2015 Temmuz Anneleri

Benim kızım gündüzleri hiç uyumuyor sürekli meme istiyor kucak istiyor ne isterse yapıyorum küçükhanımefendiye ama yok 15 dk uyuyor en fazla ve uyanıyor. En son emzirdm ve uyuyakaldı kucağımda kendini ite ite karnımın üstüne yattı ve 1 saattir karnımın üstünde deliksiz uyuyor:))) kımıldayamıyorum uyanmasın diye:) galiba bu kızz karnıma geri dönmek istiyorr :))))

Aynılar hiç uyku yok bizdede memeye kafasını sokuyo emmiyo başını yanağını değdirip uyuyo. Çok tatlıya dimi her baktığımda okadar sevgi doluyo ki bu hallerini özliycez
Profil foton çok güzel canım ya bittim

Canım çok geçmiş olsun bidaha başınıza gelmez inş. Paylaşman çok iyi oldu

Evett minik koalalarr çok şekerrler ama azcıkda bizsiz uyusalar yemek bile yiyemiyorm bazen:)) teşekkür ederm canm geçn hafta mevlidimiz vardı ordan fotomuz

Evett minik koalalarr çok şekerrler ama azcıkda bizsiz uyusalar yemek bile yiyemiyorm bazen:)) teşekkür ederm canm geçn hafta mevlidimiz vardı ordan fotomuz
Allah kabul etsin onuda atlattınız desene.
Ben Mevlüt yapmadım bayramdan önce kurbanı kesmiştik Sünnet yaptığımız için yemek yedirelim dedik bayramda gelene pilav üstü et ayran ikram ettik öyle geçti çok şükür. Yemek yemeye vaktim olmuyo hep ayak üstü atıştırmayla geçiriyorum.
Bugünlerde geçicek bizle sofraya oturmaya başlayacaklar

Merhaba canım maşallah size bizde bugün tam 1 aylık olduk 31 günlük zaman gerçekten çok çabuk geçmeye başladı Bebek geleli :)

kızla merhaba nasılsınız.nasıl gidiyor annelik.offf ben bazen deliriyorum.sureklı meme.doymuyormu acaba dıyorum.duun elekktirkli pompa ıle sağdım ne kadar çıkacak sutum dıye.cok az cıktı.normalde ne kadar çıkması lazım.birde çıkarken damla damla geliyor.sutummu az acaba.cocuk 2-3 gundur sureklı ağlıyor.uyumuyor.uyusada hemen uyanıyor.meme verınce susuyor.cok canım sıkılıyor.ne yapmalıyım.sutumun yeterlı olduğunu nerden anlamalıyım.

Normal dogum yapnlar dikisler ne durumda..ben rahatladm ama sikintu da var biraz..ozrllikle aksama dogru sıkıntım artiyo...cok kaşıntı var nesela bi de ustune oturamiyorm yaniyo sixliyo biraz..dogumdan sonra kontrile gitnedim
Kaç gün oldu canım bendim 14 gün benimde aynı kontrole bır Ay'ı dolunca gıderım zaten dıkısler düşmezdi neydi kontrol edecek dıye gıtmedım acıyo zaten bırde zorlarlar

Kaka yapıyor mu canom, kaka ve idrar yapıyorsa sütün yeterli , sen ep emzir artar

Canım aynı sorunu bend e yaşadım bende sensin gıbı düşündüm sonra cışını kafasını takıp ettım yapması gereken gıbıydı emzık aldık rahatladım o hep emmek istiyo içguduselmış

Biz emme seanslari uzun suruyo 3 saat kadar gogus uclarim aciyo artik mamada veriyoz bende uyudugu zaman ozluyom uyansin istiyorum
Niye okadar uzun emziriyorsun süt geiıyomu kontrol edıyormusun boş ederse gaz yapar sendense yara hemşire bana 15 dk bır 15 dk diğer Göğüs toplam yarım saat emzir dedi

al bendende o kadar canım.gögsumde uyuyor yatağa yatırınca en fazla 15 dk.acaba dıyorum sutmu yetmıyor ac ondanmı sureklı uyanıyor.anlamadımkı.ama canım cok sıkılıyor yemek bıle ıyemıyorum.

Bizimde öyle ölü canım, gece lambası açıyrm, rahat giydryerm , sıkı emziryrm, 4-5 saat uyuyur

Kaç gün oldu canım bendim 14 gün benimde aynı kontrole bır Ay'ı dolunca gıderım zaten dıkısler düşmezdi neydi kontrol edecek dıye gıtmedım acıyo zaten bırde zorlarlar
16.gunmz bugun. Cok rahatsz ediyo makata doğru olan bolge ozellikle...ayyhh bende gitmedim iste bklim ayimz dolunca giderm artik..

Bendim oğlanında gelıyo canım geniz acık normalmiş

Merhaba kızlar nasılsınız? Biz iyiyiz ama kolik başladı oğluşum baya rahatsızlansinor şimdi gene uyandi sohbete katılmıyorum kafamı kaşımak vaktim oluyor inanin

Kızlar Dr kontrolüne ne zaman gıdeceksınız dikişler var bir ay dolunca mı gıdılmeli bir terslik olsa anlarımız

aynen ya bebek senin onla ilgili kararları esas sen veriridin , bebek Allah'ın sana emaneti, diğerleri sadece fikir verebilir. İçgidülerine güven,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…