- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.621
Istanbulda nerdesn cnm...hangi hastanede çalışyodn bide.ben Beşiktaş'tayim)
canım aptamil conformil al gazlı bebekler için o mama iyi geliyo birazBu temmuz bebeklerinin nesi var anlamıyorum. 10 gün önce her şey harikaydı. Şimdi 54 günlük gaz sancıları başladı. Tatile geldik hatay a, burnumuzdan geldi. Kv kp ne yapacaklarını şaşırdılar. Ne denediysek olmuyor. Metsil işe yaramıyo.
Günde iki kez sütüm yetmediği için mama veriyrum, evolvia önermişti dr. Mamayı verene kadar sıkıntı yok, mamadan sora böyle oluyor dün farkettik. Bebelac nurtikonfor aldık bakalım bugün dwneyeceğim. Gönül ister hiç vermeyeyim ama süt azalınca hiç tahammülü olmuyor yavrumun. Mememi sündürüyor bağırıyor tekrar yapışıyor iki yudum alıyor itiyor bağırıyor. Sıcakta bayılacak gibi oluyorum ben de. Yapış yapışız zaten nemden. Maaile ne yapacağımızı şaşırdık.
Uyku desem o da sallamadan ve meme ya da emzik olmadan mümkün değil.
B'nde çok zaman böyle yapıyrm :)Yataga yatir yanina uzan memeni oyle ver hic ona degme ama emicek dalinca kendi memeyi birakicak ozamana kadar bekle yanindan usulca kalk ..bide boyke dene bakalim
Rahimde kalan kalıntılarmış canım .aslınxa iyiymişMerhaba kizlar..50 günlük anneyim.4 gün önce kanamam bitti zannedip esimle ilişkiye girdim.ama sonra tekrar basladi kanama..şimdiyse kahverengi geliyor..neden böyle olmuş olabilir sizce?
Ah şeker anneler hepiniz şaşkınsınız mesajlarınızı okuyunca gülümsüyorum ilk kızımdaki Halim geliyor Gözümün önüne
Sadece sabır sakinlik lazım size bebişler ruh halinizden etkileniyo. Kucağınızda huzur buluyorlar bıraktığınızda ondan çığlığı basıyorlar. Benimkide öyle. Saatlerce kucağımda yaylanarak sallıyorum bazen kucak kucağa uzanıp uyuyoruz ama bu süreçte ay bi uyusa bıraksam işime baksam diye stres yapıp düşününce hiç uyumuyo inanın test ettim. Ve çok Gazlı bi bebek hep yüzüstü yatırıyorum uzun uyuyor köşe koltuğum var sert minderi battaniyesini gerdirip seriyorum altına yüzünü Gözünü kapatıp nefes almasına engel olmuyo. Bol bol konuşuyorum sakin sesle ağlamasını kesip yüzümü hayranlıkla seyrediyor herşeye değer o bakış için bile :))
Kucağımda bırakmadan kızlara yemek hazırladığımı bilirim. Bazende katılarak ağlamıyorsa bırakıyorum işime Gücüme bakıyorum bi süre sonra mızmızı kesiliyo.
Sizde onun her ıhlamasında takmayın ama ondan önce kendiniz bi sakinleşin bi rahatlayın kocaların dırdırına kulakları tıkayın. Güldü Çığlık attı elinde tuttu agu dedi emekledi onu yedi bunu yedi ayakta durdu yürüdü daha bunları konuşcaz bugünler geçicidiş çıkarmaları var uykusuz geceler hemen bitmiyor ama herşey daha kolaylaşıyor Büyüdükçe
Ünlülerden orda tedavi olanlar vardı değil mi canım. Resim çektiriyorsunuz mu:)Yakınmışız canım. Ben istanbul Florence Nightingale de çalışıyorum. Çağlayan da oturuyorum. kahveye çaya beklerim
Benimde sıkıntım şu eldiven takmıyorum tırnakları kesik hep dikkat ediyorum ama o elleriyle kendini mıncırıyo çığlığı basıyo çok yüzünü Gözünü ovuşturuyor gazı olduğu için..alışması lazım eldivensiz. Siz napıyorsunuz
Senin mesajların öyle iyi geliyoki canım.. Ben de bugn yine değişik ruh hallerine girdim, bir günüm diğerini tutmuyorAh şeker anneler hepiniz şaşkınsınız mesajlarınızı okuyunca gülümsüyorum ilk kızımdaki Halim geliyor Gözümün önüne
Sadece sabır sakinlik lazım size bebişler ruh halinizden etkileniyo. Kucağınızda huzur buluyorlar bıraktığınızda ondan çığlığı basıyorlar. Benimkide öyle. Saatlerce kucağımda yaylanarak sallıyorum bazen kucak kucağa uzanıp uyuyoruz ama bu süreçte ay bi uyusa bıraksam işime baksam diye stres yapıp düşününce hiç uyumuyo inanın test ettim. Ve çok Gazlı bi bebek hep yüzüstü yatırıyorum uzun uyuyor köşe koltuğum var sert minderi battaniyesini gerdirip seriyorum altına yüzünü Gözünü kapatıp nefes almasına engel olmuyo. Bol bol konuşuyorum sakin sesle ağlamasını kesip yüzümü hayranlıkla seyrediyor herşeye değer o bakış için bile :))
Kucağımda bırakmadan kızlara yemek hazırladığımı bilirim. Bazende katılarak ağlamıyorsa bırakıyorum işime Gücüme bakıyorum bi süre sonra mızmızı kesiliyo.
