- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.021
Aptamil varda hangisi unuttum.bakim bi ona.ya bn vermk istemiyorum zeytinyagida cok sknti cekiyo fiye ikidir az verdik bu seferde ona alisir.yapmz diye korkuyorum.vermim bundan.snra ya.Canım bence kafana göre ek bir şey verme. Çünkü henüz ek gıdaya geçmemiş bir bebek sonuçta. Yani normal gıdalarla çözmeye çalışma. Nolur nolmaz. Aptamil conformil mama var. Bizim doktorumuz önerdi. Hem kabızlık hem de gaz için. Günde bir kez falan biberonla ondan verebilirsin hem anne sütüne destek olur. Yalnız tavsiyem biberonun deliği biraz büyük olsun. Hafif kıvamlı bir mama ince delikten zor geçiyo evdeki biberonlarda denersin akıyomu diye. Ben günde bir kez 60 cc veriyorum ara öğün gibi. Gazı da rahatlatıyo biraz ama asıl kabız bebekler için bu mama.
Surdum cnm hafif catlt var gbi.cikardi sabh ama zeytinyagi az verdik.oyle.Canım kulak çöpüyle zeytin yağını poposunun deliğine sür. Ikınırken çatlak olmasın. Sonra kabızlıktan çatlarsa çok ağlıyorlar her kakada ağlıyo bu sefer.
Pudra kullanıyor musun? Doktor öyle tıkanmalar yapabileceğini söyledi. Ben evdeysem ıslak mendil bile kullanmıyorum. Her altını açtığımda yıkıyorum. Pişik olmadı allahtan. Beyaz bir şey derken akıntılı mı? Yoksa sümüksü mü? Akıntılıysa iltihap gibi onu göstermek lazım sanırım. Bakalım ne diyecek bizim duruma. Gelince yazarım buraya...
Tıkanıklık mı oluyo acaba orda çiş kalıp birikinti gibi kalıyomuki doktor olur demiş gerçi
Bizim.burda market var gimsa diye ordan.sliyorum cnm bn.ekonmik paket 70 li 23 liraMolfix bebek bezi alanlar nerden aliyorsunuz bezleri?
Ben marketten alıyorum 43lü 14.95 geçen gün rossmandan aldım kazıklandımMolfix bebek bezi alanlar nerden aliyorsunuz bezleri?
Bizim.burda market var gimsa diye ordan.sliyorum cnm bn.ekonmik paket 70 li 23 lira
A 101 de 44 lusu ve 54 lusu 1 ve 2 numara 15 lira burda 100 lusu 30 liraya veren bi market de var, a 101 inki sahte diyolar hic duydunuz mu?Ben marketten alıyorum 43lü 14.95 geçen gün rossmandan aldım kazıklandım60lı mı ne 30 liraydı
Hic duymdim.nasil sahte oluyormus ki .nerden anlicz ki sahte oldugunuA 101 de 44 lusu ve 54 lusu 1 ve 2 numara 15 lira burda 100 lusu 30 liraya veren bi market de var, a 101 inki sahte diyolar hic duydunuz mu?
Canım 5 dk emmekle bi bebek doyar onun sıkıntısı vardır kucak istiyordur yada gazı vardır. Benim küçük kızım öyleydi 5 dk emerdi en fazla 8 dk emdiğini bilirim sık emerdi saat başı isterdi.Aekadaslar benim kizim hep 5 dk emer bu ay kilo alimi iyi ama artik o 5 dk yetmemeye basladi karnini tam doyurmuyor bu yuzdende uyuyamiyor uyuyamadikcada emmiyor kisir dongu icine girdik sizin durumlar nasil emme duzene girdi mi ben ne yapabilirim
Benimkide öyle canım maşallah burda 3-4 saat uyuyanları duyunca bende iple çekiyorum Aralıklı emeceği günleri.Ya bnm oglus 35gunluk bugun ve gunduz en fazla iki saat duruyo emmeden o da cook nadir.gece de iki saate bir saat basi kalktgi oluyo...bnm oglan ne zamn acacak acaba arayi; (
Öyle canım bizimde öyle bi günümüz bi günümüz tutmuyor büyüdükçe gazı mız dahada arttı bakalım hayırlısı allahdan böyle böyle büyükler. . Siz ne durumdasin iz?iyi olduğunuza sevindim görmeyince merak ediyor insan...gözün aydın..iyiyiz şükür sadece bi günümüz bi günümüzü tutmuyor..öyle böyle düzene girecek inşallah..sizin gaz probleminiz noldu azalmıştır inşallah
Gecmis olsun cnm.ins.sknti yoktr der bi gidisinizde.dogduktn snra hic dinlemedimi doktr kalbini fln o zmn anlasilmiyomuymus.ins.gecer canim Allahim sifa versin.selam kızlar bugün kontrolümüz vardı..bebeğim 2 aylık..kilo alımı büyümesi çok çok ii dedi dr..fakat kalbinde üfürüm varmış..haftaya tekrar çağırdı tekrar muayne olmazsa eko istiyecek..ayrıca göbek fıtığı olmuş ama kendi kendine kapanıyor dedi..sorun yokmuş o konuda..canım çok sıkkın...
dinledi tabiki de bişey demedi..çok tşk ederim..dualarınızı eksik etmeyin..Gecmis olsun cnm.ins.sknti yoktr der bi gidisinizde.dogduktn snra hic dinlemedimi doktr kalbini fln o zmn anlasilmiyomuymus.ins.gecer canim Allahim sifa versin.
Ederim cnm.Allah miniklerimize de bizede saglik sihhat versin.sikayyetiniz varmi cnm.bnm.kizda gogsunde hirilti varda ondn soruyorum.bisey demedi bizededinledi tabiki de bişey demedi..çok tşk ederim..dualarınızı eksik etmeyin..
valla hiçbi şikayetimiz yoktu..yanlızca mama aldığı için çok gazı vardı o da azaldı şükür..onun dışında çok hızlı nefes alıp veriyor onu farkettim..başka bi belirti yoktu...zaten çok küçükte olabilirmiş kendiliğinden kapanabilirmiş çevremdeki herkes öyle diyor bilmiyorum..Ederim cnm.Allah miniklerimize de bizede saglik sihhat versin.sikayyetiniz varmi cnm.bnm.kizda gogsunde hirilti varda ondn soruyorum.bisey demedi bizede
Ins.kapnir cnm.bizinkide bazen.oyle cok hizli nefes alio veriyoki emerkn fln.korkuyorum .ins.bu gittiginde guzel.haberler al.canim.valla hiçbi şikayetimiz yoktu..yanlızca mama aldığı için çok gazı vardı o da azaldı şükür..onun dışında çok hızlı nefes alıp veriyor onu farkettim..başka bi belirti yoktu...zaten çok küçükte olabilirmiş kendiliğinden kapanabilirmiş çevremdeki herkes öyle diyor bilmiyorum..
Sıkma canını 11 yaşında ki yeğenimdede vardı büyüdükçe üfürüm kalmadı en son 7 yaşındayken kontrole götürdüler artık getirmenize gerek yok çok iyi durumu demiş Dr. delik vardı oda kapanmışselam kızlar bugün kontrolümüz vardı..bebeğim 2 aylık..kilo alımı büyümesi çok çok ii dedi dr..fakat kalbinde üfürüm varmış..haftaya tekrar çağırdı tekrar muayne olmazsa eko istiyecek..ayrıca göbek fıtığı olmuş ama kendi kendine kapanıyor dedi..sorun yokmuş o konuda..canım çok sıkkın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?