2015 Temmuz Anneleri

canım aptamil conformil al gazlı bebekler için o mama iyi geliyo biraz

ayy canım benim ya ne güzel yazmışsın stres yapınca bebekler nasıl daanlıyor inat ediyorlar valla uyumamak için :) öncelik onlar sakin sakin sevmek konuşmak lazım..bizimki de konuşunca şok olmuş gibi bakıolar ya öyle bakıo bayılıyorum valla..biz de çok gazlıyız kıvranıyo kuzum..onlarında elinde bişey yok ki..sabredin kızlar güzel günler bizi bekliyor

ben biraz bunalınca eşim diyor ki 40 gün önce içindeydi dünyası çok değişti..ne kadar haklı sizde böyle düşünün napsınlar herşeyi öğrenmeye çalışıolar ağlayarak kucakda durarak en güvendiği yer sizin kucağınız memeniz..en tanıdık koku sizinki..ben bi kokluyorum unutuyorum herşeyi

ben 1 hafta taktım eldiven..bizimki de bağırıyodu baya kendini çizip..şimdi azaldı gibi kızarıklık olmuyo..gerçi böyle dedim ya bekleyim şimdi bağırır çizer kendini

Kızlar dun akşam ilk ağlama krizini yaşadık.o ne aglamaydi yarabbim icim kiyildi yaa.poposu isilik olmuş kiyamam nasıl tutacagimi da bilemedim.çığlığı basiyo.poposuna ne iyi gelir anlayamadım.2 gundur ıslak mendil kullanmiyoruz ıslak pamukla siliyorum poposunu.alt alma durumu zorlaştı allah kolaylık versin hepimize

Senin mesajların öyle iyi geliyoki canım.. Ben de bugn yine değişik ruh hallerine girdim, bir günüm diğerini tutmuyor bazen çok moralliyim bazen tam tersi önceki hayatıma dönmek istiyorum. Sonra oğlumun suratına bakıp kendimi kötü hissediyorum neden böyle düşünüyorum diye iyice stres oluyorum. Bugün o uyurken bende uyuyayım dedim o uykudan hiç uyanmak istemedim resmen.. Herşeyi unuttum çünkü uyurken.. Bazen de rüyalarımda bile. Bebek emzirdiğimi falan görüyorum, yada başka saçma sapan kabuslar görüyorum sizce lohusalık Döneminde bunlar normal mi?

KızlAr, bebeğim bugün sabah ezanındanberi huysuz diyebileim birkaç gün öncede böyle oldu bir kez ki bnm bebeğinim kolik filan değil , benim yavrum çok zor oldu defaletca düşük boş gebelik tüp Berk aşılama filan, zar zor oldu yani, az önce forumda gezerken donasyonu,40 yaşından sonda anne olmaya çabalayanlar, 8 düşük yapanlar filan o sayfalarda gezdin eski günlerim geldi aklıma, ki allahıma binlerce milyonlarca şükür ki kendiliğinden tedavisiz hiç de ummadığım bir anda geldi bebeğim,hep derlerdi inanmazdım , üstüne gitmeyip kafayı dağıtımda olur diye sahiymiş, bebeklerinize bakarken kolik dahi olsalar lütfen zorlanmayın üzülmeyin sevinin, bu zorluğu yalamak için ömrünü verecekler var eski günlerim geldi aklıma, oğlum hiç uyumasada sorun değil canı sağolsun iyiki gelmiş bana....

