cok kucuk olunca bakalm oldugu kadr olmazsada amlyt artk :KK43:

İnşallah ameliyata gerek kalmaz

canım çok geçmiş olsun senin baya yorucu oldu bundan sonra iyi ol inşallah..

Bu son olur inşallah

Aaa bilmiodum rahatladım valla :KK49: minik yaramazlar saolsun devamlı bi panik halindeyim :)
Bazen diyorum anneme güvenip kndimi çok saldım, o gidince daha çok yola girerim adapte olurum. Bazen de hiç yapamıycakmışım gibi gelio . ama elinde sonunda düzeni oturtmak lazım. Allah hepimize kolaylık versin :KK68:

Aynen öyle oluyor. Bi düzen oturtuyorsun

sut falan yok mama veryrm oglusuma :KK43: iyi olmaniza sevindm cnm oglusun nasl :KK66:
Ya mjlarını yeni okudum çok geçmiş olsun inş operasyonları başarılı geçer ama sağlığı yerinde olsunda varsın mamayla büyüsün. Sıkma canını
Benimkide çok Gazlı :( biraz normale döndük ama 4 günde bi kaka yapıyo oda Sancı yapıyo geçicek bugünler sayılı günler çabuk geçer bi bakmışın okula gidiyo ;) bunaldıkça böle düşün. Ilk çocuk çok zor geliyor insana bütün hayatın alt üst olmuş gibi hissediyorsun bide sizinkinde ufak sorunlar olunca bunalman normal. Girebildikçe yaz bize kafan dağılsın

Aynen canım. Hep kadınların üstünde herşey. O yüzden annelik bu kadar kutsal. Erkekleri kıskanmamak elde değil. Onlarda bizi bizi mecbur görüyor herşeye. Sen ne kadar sıkıntı çekersen çek onlara hizmet ediyorsun birde
Cnm cok geçmiş olsun..senin sinavin zormus Rabbim acil sifalar verdin.insallah hersey duzelince hatirlamiycaksin bile bu günleri

Cansucm faceden msj attgni burdn gordm bende ekli olmdgn icin diger msjlara.dusuyor.msjlar baktm simdi beratin boynunda sorun var birkasi 6cm bir kasi 11 cm tortikolis hastalgn adi onunla ugrayrz birde parmaginda 6inci ek parmakla doğdu onlr icin domte doktr gezyrz birde birbirimize alsmak eve alsmak kv. İle yasamaya alsmak beni cok yordu buraya hic.bakamdm bile sen nasl oldn dogmn cok zordu topladn mi kendjni biraz dikisler nasl ? Kizcen nasl iyidr ins.
Ah canim gecmis olsun, tortikolis le senelerce ugrastim ben ilk kizimda:( degisik dereceleri var bizimki cok agirdi. Ameliyat olmak zorunda kalmadan agir bir egzersiz programi ve fizyoterapi ile gecirdik biz . Insallah sizin daha erken iyilesir ve derecesi azdir. Verilen egzersizleri hic aksatmadan surekli yapin cok onemli! Iyilesmenin tek yolu aman ihmal etmeyin. Gecmis olsun tekrar!!!

Back