- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #64.141
Niye saçma gelsin hepimiz bu Günlerden geçtik canım.Kızlar kabus gibi bir günün ardından bugün şükür bebeğim normale döndü. Bir günü bir Gününe tutmuyor anlamadım yani.
Kendimi çok Bakımsız hissettim bi kaş aldırmaya gideyim dedim ona da izin vermedi bizim paşa uyanacak gibi yaptı başında bekliyorum. Benim kilolarda bana miras kaldı sanırım süt olsun diye ne bulursam yedim doğumdan sonra. Sadece 9 kilosu gitti geriye kaldı 9. Göbeğimde hafif var, bu Sıcakta korsede takamadım, yalnız asıl basenler almış başını gitmiş benim ya.hiç bir kıyafetim olmuyor resmen 38 den 42 ye çıkmışım
hala hamile kıyafeti giyiyorum dışarı çıkarken. Bi taraftan da eşime nasıl görünüyorum diye aklıma geliyo bazen
sürekli Dağınık saçlar, kusmuk kokuyorum genelde ve sürekli pijamalı bi tipim.. Geçer inşallah bu günlerde daha çok erken değilmi? 25. Günümüzdeyiz kırkı çıkınca herşey daha güzel olur değilmi?
Belki saçma gelecek bebeklerimize ilgili endişelerimizin yanında bu yazdıklarım ama içimi dökmek istedim, belki yalnız değilimdir diye.
Bak sana tavsiyem bebeğinin her mız mız etmesine koşma ciddi ağlamıyorsa kendi kendine susar kendini harap etme yani rahat ol. Ciddi olarak ağlamıyorsa her Mızmız dediğinde memene alma
Boşver azcık ağlayıversin sen saçını tara gözüne kalemini Çek pijamalı bile olsan güzel görünürsün sanada iyi gelir. Bu Sıcakta kıyafet giyilmiyo zaten saçını bi topuz yap kalem Çek yeter.
Bende senn gibiyim çok takarım paspal dolaşmaya. Şort ve ya tayt giyiyorum üzerine uzun bol tsihort aldım onları geçiriyorum kendimi iyi hissediyorum saçlarımı felan tarayıp çeki düzen verince.
Zaten sen kendini iyi hissetki bebişin daha huzurlu olur. Bide böyle düşündüğün için kendini suçlama en doğal hakkın kendinle ilgilenmen. Neşeli ol pozitif ol