• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kızlar yüreğim sıkışıyor. Dün gece bebeğimiz boğuldu Allahtan öksürüğüne uyandık, 112 yi falan Aradık burun aspiratörÜyle açmaya çalıştık çok şükür atlattık. Nolur dikkat edin sizde bebeişleriniz uyurken, Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın. Bebeğin burnunun tıkalı olup olmadığını kontrol edin. Ben hala şoktan çıkamadım :KK43:

Geçmiş olsun .Allah korusun bebislerimizi ve kimseye yasatmsin insallah.

ekicioglu ekicioglu çok geçmiş olsuuun Allah yaşatmasın tekrar

kızlar nurse harvey kullananlar günde kac kaşık veriyorsunuz? bana sabah öğle akşam 1 kaşık dedi ama tatlı kaşığı çok geliyor onu vermek çay kaşığı veriyorum az mı sizce??

Bu arada emzirirken bu kadar hızlı kilo verebileceğimi tahmin etmemiştim son 7günde 1.5 kilo daha vermişim 3öğün dolu dolu yememe rağmen son 5 kg kaldı :KK49:
Emzirmek super degil mi:):) emzir bol bol canim 5 kilo da yakinda gider:)ben dogumdan iki hafta sonra 9 kilo vermistim sonra 1,5 kilo daha verdim:) toplam 11 kilo almistim zaten yarim kilom kaldi o da memelerimdir herhalde zaten:) tasinirken bakalim eski kilomdandan daha dusuge gecebilirim haftaya:KK43: stres heyecan yorgunluk herturlu duyguyu yasiyorum .

Canm karnında değil tam kılların başladığı yerde. Baya aşşada yani. Ve iç kısmında kaç kat dikiş var bilmediğimiz. Ben ağdanın çekme aşamasından korkuyorum. İç kısma zarar verir mi diye?
Aynen camasirin bitiminde tam. Orda da tuyler cikiyor. Ama benim doktorum ustune agda surulse bile bise olmz artik dedi. Acilmaz tabi dikisler ama his konusu farkli

ekicioglu ekicioglu çok geçmiş olsuuun Allah yaşatmasın tekrar

kızlar nurse harvey kullananlar günde kac kaşık veriyorsunuz? bana sabah öğle akşam 1 kaşık dedi ama tatlı kaşığı çok geliyor onu vermek çay kaşığı veriyorum az mı sizce??

bende yani başladım..2 kez tatlı kaşığı ama ben ilk 2 gün az verdim faydasını görmedim dün tatlı kaşığıyla başladım bakalım..

Ilk bebisi olmayanlar onceki bebisleriniz ile tatildeyken sivri sinek soktu mu?

Doktora sordum sokarsa 1 aylik bebekte krem kullanmayi cok onermiyoruz ama fenistil, stilex gibi kremi alabilirsin dedi. Kullanan var mi?

Doğumdann sonra ne çektim yaa. Dün aniden sağ göğsümde sütüm azaldı. Biranda acı kızarıklık. Ateşim 38 oldu. Yok böyle bir acı. Bugün muayene oldum hemen . Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi doktor ve yatak istirahati dedi. Kadınlık ne zor

Doğumdann sonra ne çektim yaa. Dün aniden sağ göğsümde sütüm azaldı. Biranda acı kızarıklık. Ateşim 38 oldu. Yok böyle bir acı. Bugün muayene oldum hemen . Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi doktor ve yatak istirahati dedi. Kadınlık ne zor
Gecmis olsun cnm.analik kadinlik cok zor.kiymetimizin.bilinmesini tenenni ediyorum :)

Gecmis olsun canım hamilelik doğum bebek bakımı hep yipratiyo kadınları napalim Rabbim yardımcımız olsun

Back