- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.541
birkaç kez verdim, benek saatlerce uyanmadı memeler sızladıAnne sutu kolay hazmadiliyor belki ondan boyle erkenden acikiyordur birde kendisi biraksin memeni,mama bebekleri uzun sure tok tutuyor ben 1 kere verdim gece 12 den sabah 6 ya kadar hic uyanmadi :)
Nede yaptın CNm mevlidini tarihi bir yere benziyor bende beğendim daha da yapmadım ,
Allah kabul etsin onuda atlattınız desene.
Ben Mevlüt yapmadım bayramdan önce kurbanı kesmiştik Sünnet yaptığımız için yemek yedirelim dedik bayramda gelene pilav üstü et ayran ikram ettik öyle geçti çok şükür. Yemek yemeye vaktim olmuyo hep ayak üstü atıştırmayla geçiriyorum.
Bugünlerde geçicek bizle sofraya oturmaya başlayacaklar
Çok geçmiş olsun canım, ben de yazını okur okumaz kızımı kontrol ettim, şükür farkedilen bişey yok. İhmal etme canım, bi de ortopediye gösterdin mi onu merak ettim. Size hastaneden çıkarken mi söylediler yoksa kendiniz mi fark ettiniz???
Benim doktorum bir hafta olunca çağırmıştı yanlış hatırlamıyorsam gittim dikişlerim açılmış tekrar dikiş attıKızlar Dr kontrolüne ne zaman gıdeceksınız dikişler var bir ay dolunca mı gıdılmeli bir terslik olsa anlarımız
ben doğumdan 1 hafta sonra gitmiştim, dikişler kendiliğinden düşer başka bir sorun olmazsa hemen gelmene gerek yok 40 dan sonra gelirsin dediKızlar Dr kontrolüne ne zaman gıdeceksınız dikişler var bir ay dolunca mı gıdılmeli bir terslik olsa anlarımız
benimki de doğru düzgün uyumuyor:/ ve uyanık olduğu zamanlarda emiyor, emmiyorsa da çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırıyorum. sizinki uyumadığında ne yapıyor?bebeğiniz bir günde toplam ne kadar uyuyordur oğlum toplasan 4 5 saat anca uyuyor bi terslik mi var acaba anlamıyorumya bir de daha 21. günü dünyada uykusuzluktan bende bittim artık o değil bi gün düşüp kalıcam öyle ya
yapıyor canım gunde 5 kere felan.makıneye gelmıyo bebedor almıstım ondan galıbaKaka yapıyor mu canom, kaka ve idrar yapıyorsa sütün yeterli , sen ep emzir artar
canın cıs kakaı normal.emzıkte verıyorum sıkılıp atıyo.peki sut sagma makınesıne nıye sut cıkmıyo.siz sağdınızmı hıc ne kadarlık cıkması gerekiyo.Canım aynı sorunu bend e yaşadım bende sensin gıbı düşündüm sonra cışını kafasını takıp ettım yapması gereken gıbıydı emzık aldık rahatladım o hep emmek istiyo içguduselmış
canım bana 40.gun dolunca gel demiştiBenim doktorum bir hafta olunca çağırmıştı yanlış hatırlamıyorsam gittim dikişlerim açılmış tekrar dikiş attı
bendede durum aynı canım.cok az uyuyor ve sureklı emmek istiyorben doğumdan 1 hafta sonra gitmiştim, dikişler kendiliğinden düşer başka bir sorun olmazsa hemen gelmene gerek yok 40 dan sonra gelirsin dedi
benimki de doğru düzgün uyumuyor:/ ve uyanık olduğu zamanlarda emiyor, emmiyorsa da çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırıyorum. sizinki uyumadığında ne yapıyor?
