- 2 Ocak 2015
- 30
- 23
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #63.341
Çok geçmiş olsun.Peki bebeğin köprücük kemiği düzelecekmi yada düzeldimi?Bu hastaneler tam ticarethane olmuş.Sağlıklar dilerim.Kizlar 14 temmuzda medipol mega bagcilar hastanesinde dogum yaptim.ultrason muayenelerimde son gune kadar bebegimin 3200 gr civari oldugu soylendi.bu arada doktorumun adida lebriz hale aktün tamer. Bebegim 14 temmuzda sancilarim olmamasi nedeniyle suni sanciyla normal dogum ile dunyaya geldi.39+6 gunluktu.lebriz hanim izne ayrilacagindan ve ogun nobetci olacagindan dolayi yatisimi yaptirdi.fakat nobetci olmasina ragmen hic bi ozel ilgisini goremedim.dogumda bile 5 dk falan gordum.oysaki ben kendi sancimi 1 hafta daha bekleyebilir baska bir doktorda dogum yapabilirdim.kendi doktorum benle ilgilenicek diye suni sanciyi kabul ettim
suni sancinin ne kadar zor oldugunu yasayanlar bilir..dogumum gerceklesti ve 3200 gr denen bebek 4000 gr dogdu.benim fazlasiyla dikisim oldu. Saat 15.00 te doguma girdim.15.20 de kizim dunyaya geldi 17.00de dikisim bitti siz dusunun.dikis esnasinda cektigim acinin tarifi yok resmen canli canli dikildim.uyusturucu ignr yaptilar fakat o nasil bir uyusturmadir bilmiyorum inanilmaz canim yandi.ustelik dikisi yapan kisinin cirkin davranislarina maruz kaldim.ilgisiz soguk sert azarlayici ifadeler! Taburcu olup bebegimizle eve geldik ve 15 gun sonrasinda kizimin koprucuk kemiginin cikintili durdugunu fark ettim.hastaneye goturduk kirildigini soylediler!!!! Dogum sirasinda olabilirmis.kemik kendi kendine kaynamis bebegim gunlerce kirik bi kemikle savas vermis resmen.hastaneden saglikli diye taburcu edildi hic bir bilgi verilmedi.lebriz hale hanima durumu soyledigimde ise bana verdigi cevap boyle birseyin dogumda mumkun olmayacagi,hastanede fark edilecegi,bebegi tutarken ters bir hareketle bizim yapmis olabilecegimizdi!! Hangi anne bebegini ters bi hareketle tutar zaten o kadar miniklerki dokunmaya kiyamiyoruz.doktorumdan muayenelerinden cok memnundum fakat dogumda ve sonrasinda yasadigim bu olaylar beni fazlasiyla uzdu kizdirdi. Yarin bebegimi ortopediste goturecegiz umarim bir sorun cikmaz dualarinizi eksik etmeyin.medipol mega da dogum yapacak arkadaslarimda mutlaka yasadiklarimi dikkate alsinlarr..aynilarini siz yasamayin