- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.301
Canım bence bebis karnında olmayı çok sevmiş :) hayırlı olan zamanda sağlıkla gelsin insallah canimHamilelik takvimim bitti eksilere dustun bnm kiz hala gelmeye niyeti yok.boyle yasamayi istiyo sanirimm.
Canım gazı felan mi var acaba benimki genelde gazı olunca öyle huysuzluk yapıyorKizlar biz bugün 23 günlük olduk ama kızım 2 günden beri sağ memeyi emmiyor. Neden almadığı konusunda hic fikrim yok sütümde var aslinda. Aciktığı zaman ilk sağdan başlıyorum ama bi aliyi bi bırakiyo sonra sinirleniyo agliyo ama canı yanıyormuş gibi yapiyo var mi fikri olan?
Neden yikamiyorsun canım bize eve gider gitmez yıkayın dediler hatta hergun yıkayın dedilerde iki gün arayla yıkadım havalar çok sıcak bebekler bile çok bunaliyorKızlar bizde isilik sorunu var göbekten dolayı yıkayamıyoruz. Ne önerirdiniz
Insallh cnm gelse artik.bide bugun.hareketleri cok yavas yok gbi nerdeyse bu.normlmi ki.gitsemmi doktra diyorum kasiliyo.dunde 140 150 arasndaydi kalp atisi dktr begnmedi .Canım bence bebis karnında olmayı çok sevmiş :) hayırlı olan zamanda sağlıkla gelsin insallah canim
Canm bende senin gibi oldu. Günüm doldu ne ağrı ne sancı. Hiç sancısız bi hamilelik yaşadım. Son günde suyum geldi birden. Hastaneye gittim hala sancı yok açılmada yok. Doktor bu şekilde bekleyemeyiz dedi. Sezeryan oldum ki bende korkuyodum ameliyat sonuçta. Spinal oldum. Ama inan sadece ilk yataktan kalkarken bi ağrı hissettim hastanede. Sonrası hiç ameliyat olmamış gibiydi. Hatta bu kadar ağrısız sancısız acısız bi doğum yaşıcağımı söyleseler inanmazdım. Sende bu kadar evham yapıyosan git doktora. Alsınlar bebişiInsallh cnm gelse artik.bide bugun.hareketleri cok yavas yok gbi nerdeyse bu.normlmi ki.gitsemmi doktra diyorum kasiliyo.dunde 140 150 arasndaydi kalp atisi dktr begnmedi .
Canım bilmiyorumki. Bende cıkmadı hiçbişey. Sadece meme uçlarım biraz rengi koyulaştıBendeee
Birde bende hala hamilelik lekeleri geçmedi ne zaman geçer acaba göbeğim melez bacak arkalarım koltuk altlarım hep aynı çok kötü duruyor
Sağol canm alıyım bende hemen takmaya başlıyım. Hemencik eski göbişime kavusayımCanim o normal ve gecmesi aylar aliyor. Sonra alisiyorsun goruntuye gecince farkina variyorsun aaaa nereye kayboldu diye:) seneye deniz mevsimi gelmeden gecmis olur. Sen unut simdi onu hic takilma. Karninin gitmesi icin mutlaka korse tak. Ben taktim hep su anda karnim dumduz asla dogum yaptigim anlasilmaz hemde ikincide daha sarkar toplanmasi zor
Olur demislerdi hic oyle bisey olmadi cok sevindim:) ama korse takmasam toplanmazdi bu kadar herhalde . Sabah uyanir uyanmaz takiyorum aksam yatarken cikariyorum ve hic aksatmiyorum bir gun bile.
Kizlar biz bugün 23 günlük olduk ama kızım 2 günden beri sağ memeyi emmiyor. Neden almadığı konusunda hic fikrim yok sütümde var aslinda. Aciktığı zaman ilk sağdan başlıyorum ama bi aliyi bi bırakiyo sonra sinirleniyo agliyo ama canı yanıyormuş gibi yapiyo var mi fikri olan?
