- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #63.481
Firsat buldukça bendr cikiyorm valla 40fln beklemyorm ama cokk sicak gunduz cikamyoz gecede gazlanir diye korkumdan çıkmıyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Götürck canım valla ona bile sevindim bende, hatta yarında yine gitcez onu bekliyorum. Ben çıktım bikaç kez az da olsa ama Aklım hep evde bebişte kalıyor rahat edemiyorum. Eşim Bebeğin çıkmasını istemiyor kırkına kadarIlk hafta kontrole goturmedin mi? Sonucta ciktin disariya yani. Bizimki 11 gunluk 3 kez disari ciktik. Onunda temiz acik havaya ihtiyaci var. ayrica ben 40 gun evde otursam kafayi kirardim heralde
hassas olursun hasta olma diye sanırım yoksa ne olacak hastaneden eve geliyoruz bebişi kontrole ilk ay aşısına götürüyoruz birşey olmuyor çok şükür bi hava alalım diyince mi olacak kendine dikkat ederek çok yormadan çıkarsan hiçbirşey olmaz İnşallah benceKizlar neden ki 40i cikana kadar evden cikilmaz diyolar ben cikiyorum ne oluyor ki yani
Eskiler oyle diyor da bişey olduğu yok bence, ilk hafta gün aşırı hastaneye gittik sarılıktan dolayı ikinci hafta desen benim dikişlerim açıldı nerdeyse her gün gittik. Avmde de gezdik markete de gittik. Çok şukur bişey olmadı. İnsan kırk gün evde kafayı yer bana da çok iyi geldi bebeğim dr dışarda sakinleşiyorKizlar neden ki 40i cikana kadar evden cikilmaz diyolar ben cikiyorum ne oluyor ki yani
Kizlar neden ki 40i cikana kadar evden cikilmaz diyolar ben cikiyorum ne oluyor ki yani
Eskiler oyle diyor da bişey olduğu yok bence, ilk hafta gün aşırı hastaneye gittik sarılıktan dolayı ikinci hafta desen benim dikişlerim açıldı nerdeyse her gün gittik. Avmde de gezdik markete de gittik. Çok şukur bişey olmadı. İnsan kırk gün evde kafayı yer bana da çok iyi geldi bebeğim dr dışarda sakinleşiyor
Kızlar resmen korkudan bebeğimi emziremiyorum bugn meme biraz dolmuştu tek mememi tam boşaltana kadar bebeğimi emzirdim sonra gazı için kaldırdığımda öyle bir küstümü fışkırarak ve Yediğinin hepsini çıakrdı. Sonra kv falan bi daha emzirme dediler Ama çocuk sürekli Aranıyor ve midesi boşaldı yani ben de boşalan memeden az az verdim. Sonra gaz problemi başladı uykuya da Dalamadı yavrum sonra ben biraz daha emzirdim bu seferde eşim başladı çocuğun gazı var sen hala Emziriyosn diye, verme meme diyorlar bana. Ama yavrum benim kucağıma gelince sakinleşiyor ve sürekli Orayı burayı emiyor ben nasıl kıyayım belliki aç yani bana sütün çok tazyikli gelio ondan kusuyo diyorlar. Çocuğu iki saatte zorla uyuttular şimdi. En son iki saat önce az emzirebilmilştm şimdide uyandırma o acıkınca uyanır diyorlar. Napcamı şaşırdım ya tecrübeszlk çok zor sizce bebeğim aç olmasa uykuya dalmakta zorlanımı? Yada acıkınca uyanır mı sizce? Of içim hiç rahat değil.. Bide çocuk çok Doymuş Karnı şişmiş diyorlar emzirmeyim diye. Sizce o şekilde belli olurmu karnının tokluğu?
