• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bir gece ansizin gelebilirim :) boyle kavga ettigimiz bir gun yakinlastik esimle hersey bir anda oldu sezryanliydim o aklima bile gelmedi zaten bebis var ya hersy cabucak olmali her an uyanip meme isteyebilir :oops:demem o ki kasmayin kendinizi hepimizin sonu ayni :KK70:

ne oluyo o kavgalaardan sonra oluyo zaten:KK70::KK70::KK70:

kızlar merhaba bayadır girmiyrum nasılsınız.biz tat,le gittik geldik herkes yrum yaptı erken diye şükür sorun çıkmadan döndük.bugün ilk aşımızıda olduk.kalça ultrasonu yaptırdınızmı kızlar ilk ayında yanlış çıkıyor diye duydum yaptırmalımıyım sizce

kızlar ya ben dğumdan snra hemoreid oldum galiba afedersiniz wc de kanıyor bide nun için dr gitmek istemiyorum daha dikişlerim yeni düştü muyene olcam birde rdan mı olayım off nasıl geçer ki

kızlar merhaba bayadır girmiyrum nasılsınız.biz tat,le gittik geldik herkes yrum yaptı erken diye şükür sorun çıkmadan döndük.bugün ilk aşımızıda olduk.kalça ultrasonu yaptırdınızmı kızlar ilk ayında yanlış çıkıyor diye duydum yaptırmalımıyım sizce
Bizim doktorumuz ideal olan 1.5 aylıkken yapılması dedi biz öyle yaptırdık ;) yalnız 160 lira verdik ben bu kadar pahalı olacağını tahmin etmemiştim bilseydim devlete giderdim altı üstü ultrasonda iki kalça ekleminin görüntüsünü aldı 5 dakika ya surdu ya sürmedi bana pahalı geldi valla

Bizim doktorumuz ideal olan 1.5 aylıkken yapılması dedi biz öyle yaptırdık :KK66: yalnız 160 lira verdik ben bu kadar pahalı olacağını tahmin etmemiştim bilseydim devlete giderdim altı üstü ultrasonda iki kalça ekleminin görüntüsünü aldı 5 dakika ya surdu ya sürmedi bana pahalı geldi valla
sgl canım bende oyle yapalım baya pahalıymış devlete tekde gidemem ki zorluyrlarımı bebegi canım

Aynen valla sıkıntı kadınlarda zaten eşime diyorum ikinci çocuk yok.tek bu yeter bize.esimde diyo biraz zaman geçsin unutursun ikinci yi de yaparız
ay onu ben doğumhanede dedim birdaha gelmem burya diye ebe unutursun dedi şuan bilemiyorum kızım olsun çok istiyorum ama oda garanti değilki erkek de olabilir:)krktum valla 2 çcuğa bakmakta zor olur hamilelik dğum zormuş

Kizlar 1. Ay asimiz yapilacak. Sonrasinda ates vs yasayan oldu mi? Bebisler huzursuz oldu mu anlatabilir misiniz?

Buarada anlattiklarinizin aynisini bende yasiyorum :)) memeyle savasma, gaz, kv durumlari vs :))
canım biz bugün yaptırdık hemşire bu aşı ateş yapmaz dedi sabah yapıldı şimdilik bişey yk şükür

Kızlar yorumlarınızı az biraz okudum da,Rabbim yardımcınız olsun. Bana akıl verin ltfn. 4 yaşında Persian cinsi kedim var. İlk başlarda iyiydi ama 1 haftadır her yere işiyor. Başa çıkamaz oldum. Bebeğimi düşünmek zorundayım. 2 haftadan az süre kaldı işe başlamama. Bakıcı ne uğraşsın kediyle. Ne yapabilirim? Bir fikir verin bana. Tmm evlat gibiydi o da bana. Kabul ikisi bir arada yürür zannettim ama olmuyor. Bunaldım. Başa çıkamıyorum. Yardımcı olun bana da.
ay canım veteriner ne dedi benimde kedim var nasıl vazgeçersin ki bırakınca iyice maf olur o:(birazdaha sabretsen düzelir belki arada kucagına al sev ilgilenemedinmi yoksa canım

