- Konu Sahibi Hedef65tir
- #63.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim!!!sıkma canını ya Allah yardım eder sana
Annemler Eylulde burda canim , insallah onlara denk gelse ne guzel olacak!!Maya cnm allh yardmcn olsun.annenler geleckti yetisemycekler mu yardıma. Cok zor cidden
Canim altindan kalkmayip napayim ki? Sokakta mi yasayalim:) ailemMayasın iyimser bakış açını seviyrm ama sanki bu defakş fazla mı zor ? Bu kadar şeyin altından 2 bebekle kallabilwcwlmisin ? Ailen ya da yakın arkadaşlarında yardım etmeli bence ne olsa taşınma elin memleketi 2 bebek inş evi hemen bulursunuz kolay gelsin(
Evet canim doktorun cok dogru soylemis bebege kesinlikle su verilmez. Kizima 6-7 aylikken kati gidaya baslayinca ancak azicik vermeye baslamistik.kızlar benim doktorum kesinlikle su vermeyin dedi. su ihtiyacını anne sütünden karşılıyormuş zaten. havalar çok sıcak dedim onun tek çaresi daha sık emzirmek dedi. bağışıklık için sadece anne sütü dedi.
Canim altindan kalkmayip napayim ki? Sokakta mi yasayalim:) ailem
Eylulde burada zaten onlara denk gelirse iyi olacak denk gelmezse biz hallederiz. Arkadaslarimiz var ama tabi Turkiyedeki arkadaslarimiz kadar eski ve yakin degil. Yine de yardim eden olur.
Ben ilk
Tasindigimizda da tek basima hallettim herseyi simdide yaparim bir sekil korkmuyorum artik!
Canim maalesef kontratta madde var iki ay onceden haber verilirse hemAllah kolaylık versin cnm taşınmak çok zor
Ev sahibi taşın der demez taşınmak zorunda mısın yok mu orda bunun bir kanunu düzeni itiraz etsen ??
Cok sagol canim.Oyle yapacagiz artik:) yetistigi kadar yavas yavas yerlesiriz!Allah yardimcin olsun, tasinmak zor cocuksuzken bile. Annenler gelince yerlestirirsin simdi tam olarak yapamasan da.
Ben de dört gözle kırkı bekleyenlerdenim o günler gelecek mi acaba. Ama kırk gelince de bebekte pek rahatlama olmuyor sanırım, anlattıklarına bakılırsa40 i cikan var mi? Dun cikti bizim :)
10 gun sonra hatay a gidiyoruz, hep yazliktayiz artik tatil bitwne kadar denizden cikmicam ins. :) tabi oglan izin verirse. Dun bi dolasalim dedim esime arabayla, burnumdan getirdi sipa, uyanikken mizmiz oluyo genellikle.ne istiyosa artik. Bugun balkona cikardim biraz, sustu. İceri getiriyorum yine mizmiz.. Oynatiyo valla parmaginda bizi.
40 cikinca noluyoki canim. 40gun anne icin lohusalik donemidir. Kanama surer vucut eski haline doner rahim toparlanir vs. bebekle alakali bi durum yok yaniBen de dört gözle kırkı bekleyenlerdenim o günler gelecek mi acaba. Ama kırk gelince de bebekte pek rahatlama olmuyor sanırım, anlattıklarına bakılırsa
Valla bana kırkı gelince uykusu düzene girer, bebek sana sen bebeğe alışırsın diyorlar hep ben de onu bekliyorum. Birde tabi rahat rahat dışarı çıkabilmek var. Kırkı dolmadan çıkılmaz diye birşey var malum.40 cikinca noluyoki canim. 40gun anne icin lohusalik donemidir. Kanama surer vucut eski haline doner rahim toparlanir vs. bebekle alakali bi durum yok yani
Ilk hafta kontrole goturmedin mi? Sonucta ciktin disariya yani. Bizimki 11 gunluk 3 kez disari ciktik. Onunda temiz acik havaya ihtiyaci var. ayrica ben 40 gun evde otursam kafayi kirardim heraldeValla bana kırkı gelince uykusu düzene girer, bebek sana sen bebeğe alışırsın diyorlar hep ben de onu bekliyorum. Birde tabi rahat rahat dışarı çıkabilmek var. Kırkı dolmadan çıkılmaz diye birşey var malum.
ya aynı benim oğlum da boyle, bir de benim göğüs ucumun acısı geçmedi daha sürekli emmek isteyince daha da zor oluyor. bırakınca hemen ağlıyor oyle normal bir ağlama da değil o kadar cok bağırıyor ki sesi gidiyor bazen ne yapacağımızı şaşırıyoruz. gaz sancısı aglamasına benziyor aslında ayaklarını kendine çekerek ağlıyor ama onun için de damla veriyorum ben de dikkat ediyorum ama anlamadım gitti. çok zor gerçekten bebeklerin çok ağlaması inş kolik değildir diye dua ediyorum. benimki normal zamanında doğdu ama boyle işte sakinleşirler inş biraz dahakızlar bana bi yardım ya. benim bebiş sürekli meme emmek istiyo. yalancı memeyi fe önce bi ağzına alıyo sonra hemen atıyo diliyle. uyumuyo kendi kendine durmuyo uyanır uyanmaz ağlıyo sadece memede duruyo. 3 hafta erken doğdu acaba geç mi alışıyor hayata? dün dışarı çıkardık yarı yoldan döndük bastı yaygarayı durduramadık. bebeği nasıl oyalayacağım bi akıl tecrübeli anneler
ay hadi az kalmış sen de kavusacaksın inş bebeğineee. Allah yardımcın olsunkizlar dun gece 3 gibi sancilandim sabaha kadar uyutmadi saat 11 gibi doktora gittik 2 sm acilmam varmis eve yolladi sancin siklasinca gel dedi oglen 4 gibi nisanim geldi simdi evdeyim sancilaarim 10 15 dakikada geliyor acaba dogumum ne zaman doktorum sabah kalmaz dogum olur dedi bebegim kanala inmis insallah saglicakla kavusurum bebegime
Amin insallh bi bn kaliyorum topikte dogurmayann :) nasil bnm sancilrim baslick napsam ki bnde kndi kndimi mi muayene etsem acilma var mi diye :))kizlar dun gece 3 gibi sancilandim sabaha kadar uyutmadi saat 11 gibi doktora gittik 2 sm acilmam varmis eve yolladi sancin siklasinca gel dedi oglen 4 gibi nisanim geldi simdi evdeyim sancilaarim 10 15 dakikada geliyor acaba dogumum ne zaman doktorum sabah kalmaz dogum olur dedi bebegim kanala inmis insallah saglicakla kavusurum bebegime
Cnmm hadi gözün aydin.bir avazda ins..10dk düşünce git istersen ya da bes dk.hastanede uzun kalmk can sıkıcı oluyo da....sancin geldikce dolan derin nefes al ver...kizlar dun gece 3 gibi sancilandim sabaha kadar uyutmadi saat 11 gibi doktora gittik 2 sm acilmam varmis eve yolladi sancin siklasinca gel dedi oglen 4 gibi nisanim geldi simdi evdeyim sancilaarim 10 15 dakikada geliyor acaba dogumum ne zaman doktorum sabah kalmaz dogum olur dedi bebegim kanala inmis insallah saglicakla kavusurum bebegime