- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.281
Kızlar yüreğim sıkışıyor. Dün gece bebeğimiz boğuldu Allahtan öksürüğüne uyandık, 112 yi falan Aradık burun aspiratörÜyle açmaya çalıştık çok şükür atlattık. Nolur dikkat edin sizde bebeişleriniz uyurken, Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın. Bebeğin burnunun tıkalı olup olmadığını kontrol edin. Ben hala şoktan çıkamadım
Aynıyiz canım benimde 50 güne yakın işte dikişlerimde halen sizlama oluyo arti lekelenmem devam ediyo sen de benzer durumlar varmi hic doktor gitmedim gitsemmi acaba50 gün oldu canım.ama cok korkuyorum.zaten korka korka normal doğum yaptım.
Çok güzel kilo veriliyor emzirirkenBu arada emzirirken bu kadar hızlı kilo verebileceğimi tahmin etmemiştim son 7günde 1.5 kilo daha vermişim 3öğün dolu dolu yememe rağmen son 5 kg kaldı
ay bende tam tersi kilo alıyorumBu arada emzirirken bu kadar hızlı kilo verebileceğimi tahmin etmemiştim son 7günde 1.5 kilo daha vermişim 3öğün dolu dolu yememe rağmen son 5 kg kaldı
ben günde 4 kez 2şer çay kaşığı veriyorumekicioglu çok geçmiş olsuuun Allah yaşatmasın tekrar
kızlar nurse harvey kullananlar günde kac kaşık veriyorsunuz? bana sabah öğle akşam 1 kaşık dedi ama tatlı kaşığı çok geliyor onu vermek çay kaşığı veriyorum az mı sizce??
çok az kullanma etki etmiyor o zamanekicioglu çok geçmiş olsuuun Allah yaşatmasın tekrar
kızlar nurse harvey kullananlar günde kac kaşık veriyorsunuz? bana sabah öğle akşam 1 kaşık dedi ama tatlı kaşığı çok geliyor onu vermek çay kaşığı veriyorum az mı sizce??
Emzirmek super degil mi:):) emzir bol bol canim 5 kilo da yakinda gider:)ben dogumdan iki hafta sonra 9 kilo vermistim sonra 1,5 kilo daha verdim:) toplam 11 kilo almistim zaten yarim kilom kaldi o da memelerimdir herhalde zaten:) tasinirken bakalim eski kilomdandan daha dusuge gecebilirim haftayaBu arada emzirirken bu kadar hızlı kilo verebileceğimi tahmin etmemiştim son 7günde 1.5 kilo daha vermişim 3öğün dolu dolu yememe rağmen son 5 kg kaldı
Aynen camasirin bitiminde tam. Orda da tuyler cikiyor. Ama benim doktorum ustune agda surulse bile bise olmz artik dedi. Acilmaz tabi dikisler ama his konusu farkliCanm karnında değil tam kılların başladığı yerde. Baya aşşada yani. Ve iç kısmında kaç kat dikiş var bilmediğimiz. Ben ağdanın çekme aşamasından korkuyorum. İç kısma zarar verir mi diye?
1. Ay da kontrol oluyor, sizde olmadi mi? Smear test icin sivi aldi benden doktor. Bundan sonrasi 6 ayda bir rutin kontrolAynıyiz canım benimde 50 güne yakın işte dikişlerimde halen sizlama oluyo arti lekelenmem devam ediyo sen de benzer durumlar varmi hic doktor gitmedim gitsemmi acaba
ekicioglu çok geçmiş olsuuun Allah yaşatmasın tekrar
Gecmis olsun cnm.analik kadinlik cok zor.kiymetimizin.bilinmesini tenenni ediyorum :)Doğumdann sonra ne çektim yaa. Dün aniden sağ göğsümde sütüm azaldı. Biranda acı kızarıklık. Ateşim 38 oldu. Yok böyle bir acı. Bugün muayene oldum hemen . Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi doktor ve yatak istirahati dedi. Kadınlık ne zor
Gecmis olsun canım hamilelik doğum bebek bakımı hep yipratiyo kadınları napalim Rabbim yardımcımız olsunDoğumdann sonra ne çektim yaa. Dün aniden sağ göğsümde sütüm azaldı. Biranda acı kızarıklık. Ateşim 38 oldu. Yok böyle bir acı. Bugün muayene oldum hemen . Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi doktor ve yatak istirahati dedi. Kadınlık ne zor
Yok olmddi gel demedi hiç ya ama g1. Ay da kontrol oluyor, sizde olmadi mi? Smear test icin sivi aldi benden doktor. Bundan sonrasi 6 ayda bir rutin kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?