Güzel anneler merhaba nasılsınız? Bebişler nasıl?Biz 2 aylık olduk nerdeyse...En çok sevindiğim konu geceyi ögrendi paşam.Gece 2-3 saatte bir kalkıyo emmeye sonra uyuyo.gümdüz bazen uyuyo, bezen uyumuyo...Benim kv zaten yanımda yaşıyo annem de yanımda.Annem iyi ki var uzun bi süre kalıcak inşallah...Annem olmadan hem bebek hem iş üstesinden gelemzdim sanırım...Şubata kadar ücretsiz izin alıcam sonra işe başlarsam 2. dönem annem bakıcak inşallah..2. bebek konusu geçmiş.Annem de ben iyice yaşlanmadan 1 yıl sonra 2.yi yapta bakalım beraber diyo :)

canım ne kadarlıkken gıttınız tatıle.bızde gıdıcezde nasıl gectı.denızemı gıttınız.

canım benim yaptıracağım hastane 50 günden sonra yapılıyor dedi.ben de haftaya yaptırıcm inşallah .58 günlük olduk bugün biz de

Kızlar yüreğim sıkışıyor. Dün gece bebeğimiz boğuldu Allahtan öksürüğüne uyandık, 112 yi falan Aradık burun aspiratörÜyle açmaya çalıştık çok şükür atlattık. Nolur dikkat edin sizde bebeişleriniz uyurken, Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın. Bebeğin burnunun tıkalı olup olmadığını kontrol edin. Ben hala şoktan çıkamadım :(

Kızlar yüreğim sıkışıyor. Dün gece bebeğimiz boğuldu Allahtan öksürüğüne uyandık, 112 yi falan Aradık burun aspiratörÜyle açmaya çalıştık çok şükür atlattık. Nolur dikkat edin sizde bebeişleriniz uyurken, Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın. Bebeğin burnunun tıkalı olup olmadığını kontrol edin. Ben hala şoktan çıkamadım :KK43:

Çok geçmiş olsun inş bidaha yaşamazsınız nasıl tıkanmış bir andamı olmuş ben bi tek bi damla verdiler ondan damlarıyorum arada yapılması gereken başka bişey varmı acaba

Kızlar yüreğim sıkışıyor. Dün gece bebeğimiz boğuldu Allahtan öksürüğüne uyandık, 112 yi falan Aradık burun aspiratörÜyle açmaya çalıştık çok şükür atlattık. Nolur dikkat edin sizde bebeişleriniz uyurken, Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın. Bebeğin burnunun tıkalı olup olmadığını kontrol edin. Ben hala şoktan çıkamadım :KK43:

Allah korumuş canım. Okurken benim yüreğim daraldı. Rabbim bidaha ne sana ne de hiç birimize böyle korkular yaşatmasın. Evlatlarımızı bize bağışlasın. Emdiğimi geri gelip tıkamış yavrumu

Güzel anneler merhaba nasılsınız? Bebişler nasıl?Biz 2 aylık olduk nerdeyse...En çok sevindiğim konu geceyi ögrendi paşam.Gece 2-3 saatte bir kalkıyo emmeye sonra uyuyo.gümdüz bazen uyuyo, bezen uyumuyo...Benim kv zaten yanımda yaşıyo annem de yanımda.Annem iyi ki var uzun bi süre kalıcak inşallah...Annem olmadan hem bebek hem iş üstesinden gelemzdim sanırım...Şubata kadar ücretsiz izin alıcam sonra işe başlarsam 2. dönem annem bakıcak inşallah..2. bebek konusu geçmiş.Annem de ben iyice yaşlanmadan 1 yıl sonra 2.yi yapta bakalım beraber diyo :)
Maşallah size bizde bugün tam 2 aylık olduk.
Annelerin kıymetini bilin ne güzel destek olan birilerinin olması. Uyku düzeninin oturması süper bişey inş dahada iyi olur. Bebeğin Şubat'a kadar baya büyümüş olur zaten ek besinede Başlamış olursun inş hakkında hayırlısı. Annene katılıyorum birileri varken yanında arayı açmadan düşün derim ;)

Back