Sizde onun her ıhlamasında takmayın ama ondan önce kendiniz bi sakinleşin bi rahatlayın kocaların dırdırına kulakları tıkayın. Güldü Çığlık attı elinde tuttu agu dedi emekledi onu yedi bunu yedi ayakta durdu yürüdü daha bunları konuşcaz bugünler geçicidiş çıkarmaları var uykusuz geceler hemen bitmiyor ama herşey daha kolaylaşıyor Büyüdükçe
Çok doğru canım onların varlığına ne kadar şükür etsek az.. Işte insanoğlu bazen o düşüncelere kapılıyoruzKızlAr, bebeğim bugün sabah ezanındanberi huysuz diyebileim birkaç gün öncede böyle oldu bir kez ki bnm bebeğinim kolik filan değil , benim yavrum çok zor oldu defaletca düşük boş gebelik tüp Berk aşılama filan, zar zor oldu yani, az önce forumda gezerken donasyonu,40 yaşından sonda anne olmaya çabalayanlar, 8 düşük yapanlar filan o sayfalarda gezdin eski günlerim geldi aklıma, ki allahıma binlerce milyonlarca şükür ki kendiliğinden tedavisiz hiç de ummadığım bir anda geldi bebeğim,hep derlerdi inanmazdım , üstüne gitmeyip kafayı dağıtımda olur diye sahiymiş, bebeklerinize bakarken kolik dahi olsalar lütfen zorlanmayın üzülmeyin sevinin, bu zorluğu yalamak için ömrünü verecekler vareski günlerim geldi aklıma, oğlum hiç uyumasada sorun değil canı sağolsun iyiki gelmiş bana....
kolik çok zor ya benim oğlumda kolikhiç bişey gayda etmiyo kriz zamanlarında arabayla gezmek, koşik cd si, saç kurutma elektrik süpürgesi kucak sallamak hiç biri. o anlarsa kendimi çok kötü ve çaresiz hissediyorum onunla birlikte ben de ağlıyorum sonra eşimle tartışıyoruz bi de
Bnde bugun artik dayadim bi an kizdim boyle uyu artik diye sonra bi uzukdum.hamilelikte en ufak biseyde stres oluyoduk bugunleri gosterdi rabbim bizlere de bebeklerimizede ssaglik versinn .KızlAr, bebeğim bugün sabah ezanındanberi huysuz diyebileim birkaç gün öncede böyle oldu bir kez ki bnm bebeğinim kolik filan değil , benim yavrum çok zor oldu defaletca düşük boş gebelik tüp Berk aşılama filan, zar zor oldu yani, az önce forumda gezerken donasyonu,40 yaşından sonda anne olmaya çabalayanlar, 8 düşük yapanlar filan o sayfalarda gezdin eski günlerim geldi aklıma, ki allahıma binlerce milyonlarca şükür ki kendiliğinden tedavisiz hiç de ummadığım bir anda geldi bebeğim,hep derlerdi inanmazdım , üstüne gitmeyip kafayı dağıtımda olur diye sahiymiş, bebeklerinize bakarken kolik dahi olsalar lütfen zorlanmayın üzülmeyin sevinin, bu zorluğu yalamak için ömrünü verecekler vareski günlerim geldi aklıma, oğlum hiç uyumasada sorun değil canı sağolsun iyiki gelmiş bana....
Ünlülerden orda tedavi olanlar vardı değil mi canım. Resim çektiriyorsunuz mu:)
Kızlar bugün birinci ay aşımızı olduk. Dr kilosuna boyuna baktı. Gayet iyi dedi sütüm yetiyormuş yani :) çok sevindim ama yine de Aklımda hep altı aya kadar yetecek mi sütüm, ya sonradan azalırsa falan filan soruları var.. Bide şimdi hep evdeyim sürekli süt çayı falan içiyorum su içiyorum dikkat ediyorum. Bazı Günler gelecek dikkat edemicem Hadi ozamanlar yetiremezsem sütümü diye. Kafaya taktım mı takıom ben ya eşimi de bunalttım. Bu ruh halimden nasıl çıkabilirim? Süte takmış durumdayım
Allah her anneye bebegini doyuracak kadar sut verirmis canim pozitif dusun olur sutun sen su ic duzenli beslen yeter, azalirsa da bu vucudun yaptigi birsey Allah o zaman da bir yol gosterir elbet :)Kızlar bugün birinci ay aşımızı olduk. Dr kilosuna boyuna baktı. Gayet iyi dedi sütüm yetiyormuş yani :) çok sevindim ama yine de Aklımda hep altı aya kadar yetecek mi sütüm, ya sonradan azalırsa falan filan soruları var.. Bide şimdi hep evdeyim sürekli süt çayı falan içiyorum su içiyorum dikkat ediyorum. Bazı Günler gelecek dikkat edemicem Hadi ozamanlar yetiremezsem sütümü diye. Kafaya taktım mı takıom ben ya eşimi de bunalttım. Bu ruh halimden nasıl çıkabilirim? Süte takmış durumdayım
canım dr ne demiş sütün yetmiş demiş keyfini çıkar havanı at kocana artık bana bir şey demeyin bebişim doyuyor de..ama sen sabrını şimdiden tüketmeye başlamışsın ya yeterse sütün boşuna üzülmüş olmayacak mısın boşuna eşinin canını sıkmış olmayacak mısın? anı yaşa gelecek kaygısı gütme
Amin kızlar inşallah ya boşuna evham yapıyorumdur. Allah'ıma dua ediyorum hergün bebişimw yetecek kadar sütüm olsun diye. Şimdilik iyi gidiyoruz inşallah hepimizin bebişleri bol bol anne sütü alırlar :)Allah her anneye bebegini doyuracak kadar sut verirmis canim pozitif dusun olur sutun sen su ic duzenli beslen yeter, azalirsa da bu vucudun yaptigi birsey Allah o zaman da bir yol gosterir elbet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?