Çok doğru canım onların varlığına ne kadar şükür etsek az.. Işte insanoğlu bazen o düşüncelere kapılıyoruz

İnsanın sabır sınırlarını zorlayan nöbetler kolik nöbetleri. Ne sabır kalıyor ne sinir. Böyle kriz durumlarında eşinizle beraber aynı anda bebekle ilgileniyorsanız ikinizinde aynı anda sinirleri bozuluyordur. O yüzden kriz anlarında bir siz yorulunca eşiniz durumu idare etmeye çalışsa sanki daha sağlıklı mı olur? Bilemiyorum tabi. Bir de biliyoruz ki çok şükür bebeklerimizin sağlık sorunu yok. Adaptasyon sorunu var. Geçecek hepsi. Ben baş edemediğim de yatağına bırakıyorum. İçimden sakin ol diyorum sağlığı yerinde sadece nöbeti geldi. Bırak ağlasın içeride sen biraz kafanı topla. 5 dakika yalnız bırakıyorum. Dayanamıyorum çünkü. Kafamı toplayınca tekrar yanına gidiyorum. Umarım siz de en kısa sürede atlatırsınız bu zor günleri....

Bnde bugun artik dayadim bi an kizdim boyle uyu artik diye sonra bi uzukdum.hamilelikte en ufak biseyde stres oluyoduk bugunleri gosterdi rabbim bizlere de bebeklerimizede ssaglik versinn .

Ünlülerden orda tedavi olanlar vardı değil mi canım. Resim çektiriyorsunuz mu:)

Var canım futbolcular oyuncular. Ben hiç fotoğraf çektirmedim ama cem yılmaz ve Ceyda Düvenci ile uzun uzun sohbet etme şansı bulmuştum. Çok gelen oluyor

Kabızlık sorunundan bahseden arkadaşlar olmuş geçmiş sayfalarda. Geçenlerde bizim de başımıza geldi. Zeytinyağı çubuk yahut fitil yöntemlerine geçmeden kendimce bir şey denemek istedim sanırım işe yaradı. Taze incir yedim iki üç tane o gün. Biraz da akşam kavun atıverdim ağzıma. Ertesi gün sabahtan açılışı bir yaptı yatana kadar devam etti tor tor tor :) Gerçi taze meyve gaz yapıyor diyorlar ama iki kez denedim ikisinde de işe yaradı. Kabızlık yok çok şükür şimdi...

Seymasevde bende çıkardım eldivenleri ama kendini yolmaya devam. Eşim yüzünde çizik görünce kızıyor tak eldiven diye de ne zamana kadar takcam. Geçen kendi saçını çekti elini bıraktırmaya çalışıyorum bırakmıyor. Canı acıyor nasıl çığlık atıyor şapşik kızım :)

Kızlar bugün birinci ay aşımızı olduk. Dr kilosuna boyuna baktı. Gayet iyi dedi sütüm yetiyormuş yani :) çok sevindim ama yine de Aklımda hep altı aya kadar yetecek mi sütüm, ya sonradan azalırsa falan filan soruları var.. Bide şimdi hep evdeyim sürekli süt çayı falan içiyorum su içiyorum dikkat ediyorum. Bazı Günler gelecek dikkat edemicem Hadi ozamanlar yetiremezsem sütümü diye. Kafaya taktım mı takıom ben ya eşimi de bunalttım. Bu ruh halimden nasıl çıkabilirim? Süte takmış durumdayım

canım dr ne demiş sütün yetmiş demiş keyfini çıkar havanı at kocana artık bana bir şey demeyin bebişim doyuyor de..ama sen sabrını şimdiden tüketmeye başlamışsın ya yeterse sütün boşuna üzülmüş olmayacak mısın boşuna eşinin canını sıkmış olmayacak mısın? anı yaşa gelecek kaygısı gütme

Allah her anneye bebegini doyuracak kadar sut verirmis canim pozitif dusun olur sutun sen su ic duzenli beslen yeter, azalirsa da bu vucudun yaptigi birsey Allah o zaman da bir yol gosterir elbet :)

Allah her anneye bebegini doyuracak kadar sut verirmis canim pozitif dusun olur sutun sen su ic duzenli beslen yeter, azalirsa da bu vucudun yaptigi birsey Allah o zaman da bir yol gosterir elbet :)
Amin kızlar inşallah ya boşuna evham yapıyorumdur. Allah'ıma dua ediyorum hergün bebişimw yetecek kadar sütüm olsun diye. Şimdilik iyi gidiyoruz inşallah hepimizin bebişleri bol bol anne sütü alırlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…