Canim geliyo ama bizimki agliyo 60 cc mama yapip veriyom yok ustune bazen bidaha emmek istiyo sagdigim zaman rahat 5 dk bir gogsu 5 dk digerini bir biberon doluyo ama yok susmuyo 2 saatte 1 emzirsem mumkun degil en fazla 1 saatdayaniyosurekli kavga icindeyiz ne olcak bilmemNiye okadar uzun emziriyorsun süt geiıyomu kontrol edıyormusun boş ederse gaz yapar sendense yara hemşire bana 15 dk bır 15 dk diğer Göğüs toplam yarım saat emzir dedi
siki emzirme dedigin kac dkkBizimde öyle ölü canım, gece lambası açıyrm, rahat giydryerm , sıkı emziryrm, 4-5 saat uyuyur[
Canım 3 saat iyi dayanıyorsun ya biz on on beş dakika anca emiyoruz onda da kanser içinde kalıyoruz oğlumun alnından terler süzülüyor yavrum.. Dün gece ben biraz uyuyayım diye ç, başka odada yattım uyandıkça gittim emzirdim. Sabaha okadar özlemişimki anlatamam.
Kızlar bide bizim Oğlanın burnundan süt kusmuğu geliyor ya, ağızdan anladımda burun beni korkutuyor yaşayan varmı böyle bişey
Bebegin emerken cekisi ile makinenin cekisi bir degil de ondan :)canın cıs kakaı normal.emzıkte verıyorum sıkılıp atıyo.peki sut sagma makınesıne nıye sut cıkmıyo.siz sağdınızmı hıc ne kadarlık cıkması gerekiyo.
arkadaşlar benim oğlum 2 gündür kakasını yapmıyordoktora götürsem mi ne yapsam bir akıl verin??
Cani kolik bebek icin en iyisi nurse herveys hic o eziyeti ccekmeeeMerhaba kızlar nasılsınız? Biz iyiyiz ama kolik başladı oğluşum baya rahatsızlansinor şimdi gene uyandi sohbete katılmıyorum kafamı kaşımak vaktim oluyor inanin
Kızlar geçenlerde başımızdan geçen bi olayı anlatayım da size de Tecrübe olsun...
Kızım akşam uyumakta zorlanıyordu , ben de eşim uykusuz kalmasın sabah erkenden işe gidecek diye kızı alıp oturma odasına geldim, yanına uzandım. Acıkmış gibi ağzını gezdiriyordu, ben de emzirdim. Yavrum ne de güzel yedi, ağzından memeyi çeker çekmez kusmaya başladı ama ne kusma, tazyikli su gibi akıyo. Birden kızın nefesi kesildi kıpkırmızı kesildi. Kaldırıyorum, indşriyorum geçmedi, dilini kontrol ettim ağzında. Normalde soğuk kanlı olan ben bağırmaya başladım, kız ölüyo diye. Eşim sesime uyanıp geldi, uyku sersemi Aldı kızı elimden, nefes borusuna kusmuk kaçmıştır diye bildiği ilk yardım yöntemlerini denedi, yavrum ağlamaya başladı, bi iki saniye sonra yine oldu. Yüzünü başını ılık suyla yıkadık kendine geldi ama nasıl yorgun düşmüştü bi bilseniz. Hemen acili aradık hastaneye gelin dediler. Islak halde battaniyelere sarıp gittik, belirgin bişey yok diye o gece hastanede bıraktılar bizi . Aynı şey hastanede de oldu. Çok acıkmıştı ben de emzirdim az bişey, Dr yanımdaydı Allahtan . Hemen bırak yatağa dedi, yan çevirdi, yüzünü görebileceğim şekilde. Böyle beklememiz gerekiyormuş kusması bitene kadar. Bebeklerin küçük dili nefes borusunu tıkadığı zaman kusma bitene kadar açılmazmış. Nefes borusuna kusmuk kaçmasın diye. Bu korku bana yetti de arttı . Başınıza gelirse bebeği ürkütmeden yan çevirin kusması bitip nefesini çekene kadar, veee sakin olun:)
bende emziğe alıştırıyorum artık son çare ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?