Kızlar resmen korkudan bebeğimi emziremiyorum bugn meme biraz dolmuştu tek mememi tam boşaltana kadar bebeğimi emzirdim sonra gazı için kaldırdığımda öyle bir küstümü fışkırarak ve Yediğinin hepsini çıakrdı. Sonra kv falan bi daha emzirme dediler Ama çocuk sürekli Aranıyor ve midesi boşaldı yani ben de boşalan memeden az az verdim. Sonra gaz problemi başladı uykuya da Dalamadı yavrum sonra ben biraz daha emzirdim bu seferde eşim başladı çocuğun gazı var sen hala Emziriyosn diye, verme meme diyorlar bana. Ama yavrum benim kucağıma gelince sakinleşiyor ve sürekli Orayı burayı emiyor ben nasıl kıyayım belliki aç yani bana sütün çok tazyikli gelio ondan kusuyo diyorlar. Çocuğu iki saatte zorla uyuttular şimdi. En son iki saat önce az emzirebilmilştm şimdide uyandırma o acıkınca uyanır diyorlar. Napcamı şaşırdım ya tecrübeszlk çok zor sizce bebeğim aç olmasa uykuya dalmakta zorlanımı? Yada acıkınca uyanır mı sizce? Of içim hiç rahat değil.. Bide çocuk çok Doymuş Karnı şişmiş diyorlar emzirmeyim diye. Sizce o şekilde belli olurmu karnının tokluğu?
anım bendimde memeye yapışılır dün emzık verdım okadar rahatladım kı Dr da tavsıye etmıştı damağı guçlensın dıyeyahu kızlar bebeğim niye uyumuyor ya sürekli sallanayım memede duruyum istiyor napıcam ben uykusuzluk mahvetti beni
Ben de kendi kendimi muayene etmek istemistim kac cm acaba diye:))Amin insallh bi bn kaliyorum topikte dogurmayann :) nasil bnm sancilrim baslick napsam ki bnde kndi kndimi mi muayene etsem acilma var mi diye :))
Canım yalancı sancılar kasıkta bende ıkı uç gün önce başladı kasıkta bele vurduğu gün dogum olur ve dayanılmaz zaten anlarsındogum yapan anneler bir sorum olacak dogum oncesi kasilmalariniz belemi vuruyodu yoksa kasiklarami benim kasiklarim patliycakmis gibi oluyor kasilma geldiginde daha dogum yapamadimda
Canım kanala takılma beynimde ınmemıştı bır gece bır saatten fazla Yürüdük eve geldım kasığım çok ağrıdı sabaha kadar sabah sancım geldı zatenBen 3 km yuruyorum bi saat oluyo comeliyorum hurma yedim cok. Yok anacjm bnm kiz girmiyo kanala.gelmkde istemiyo .ic catimin dar olup olmadigini anlmiyomu doktr bna dar olabilir bilemiyorum dedi
Kızma bana ama sinir oldym eşinle kayınvaldene... Sen o bebeğin annesisin, sen yavrunun aç olduğunu düşünüyorsan o bebek açtır... Kusmuş midesinde bişey kalmamış tamam kısa bi süre bebişte mideside dinlensinde aç aç zorla uyutmak ne oluyor!!! Sen kimseyi değil sadece annelik içgüdülerini dinle... O an emzirmek istiyosan emzir, uyutmak istiyorsan uyut... Bebeğin için en iyisini sen bilirsin...Bu arada farkettiğim bişey var boş mide daha çok gaz yapıyor... Midesi doldukça gazı çıkarıyor yoksa kıpkırmızı olup kuvranıyor benim kuzumKızlar resmen korkudan bebeğimi emziremiyorum bugn meme biraz dolmuştu tek mememi tam boşaltana kadar bebeğimi emzirdim sonra gazı için kaldırdığımda öyle bir küstümü fışkırarak ve Yediğinin hepsini çıakrdı. Sonra kv falan bi daha emzirme dediler Ama çocuk sürekli Aranıyor ve midesi boşaldı yani ben de boşalan memeden az az verdim. Sonra gaz problemi başladı uykuya da Dalamadı yavrum sonra ben biraz daha emzirdim bu seferde eşim başladı çocuğun gazı var sen hala Emziriyosn diye, verme meme diyorlar bana. Ama yavrum benim kucağıma gelince sakinleşiyor ve sürekli Orayı burayı emiyor ben nasıl kıyayım belliki aç yani bana sütün çok tazyikli gelio ondan kusuyo diyorlar. Çocuğu iki saatte zorla uyuttular şimdi. En son iki saat önce az emzirebilmilştm şimdide uyandırma o acıkınca uyanır diyorlar. Napcamı şaşırdım ya tecrübeszlk çok zor sizce bebeğim aç olmasa uykuya dalmakta zorlanımı? Yada acıkınca uyanır mı sizce? Of içim hiç rahat değil.. Bide çocuk çok Doymuş Karnı şişmiş diyorlar emzirmeyim diye. Sizce o şekilde belli olurmu karnının tokluğu?
