- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.501
Sen bilirsin tabii ama biraz uğraş derim az büyüsün hızlanır o hem
Arkadaslar bebisim şuan silikon uç olmadanda emiyo maşallah ama çok çabuk acıkıyo. Biberonla 60 cc verdigimde en az 2 saat bazen 3 te olabiliyo hiç acıkmadan uyuyo. Ama mememde yarım saat emzirsem bile 10 dk sonra yine mızmızlaniyo. Busefer biberonla vermek zorunda kalıyorum. Mememde doymuyomu ki? Sinirim bozuluyo. 7/24 emzirememki yahuu. Banada vakit kalması lazım. Napcam bilemedimHep ama hep emzir canım gece hormonlar daha iyi çalıştı derler inanki sağmak değil bebek emdikşçe süt çoğalıyor bak dene , o çeksin ağzında dursun , artıran en önemli şey bebeğin uyarması hayran olmamak elde değil
Anne sutu kolay hazmadiliyor belki ondan boyle erkenden acikiyordur birde kendisi biraksin memeni,mama bebekleri uzun sure tok tutuyor ben 1 kere verdim gece 12 den sabah 6 ya kadar hic uyanmadi :)Arkadaslar bebisim şuan silikon uç olmadanda emiyo maşallah ama çok çabuk acıkıyo. Biberonla 60 cc verdigimde en az 2 saat bazen 3 te olabiliyo hiç acıkmadan uyuyo. Ama mememde yarım saat emzirsem bile 10 dk sonra yine mızmızlaniyo. Busefer biberonla vermek zorunda kalıyorum. Mememde doymuyomu ki? Sinirim bozuluyo. 7/24 emzirememki yahuu. Banada vakit kalması lazım. Napcam bilemedim
Dun yagmur yagdi yuruyemedim hergun 3 km fln yuruyorum ams yok girmiyo.kismet artik iki gunum var iki gun dahs yorcm.kndimi snrasi Allah kerim.ins.sagliklica alirim bebegimi bndeCanım kanala takılma beynimde ınmemıştı bır gece bır saatten fazla Yürüdük eve geldım kasığım çok ağrıdı sabaha kadar sabah sancım geldı zaten
Amin cnm insalllh.bnde diyorum bn mi o bolgeye bi uyari yapsam :) o zmn sancim.olur diye :)iki gunum var bakalim.ins.hayrlisiyla kavusurz bizdeBen de kendi kendimi muayene etmek istemistim kac cm acaba diye:))
Hayirlisiyla dogur insallah
C
anım bendimde memeye yapışılır dün emzık verdım okadar rahatladım kı Dr da tavsıye etmıştı damağı guçlensın dıye
Bekle bence dur mudahalede bulunma:) nokur nolmaz:)Amin cnm insalllh.bnde diyorum bn mi o bolgeye bi uyari yapsam :) o zmn sancim.olur diye :)iki gunum var bakalim.ins.hayrlisiyla kavusurz bizde
Hic dikkat etmemistim. Simdi baktim, sorun yok. Size tedavi onermedi mi dr? Aglar surekli yavrum yaBebeğinizin köprücük kemiğinde kırık oluşmuş mu sizinde doğum esnasında olmuş bebeğim 21 günlük ve orası halen çıkıntılı aranızda böyle bişey yaşayan varsa ne zaman iyileşiyor
Hic dikkat etmemistim. Simdi baktim, sorun yok. Size tedavi onermedi mi dr? Aglar surekli yavrum ya
Canım bebeğin büyük bi ihtimalle memeden az çekiyor benimki gibi . Ben tartı aldım her emzirmeden önce ve sonra tartıp ne kadar yediğini belirleyebilirsin. Ben öyle Yaptım iki hafta boyunca. Önce emzirdim sonra pompayla sağdığım sütü biberonla verip doymasını sağladım, şimdi sorunsuz emiyo ve doyuyo. Zamanın oldukça sık sık emzirmeye çalış, bol bol çeksin. Zamanla çenesi kuvvetlenir ve doyar. Umarım işe yarar sende de...Arkadaslar bebisim şuan silikon uç olmadanda emiyo maşallah ama çok çabuk acıkıyo. Biberonla 60 cc verdigimde en az 2 saat bazen 3 te olabiliyo hiç acıkmadan uyuyo. Ama mememde yarım saat emzirsem bile 10 dk sonra yine mızmızlaniyo. Busefer biberonla vermek zorunda kalıyorum. Mememde doymuyomu ki? Sinirim bozuluyo. 7/24 emzirememki yahuu. Banada vakit kalması lazım. Napcam bilemedim
Çok geçmiş olsun canım, ben de yazını okur okumaz kızımı kontrol ettim, şükür farkedilen bişey yok. İhmal etme canım, bi de ortopediye gösterdin mi onu merak ettim. Size hastaneden çıkarken mi söylediler yoksa kendiniz mi fark ettiniz???Bebeğinizin köprücük kemiğinde kırık oluşmuş mu sizinde doğum esnasında olmuş bebeğim 21 günlük ve orası halen çıkıntılı aranızda böyle bişey yaşayan varsa ne zaman iyileşiyor
Biz iyiz canım, kızlarımla gezip tozuyoruz:).Merhaba kızlar nasılsınız?