Kesinlikle tek badi ile tutmanı öneririm. Tabii cereyansız ortamda. Bizimki öyle geçti, meğer lahana gibi sarıyormuşuz çocuğu.Kızlar bizde isilik sorunu var göbekten dolayı yıkayamıyoruz. Ne önerirdiniz
Bnde hep normli istedim ama pzrtesi gunu artik dicem sanirim dayanamiyorum.artik hareketleride azaldi tabi guclu sekilde vurmuyo.onun.korkusu var bisey mi.oldu diye .gerckten bunliyomus insan hayal ettigim gbi.olmadi insallh cnm bnde kolayca atlatrim dogumumu be sgimde bnde saglikli olalimda tek .sakin.olmaya calistikca milletin.sorulari biktrdi isteCanm bende senin gibi oldu. Günüm doldu ne ağrı ne sancı. Hiç sancısız bi hamilelik yaşadım. Son günde suyum geldi birden. Hastaneye gittim hala sancı yok açılmada yok. Doktor bu şekilde bekleyemeyiz dedi. Sezeryan oldum ki bende korkuyodum ameliyat sonuçta. Spinal oldum. Ama inan sadece ilk yataktan kalkarken bi ağrı hissettim hastanede. Sonrası hiç ameliyat olmamış gibiydi. Hatta bu kadar ağrısız sancısız acısız bi doğum yaşıcağımı söyleseler inanmazdım. Sende bu kadar evham yapıyosan git doktora. Alsınlar bebişi
Bana doktor sadece gyno ferro sanol verdi vitamin kullan demedi kizimda kullanmıştım bunda neden yazmadı anlamadım icsem mi diye dusunuyorum
Kıyamam ya. Allah tez zamanda sağlıkla kavustursun inş. Bianda sancıların gelirde bir avazda dogurursun inşallah cnm. Gercekten beklemek daha zor. Önceden karnımdami kalsa hep acaba Nasıl ayrılcam ben kızımdan derken yüzünü görmek bambaşka biseymis. 4 günde inanılmaz bağlandık ailecek. Allah tez vakitte sanada nasip etsin cnm.Yok cnm nerdee gelmedi dun gunum doldu .bnm doktr yoktu baska foktra gittim biraz daha bekleyelim dedi.kalp atislrini oek bgnmemistu sanirim uyuyo dedi.pzrtesi belli olck cnm.insallh bnde kavusurum saglickla bebegime.hicbir belirti yok(
Canim tutturmayi becerememissindir sutun varsa ziyan olmasin biberon verme bilen tecrubeli bir anne yada ebeye rica et sana nasil tutturacagini gostersinler. Meme ucu olup olmamasi pek degistirmiyor birsey aslinda bebek kahverengi bolgeyi agzina aliyor cunku. Saginca nasil cikiyor sut bebekte ayni sekil sagiyor memeyi. Surekli biberon verirsen hic emmez birakir. Sutunde azalir sonradan sagmakla bebegin emmesi ayni uyarida bulunmuyor vucuda. Umarim hallolur hersey daha uc gunluk zaten bebegin alisirsiniz birbirinize :) ben iki kizimdada emzik kullanmadim o konuda kullanan arkadaslar tavsiyede bulunabilirler. Ben emzik hoslanmiyorum bana daha zor geliyor agzindan dusunce aglayacak filan gecenin bir yarisi ugrasmak istemiyorum birde onunla. Biraktirmasida dert sonrahem ilk ay kullanmayin diyorlar zaten memeye alisana kadar iyice?
Sütünü sık ucunu iyice ıslat ayakta pişpişleyerek ver Ağzına sık vazgeçme tutar
Evet o biberon çok iyi kullandım
Valla emzik konusu çok farklı bi mevzu damla şeklinde Kauçuk chico nun emziğini bi dene
Kızlar çok sağolun. Bugün Philips Avent silikon göğüs ucunu aldım. Mucize gibi. Bebis emmeye başladı. Yalnız tek sorun doyuramadim onla bebisi. Biberonla dakikada doyan çocuk, göğsümde doymak bilmedi 1 saat. Sonra yine biberonla verdim sağıp. Gece uğraşmamak için biberonla vereyim diyorum, gündüz emzirir dururum artık. Olurmu sizce ?Aynı şeyleri yasamisiz bebek 6. Gününe kadar sadece biberon dan anne sütü içti sonra sonra dayanamadım gördüğüm tüm tecrübeli anneler le tutturmaya çalıştık. Eltim dedi silikon meme ucuyla dene ucu çıksın sonra normal verirsin. 1 günde çıktı göğüs ucum şimdi 10 günlük 4 gündür hiç kullanmadım pompami
Aminn insallhh canimm..sanki imkansz gbi geliyo insana. Durdukca .Kıyamam ya. Allah tez zamanda sağlıkla kavustursun inş. Bianda sancıların gelirde bir avazda dogurursun inşallah cnm. Gercekten beklemek daha zor. Önceden karnımdami kalsa hep acaba Nasıl ayrılcam ben kızımdan derken yüzünü görmek bambaşka biseymis. 4 günde inanılmaz bağlandık ailecek. Allah tez vakitte sanada nasip etsin cnm.
Neden gobekten dolayi yikayamiyosunuz?Kızlar bizde isilik sorunu var göbekten dolayı yıkayamıyoruz. Ne önerirdiniz
canim benim bebegiminde hareketleri azaldi malum buyuduler artik bide kalp atislarini niye begenmemiski benim kizin kalbi hep 140 145 atiyorYok cnm tadini.cikarck.hal.kalmdi bnde ya.suan.kasigimda sanki kasimi yirtiyo biri ogle agrim var.artik bu gunler bitsin.istiyorum bnde bevegime kavusmk.istiyorum zaten boluk porcuk uykulrim en iyisi bebegim.icin bolunsun sagliklica dogsunlrda yeterki :)
Bilmiyorumki cnm bnmkide hep 147 fln cikti ikincisinde 10 dk 153 160 flndi snra geri uyudu 140lrda cikti dediki pek begnmedim.aksamda biraz hareketliydi.kanala fln girmedi artik gitmez dediler.canim benim bebegiminde hareketleri azaldi malum buyuduler artik bide kalp atislarini niye begenmemiski benim kizin kalbi hep 140 145 atiyor
Sen bilirsin tabii ama biraz uğraş derim az büyüsün hızlanır o hemKızlar çok sağolun. Bugün Philips Avent silikon göğüs ucunu aldım. Mucize gibi. Bebis emmeye başladı. Yalnız tek sorun doyuramadim onla bebisi. Biberonla dakikada doyan çocuk, göğsümde doymak bilmedi 1 saat. Sonra yine biberonla verdim sağıp. Gece uğraşmamak için biberonla vereyim diyorum, gündüz emzirir dururum artık. Olurmu sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?