2015 Temmuz Anneleri

Gozun.aydin cnm.Allah bi daha sknti vermesinn .

tatil nasıl bı tatıldı cnm :)) aynen evden bı cıksam eve gırmıcem 16 gundur dujsun patllicam

Kızlar bebeğini tek başına yıkayan varsa bana tarif edebilir mi
Kopuk file aldim ben sevibabynindi galiba onun altinda vakumlari var kuvetin icine koyuyurum dus basligiyla yikiyorum enson sol elimin uzerine yuzustu yatirip sacini oyke sampuanlayip yine dusbasligiyla duruluyorum cok rahat oluyo ..sacini haftada iki kere sampuanliyorum vucudunu hergun

Gozun aydin canim ohh rahatlamissinizdir ben de sevindim senin adina Allah sagliktan geri koymasin bizi yawrularimiza iyi bakabilmeyi nasip etsin :)

ayy yaa çok sevindim canım gözün aydın..nasıl hafiflemişsindir...çok öptük seni

tatil nasıl bı tatıldı cnm :)) aynen evden bı cıksam eve gırmıcem 16 gundur dujsun patllicam

3 günlük didim e gttk..ablamlar yazlıktaydı onların yanına kaçtık çok iyi geldi uzun yol git gel..büyük kızım denize girdi eşimle onlara daha iyi oldu bu yaz rahatız seneye yeni yürümeye başlayacaklar o zaman daha zor hep peşlerinde olcaz şimdi daya memeyi gitsin bi evden çıksan girmezsin..inşallh bebişinde dışarda sakin olur cesaret gelir sana

öyle mi diyosun :) ana kucağına oturabılecek kadar büyüse hemen şimdi çıkarım alışveriş yapar dönerim ama büklüm büklüm anca port bebeyle çıkabılırım onda da elim kolum hareketsiz kalır. bi anlamı kalmaz. sadece kendisini çıkarsam o da bi garip geliyo minnacık bebek ilk annelik gerçekten bocalamayla geçiyomuş

Kızlar mecbur kaldım bebeğimi yine emzikle uyutmaya çalışıyorum çok canım sıkılıyor ama sanki ona karşı köyü bişey yapıyormuşum hissi var daha 26 günlüğüz ya

Canım ben ağır gelir diye kimyondan korktum açıkçası. Deneyelim olmazsa napalım
canım ben kimuonu denedim. 1 su bardağı sya yarım çay kaşığı tane kimyon bi taşım kaynattım soğuttum 2 öğünde 1 çay kaşığı verdim. bi de 1 kez biogaia. hangisi ii geldi bilmiyorum gazını çıkardı

Gozun.aydin cnm.Allah bi daha sknti vermesinn .

Sağol canım. Ne yaptınız bebiş emiyor mu

Gozun aydin canim ohh rahatlamissinizdir ben de sevindim senin adina Allah sagliktan geri koymasin bizi yawrularimiza iyi bakabilmeyi nasip etsin :)

Sağol canım rahatladım valla. Amin kimseyi hastalıkla sınamasın

ayy yaa çok sevindim canım gözün aydın..nasıl hafiflemişsindir...çok öptük seni

Valla kuş gibi hafifledim :) öptüm bende sizi
Kızlar mecbur kaldım bebeğimi yine emzikle uyutmaya çalışıyorum çok canım sıkılıyor ama sanki ona karşı köyü bişey yapıyormuşum hissi var daha 26 günlüğüz ya

Canım biliyorsun doğumun çok zor oldu. 1haftalıkken kadın doğumcum bebeği emziğe alıştır rahat edersin dinlenip çabuk iyileşirsin dedi. Bende alıştırdım. Vicdan yaptım ama benim ablamın büyük kızı kolikti. Hep memedeydi. Emzik tutmadı ve sadece anne sütüyle obez oldu. 6aylık 10kiloydu. Çocuk nefes bile alamıyordu kilodan. Emzik tutsa oyalanırdı emmezdi

canım rabbim yardımcın olsun üme kendini inş çıkmaz bişey dualarım seninle

kızlar hayırlı cumalar eşim izne ayrılıyor ve tatile gidelim diyor ömer 3 haftalık sizce gidilir mi çok ağlayan bir bebek değil ama kırkımız çıkmadı hastalanırmı drahat edermiyiz vb endişelerim var birde uçağa binebilirmi aranızda ylculuk eden yada tatile giden var mı

neden vicdan yapıyprsun canım anlamadım emzir doyduysa tamambende öyle yapıyrum yksa hep memede kalmak istiyr oynuyor resmen zaten tam ememiyor çok zorluyor beni nasıl yapacağım bilmiyorum

Emiuo cnm cok.sukur,bi bnm dikis yerkerim.kotu iste yaniyo resmn napcm bilmiyorum.doktrda ilacacdewam.dedi.hagrlisi tek saglikli olalim da gecicek.ins.agrilr sizilr

canım anlatırmısın atil uzakmıydı nasıl geçti zorladımı seni eğleneildin mi birde uçaklamı gittiniz

Canım ben ağır gelir diye kimyondan korktum açıkçası. Deneyelim olmazsa napalım
Bugün ikinci gün yaptım canım benimki ninsanım sabahları başlıyor gene verdim sonrada hemen emzirdim uyudu birde yıkadım şimdi uyuyor rahatladı gbi çok ağladı gebe sabah bacakları bi çekiyor mini minnacık kalıyor kucağımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…