Allah yardimcin olsun. Cok zor gunler yasamissin.bebeginin kemigi kesin dogum sirasinda zorlamadan kirilmistir.ayni olay 2 ay once mersinde oldu.bebegin kemiginin kirik oldugunu bile siylemeden aileye teslim etmisler.bebek surekli aglayinca ortaya cikmis durum https://www.google.com.tr/search?re...id-browser-type&qsubts=1438722063660&devloc=0Kizlar 14 temmuzda medipol mega bagcilar hastanesinde dogum yaptim.ultrason muayenelerimde son gune kadar bebegimin 3200 gr civari oldugu soylendi.bu arada doktorumun adida lebriz hale aktün tamer. Bebegim 14 temmuzda sancilarim olmamasi nedeniyle suni sanciyla normal dogum ile dunyaya geldi.39+6 gunluktu.lebriz hanim izne ayrilacagindan ve ogun nobetci olacagindan dolayi yatisimi yaptirdi.fakat nobetci olmasina ragmen hic bi ozel ilgisini goremedim.dogumda bile 5 dk falan gordum.oysaki ben kendi sancimi 1 hafta daha bekleyebilir baska bir doktorda dogum yapabilirdim.kendi doktorum benle ilgilenicek diye suni sanciyi kabul ettim
suni sancinin ne kadar zor oldugunu yasayanlar bilir..dogumum gerceklesti ve 3200 gr denen bebek 4000 gr dogdu.benim fazlasiyla dikisim oldu. Saat 15.00 te doguma girdim.15.20 de kizim dunyaya geldi 17.00de dikisim bitti siz dusunun.dikis esnasinda cektigim acinin tarifi yok resmen canli canli dikildim.uyusturucu ignr yaptilar fakat o nasil bir uyusturmadir bilmiyorum inanilmaz canim yandi.ustelik dikisi yapan kisinin cirkin davranislarina maruz kaldim.ilgisiz soguk sert azarlayici ifadeler! Taburcu olup bebegimizle eve geldik ve 15 gun sonrasinda kizimin koprucuk kemiginin cikintili durdugunu fark ettim.hastaneye goturduk kirildigini soylediler!!!! Dogum sirasinda olabilirmis.kemik kendi kendine kaynamis bebegim gunlerce kirik bi kemikle savas vermis resmen.hastaneden saglikli diye taburcu edildi hic bir bilgi verilmedi.lebriz hale hanima durumu soyledigimde ise bana verdigi cevap boyle birseyin dogumda mumkun olmayacagi,hastanede fark edilecegi,bebegi tutarken ters bir hareketle bizim yapmis olabilecegimizdi!! Hangi anne bebegini ters bi hareketle tutar zaten o kadar miniklerki dokunmaya kiyamiyoruz.doktorumdan muayenelerinden cok memnundum fakat dogumda ve sonrasinda yasadigim bu olaylar beni fazlasiyla uzdu kizdirdi. Yarin bebegimi ortopediste goturecegiz umarim bir sorun cikmaz dualarinizi eksik etmeyin.medipol mega da dogum yapacak arkadaslarimda mutlaka yasadiklarimi dikkate alsinlarr..aynilarini siz yasamayin
kizlar bebeğim 12 günlük kac saatte bir besliyorsunu ben 1.5 2 saatte bir kaldiriyorum ama eşim artik sanada yazik 3 saat ni dinlensin oda sende diyor siZ ne kadar ara veriyorsunuz