- 29 Mayıs 2013
- 340
- 352
- 303
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.521
Aynılar hiç uyku yok bizdede memeye kafasını sokuyo emmiyo başını yanağını değdirip uyuyo. Çok tatlıya dimi her baktığımda okadar sevgi doluyo ki bu hallerini özliycezBenim kızım gündüzleri hiç uyumuyorsürekli meme istiyor kucak istiyor ne isterse yapıyorum küçükhanımefendiye ama yok 15 dk uyuyor en fazla ve uyanıyor. En son emzirdm ve uyuyakaldı kucağımda kendini ite ite karnımın üstüne yattı ve 1 saattir karnımın üstünde deliksiz uyuyor:))) kımıldayamıyorum uyanmasın diye:) galiba bu kızz karnıma geri dönmek istiyorr :))))
Canım çok geçmiş olsun bidaha başınıza gelmez inş. Paylaşman çok iyi olduKızlar geçenlerde başımızdan geçen bi olayı anlatayım da size de Tecrübe olsun...
Kızım akşam uyumakta zorlanıyordu , ben de eşim uykusuz kalmasın sabah erkenden işe gidecek diye kızı alıp oturma odasına geldim, yanına uzandım. Acıkmış gibi ağzını gezdiriyordu, ben de emzirdim. Yavrum ne de güzel yedi, ağzından memeyi çeker çekmez kusmaya başladı ama ne kusma, tazyikli su gibi akıyo. Birden kızın nefesi kesildi kıpkırmızı kesildi. Kaldırıyorum, indşriyorum geçmedi, dilini kontrol ettim ağzında. Normalde soğuk kanlı olan ben bağırmaya başladım, kız ölüyo diye. Eşim sesime uyanıp geldi, uyku sersemi Aldı kızı elimden, nefes borusuna kusmuk kaçmıştır diye bildiği ilk yardım yöntemlerini denedi, yavrum ağlamaya başladı, bi iki saniye sonra yine oldu. Yüzünü başını ılık suyla yıkadık kendine geldi ama nasıl yorgun düşmüştü bi bilseniz. Hemen acili aradık hastaneye gelin dediler. Islak halde battaniyelere sarıp gittik, belirgin bişey yok diye o gece hastanede bıraktılar bizi . Aynı şey hastanede de oldu. Çok acıkmıştı ben de emzirdim az bişey, Dr yanımdaydı Allahtan . Hemen bırak yatağa dedi, yan çevirdi, yüzünü görebileceğim şekilde. Böyle beklememiz gerekiyormuş kusması bitene kadar. Bebeklerin küçük dili nefes borusunu tıkadığı zaman kusma bitene kadar açılmazmış. Nefes borusuna kusmuk kaçmasın diye. Bu korku bana yetti de arttı . Başınıza gelirse bebeği ürkütmeden yan çevirin kusması bitip nefesini çekene kadar, veee sakin olun:)
Aynılar hiç uyku yok bizdede memeye kafasını sokuyo emmiyo başını yanağını değdirip uyuyo. Çok tatlıya dimi her baktığımda okadar sevgi doluyo ki bu hallerini özliycez
Profil foton çok güzel canım ya bittim
Allah kabul etsin onuda atlattınız desene.Evett minik koalalarr çok şekerrler ama azcıkda bizsiz uyusalar yemek bile yiyemiyorm bazen:)) teşekkür ederm canm geçn hafta mevlidimiz vardı ordan fotomuz
Merhaba canım maşallah size bizde bugün tam 1 aylık olduk 31 günlük zaman gerçekten çok çabuk geçmeye başladı Bebek geleli :)Merhaba kızlar nasılsınız?
Bebekler Ağlar kızlar uyur diyen yalan demişbebek dediğin etrafı tanıyıp meşgul olana kadar Ağlar çok uzun yoldan geldi Dünya'ya alışmak kolay mı gazı bahane eder kucağı ister memeden ayrılmaz uykusu gelir Ağlar. Bize Düşen bilinçlenene kadar bu sebepsiz anlayamadığımız ağlamalara huzursuzluklara sabretmek
Yarın kırkıncı günümüz zaman nede çabuk geçiyo
Kaç gün oldu canım bendim 14 gün benimde aynı kontrole bır Ay'ı dolunca gıderım zaten dıkısler düşmezdi neydi kontrol edecek dıye gıtmedım acıyo zaten bırde zorlarlarNormal dogum yapnlar dikisler ne durumda..ben rahatladm ama sikintu da var biraz..ozrllikle aksama dogru sıkıntım artiyo...cok kaşıntı var nesela bi de ustune oturamiyorm yaniyo sixliyo biraz..dogumdan sonra kontrile gitnedim
Kaka yapıyor mu canom, kaka ve idrar yapıyorsa sütün yeterli , sen ep emzir artarkızla merhaba nasılsınız.nasıl gidiyor annelik.offf ben bazen deliriyorum.sureklı meme.doymuyormu acaba dıyorum.duun elekktirkli pompa ıle sağdım ne kadar çıkacak sutum dıye.cok az cıktı.normalde ne kadar çıkması lazım.birde çıkarken damla damla geliyor.sutummu az acaba.cocuk 2-3 gundur sureklı ağlıyor.uyumuyor.uyusada hemen uyanıyor.meme verınce susuyor.cok canım sıkılıyor.ne yapmalıyım.sutumun yeterlı olduğunu nerden anlamalıyım.