Bebekler Ağlar kızlar uyur diyen yalan demişbebek dediğin etrafı tanıyıp meşgul olana kadar Ağlar çok uzun yoldan geldi Dünya'ya alışmak kolay mı gazı bahane eder kucağı ister memeden ayrılmaz uykusu gelir Ağlar. Bize Düşen bilinçlenene kadar bu sebepsiz anlayamadığımız ağlamalara huzursuzluklara sabretmek
Yarın kırkıncı günümüz zaman nede çabuk geçiyo
Bizde öyleyiz canım, çok seviyor memeyi bende kıyamıyorm birde dediğim gibi sağdığımda 30 cv bile çıkmıyordu şu anda sağmıyrm ama göğüslerimden ve bebeğin kakasından anlın artmış, demek ki benekte böyle bir istek var ki süt artsın diyrm Allah beneğe böyle bir istek vermiş,Arkadaslar bebisim şuan silikon uç olmadanda emiyo maşallah ama çok çabuk acıkıyo. Biberonla 60 cc verdigimde en az 2 saat bazen 3 te olabiliyo hiç acıkmadan uyuyo. Ama mememde yarım saat emzirsem bile 10 dk sonra yine mızmızlaniyo. Busefer biberonla vermek zorunda kalıyorum. Mememde doymuyomu ki? Sinirim bozuluyo. 7/24 emzirememki yahuu. Banada vakit kalması lazım. Napcam bilemedim
Tahmin ediyorum o paniği çok şükür atlatmışsınız geçmiş gitmiş... Benim bebeğimde emerken boğazına kaçırıyor befessiz kalıyor... Emzirşrken başını biraz yukarda tutuyorum ana yine oluyor.. Denediğim her yöntemde yine olduKızlar geçenlerde başımızdan geçen bi olayı anlatayım da size de Tecrübe olsun...
Kızım akşam uyumakta zorlanıyordu , ben de eşim uykusuz kalmasın sabah erkenden işe gidecek diye kızı alıp oturma odasına geldim, yanına uzandım. Acıkmış gibi ağzını gezdiriyordu, ben de emzirdim. Yavrum ne de güzel yedi, ağzından memeyi çeker çekmez kusmaya başladı ama ne kusma, tazyikli su gibi akıyo. Birden kızın nefesi kesildi kıpkırmızı kesildi. Kaldırıyorum, indşriyorum geçmedi, dilini kontrol ettim ağzında. Normalde soğuk kanlı olan ben bağırmaya başladım, kız ölüyo diye. Eşim sesime uyanıp geldi, uyku sersemi Aldı kızı elimden, nefes borusuna kusmuk kaçmıştır diye bildiği ilk yardım yöntemlerini denedi, yavrum ağlamaya başladı, bi iki saniye sonra yine oldu. Yüzünü başını ılık suyla yıkadık kendine geldi ama nasıl yorgun düşmüştü bi bilseniz. Hemen acili aradık hastaneye gelin dediler. Islak halde battaniyelere sarıp gittik, belirgin bişey yok diye o gece hastanede bıraktılar bizi . Aynı şey hastanede de oldu. Çok acıkmıştı ben de emzirdim az bişey, Dr yanımdaydı Allahtan . Hemen bırak yatağa dedi, yan çevirdi, yüzünü görebileceğim şekilde. Böyle beklememiz gerekiyormuş kusması bitene kadar. Bebeklerin küçük dili nefes borusunu tıkadığı zaman kusma bitene kadar açılmazmış. Nefes borusuna kusmuk kaçmasın diye. Bu korku bana yetti de arttı . Başınıza gelirse bebeği ürkütmeden yan çevirin kusması bitip nefesini çekene kadar, veee sakin olun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?