2015 Temmuz Anneleri

B'nde
Anne sutu kolay hazmadiliyor belki ondan boyle erkenden acikiyordur birde kendisi biraksin memeni,mama bebekleri uzun sure tok tutuyor ben 1 kere verdim gece 12 den sabah 6 ya kadar hic uyanmadi :)
birkaç kez verdim, benek saatlerce uyanmadı memeler sızladı kakasında koku oldu hoşuma gitmedi kestim

Evet çok şükür atlattık :) Allah kabul etsn sizinde cnm iyi düşünmüşsünüz sünnetinizde hayırlı olsun cnm damatlığını görürsünüz inşallah :) ay inşallahh en azımdan 3 aylık olsalar sağlıkla :) olsun ama hergünleri ayrı güzel şimdi bile büyümüş geliyo gözüme minikkuşş :))

normal kontrolünde doktor farketti ama o zaman çıkıntılı falan değidi film çekildi ordada kesin sonuç elde edildi korkmayın diyor ama elde değil maalesef bebeğim çok huysuz ondan sanırım daha 21 günlük ama hiç uyumuyor toplasan 4 5 saat anca uyuyordur bir günde

bebeğiniz bir günde toplam ne kadar uyuyordur oğlum toplasan 4 5 saat anca uyuyor bi terslik mi var acaba anlamıyorum ya bir de daha 21. günü dünyada uykusuzluktan bende bittim artık o değil bi gün düşüp kalıcam öyle ya

Kızlar Dr kontrolüne ne zaman gıdeceksınız dikişler var bir ay dolunca mı gıdılmeli bir terslik olsa anlarımız
ben doğumdan 1 hafta sonra gitmiştim, dikişler kendiliğinden düşer başka bir sorun olmazsa hemen gelmene gerek yok 40 dan sonra gelirsin dedi

benimki de doğru düzgün uyumuyor:/ ve uyanık olduğu zamanlarda emiyor, emmiyorsa da çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırıyorum. sizinki uyumadığında ne yapıyor?

arkadaşlar benim oğlum 2 gündür kakasını yapmıyor doktora götürsem mi ne yapsam bir akıl verin??

canın cıs kakaı normal.emzıkte verıyorum sıkılıp atıyo.peki sut sagma makınesıne nıye sut cıkmıyo.siz sağdınızmı hıc ne kadarlık cıkması gerekiyo.

bendede durum aynı canım.cok az uyuyor ve sureklı emmek istiyor

Niye okadar uzun emziriyorsun süt geiıyomu kontrol edıyormusun boş ederse gaz yapar sendense yara hemşire bana 15 dk bır 15 dk diğer Göğüs toplam yarım saat emzir dedi
Canim geliyo ama bizimki agliyo 60 cc mama yapip veriyom yok ustune bazen bidaha emmek istiyo sagdigim zaman rahat 5 dk bir gogsu 5 dk digerini bir biberon doluyo ama yok susmuyo 2 saatte 1 emzirsem mumkun degil en fazla 1 saatdayaniyosurekli kavga icindeyiz ne olcak bilmem

Bizimde öyle ölü canım, gece lambası açıyrm, rahat giydryerm , sıkı emziryrm, 4-5 saat uyuyur[
siki emzirme dedigin kac dkk

Evet vcanim bi kac kez bizimkide yapti doktor normal dedi mama verdim de rahat ediyom yoksa emerken uyuyo birakinca kiyamet kopuyo hele o memeyi veriyom ya damaklari ile once sıkiyor gogsumu canimi yakiyo cok fena bu oglan dun alisverise gittim avm ye bi girdim 1 de 830 ta ciktim zamanimin cogu mama hazirlamak ve emzirmekle gecti bakalim deniyorum hala sadece emme ile ne kadar dayancak diye ama yoooook geceqn mama bitti bende bittim

Bu bebekler emdikten sonra ne yapiyo 15 dkk maksimum kendi kendine duruyo bizimki sonra gene aglamaklii

arkadaşlar benim oğlum 2 gündür kakasını yapmıyor doktora götürsem mi ne yapsam bir akıl verin??

Sadece anne sutumu veriyosun mama veriyosan kabiz yapmis olabilir yediklerine dikkat et valla sana fitil veriri yada poposu ile biraz oynasan uyarirsin yapar ben ole yapiyodum kabiz olunca fitilde ayni gorevi goruyo termometrenin usunu hafif sokardi kuzenim hemen yapardi kakasini

O bana da oldu tam yatiyoduk bir kustu hemen yan cevirdim ama korktum tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…