Canım aynı sorunu bend e yaşadım bende sensin gıbı düşündüm sonra cışını kafasını takıp ettım yapması gereken gıbıydı emzık aldık rahatladım o hep emmek istiyo içguduselmışkızla merhaba nasılsınız.nasıl gidiyor annelik.offf ben bazen deliriyorum.sureklı meme.doymuyormu acaba dıyorum.duun elekktirkli pompa ıle sağdım ne kadar çıkacak sutum dıye.cok az cıktı.normalde ne kadar çıkması lazım.birde çıkarken damla damla geliyor.sutummu az acaba.cocuk 2-3 gundur sureklı ağlıyor.uyumuyor.uyusada hemen uyanıyor.meme verınce susuyor.cok canım sıkılıyor.ne yapmalıyım.sutumun yeterlı olduğunu nerden anlamalıyım.
Niye okadar uzun emziriyorsun süt geiıyomu kontrol edıyormusun boş ederse gaz yapar sendense yara hemşire bana 15 dk bır 15 dk diğer Göğüs toplam yarım saat emzir dediBiz emme seanslari uzun suruyo 3 saat kadar gogus uclarim aciyo artik mamada veriyoz bende uyudugu zaman ozluyom uyansin istiyorum
al bendende o kadar canım.gögsumde uyuyor yatağa yatırınca en fazla 15 dk.acaba dıyorum sutmu yetmıyor ac ondanmı sureklı uyanıyor.anlamadımkı.ama canım cok sıkılıyor yemek bıle ıyemıyorum.Benim kızım gündüzleri hiç uyumuyorsürekli meme istiyor kucak istiyor ne isterse yapıyorum küçükhanımefendiye ama yok 15 dk uyuyor en fazla ve uyanıyor. En son emzirdm ve uyuyakaldı kucağımda kendini ite ite karnımın üstüne yattı ve 1 saattir karnımın üstünde deliksiz uyuyor:))) kımıldayamıyorum uyanmasın diye:) galiba bu kızz karnıma geri dönmek istiyorr :))))
Bizimde öyle ölü canım, gece lambası açıyrm, rahat giydryerm , sıkı emziryrm, 4-5 saat uyuyurBiz iyiz canım, kızlarımla gezip tozuyoruz:).
Maşallah paşana, biz de 33 günlük olduk, zaman çok çabuk geçiyor değil mi ???
Benim kızın gece uykusu düzenli çok şükür, uyuyana kadar çok uğraştırıyo ama uyuyunca 4-5 saat uyuyo. Ben de uykumu alabiliyorum böylece. Gündüz de bazen iyi uyuyo bazen huysuz oluyo, hanımefendinin keyfine göre değişiyo:).
Nede yaptın CNm mevlidini tarihi bir yere benziyor bende beğendim daha da yapmadım ,Evett minik koalalarr çok şekerrler ama azcıkda bizsiz uyusalar yemek bile yiyemiyorm bazen:)) teşekkür ederm canm geçn hafta mevlidimiz vardı ordan fotomuz
16.gunmz bugun. Cok rahatsz ediyo makata doğru olan bolge ozellikle...ayyhh bende gitmedim iste bklim ayimz dolunca giderm artik..Kaç gün oldu canım bendim 14 gün benimde aynı kontrole bır Ay'ı dolunca gıderım zaten dıkısler düşmezdi neydi kontrol edecek dıye gıtmedım acıyo zaten bırde zorlarlar
Yaa bnm oglanda iki gün gece dort saat uyumustu ama sonra saat basi kalkmaya basladiBizimde öyle ölü canım, gece lambası açıyrm, rahat giydryerm , sıkı emziryrm, 4-5 saat uyuyur
Bendim oğlanında gelıyo canım geniz acık normalmişCanım 3 saat iyi dayanıyorsun ya biz on on beş dakika anca emiyoruz onda da kanser içinde kalıyoruz oğlumun alnından terler süzülüyor yavrum.. Dün gece ben biraz uyuyayım diye ç, başka odada yattım uyandıkça gittim emzirdim. Sabaha okadar özlemişimki anlatamam.
Kızlar bide bizim Oğlanın burnundan süt kusmuğu geliyor ya, ağızdan anladımda burun beni korkutuyor yaşayan varmı böyle bişey
aynen ya bebek senin onla ilgili kararları esas sen veriridin , bebek Allah'ın sana emaneti, diğerleri sadece fikir verebilir. İçgidülerine güven,Kızma bana ama sinir oldym eşinle kayınvaldene... Sen o bebeğin annesisin, sen yavrunun aç olduğunu düşünüyorsan o bebek açtır... Kusmuş midesinde bişey kalmamış tamam kısa bi süre bebişte mideside dinlensinde aç aç zorla uyutmak ne oluyor!!! Sen kimseyi değil sadece annelik içgüdülerini dinle... O an emzirmek istiyosan emzir, uyutmak istiyorsan uyut... Bebeğin için en iyisini sen bilirsin...Bu arada farkettiğim bişey var boş mide daha çok gaz yapıyor... Midesi doldukça gazı çıkarıyor yoksa kıpkırmızı olup kuvranıyor benim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?